Članek
Ljudstvo in demokracija
Objavljeno May 10, 2018

Enotno ljudstvo za ljudsko demokracijo!

Očitno tisti del volilnega telesa, ki gre na volitve nima ovčjo pamet, saj si domišlja, da o nečem odloča, a v bistvu samo sebi jamo koplje, to pa ne dela nobena ovca!

Vsi, ki gredo na volitve, podpirajo stranko-kratski sistem in razdvajajo slovenski narod, da je preprosto obvladljiv in izkoriščan ter na poti v revščino ali sodobno suženjstvo.

Vsi, ki izkoristijo svojo volilno pravico, da ne sodelujejo v volilni farsi so enotni in uporniki zoper mafijski in moralno pokvarjen družben sistem!

Le tisti del volilnega telesa, ki obstruirajo volitve je enoten (ni razdeljen) in z dejanjem dokazuje, da se javno upira izkoriščevalski birokratsko-tehnokratski oblastni strukturi in z njo ne sodeluje.

Le ljudstvo, ki obstruira ali na nedemokratičnih volitvah ne sodeluje ni versko ali strankarsko razdvojeno in tako enotno predstavljajo novo strukturo za politično organizacijo ali strukturo, ki bo nosilka pozitivnih sprememb in tudi edino sposobna podati se na novo pot v nov družnem sistem neposredne demokracije

Prej bomo to spoznali (upor zoper mafijo) prej bomo oblikovali OF za upor zoper mafijsko državo in družben sistem, ki mafijo na oblasti podpira v interesu ega in kapitala (izkoriščati druge in živeti od tujega dela).

Vse politične stranke blefirajo, kajti v obstoječem družbenem sistemu svojih obljub ne morejo uresničiti!

Le revolucija v glavi spreminja človeka in svet na boljše! 

OBLAST in DEMOKRACIJA !

(KLIKNI)

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!