Članek
Ego in egoizem
Objavljeno Dec 23, 2017

Ego - egoizem in človek

Ego in egoizem je za človeka in družbeno skupnost največji sovražnik !!!

Ja, dragi prijatelji, ste v veliki zmoti, če si domišljate, da je za vse slabo in zločine, ki jih doživljate v svojem življenju, kriv le (nekdo drug) pokvarjen posameznik ali posamezna institucija!

V vsakem človeku je negativna vrednota, ki ji pravimo ego (temelj egoizma) ali nasprotje ljubezni in ta je največji sovražnih človeka in temelj za vse zlo, ki se dogaja v človeški skupnosti.

Ko imamo formalni družben sistem (utemeljen na egoizmu človeka) se egoizem in zločinski družben sistem (vzrok - subjektivne pravne norme) razvija in akumulira ali stopnjuje ter povzroča vedno hujše nasilje ali celo sistematično uničenje vseh dobrin potrebnih za humano in človeka vredno življenje (zloraba znanja, privilegijev,.....,drugega človeka in naravnega okolja ali dobrin).

Tisti, ki se izmika osebni odgovornosti in pravi, da nas je lahko upravičeno strah, le dokazuje, da vidi ali le občuti slabosti v življenju za katere nima rešitve, za to človeka (in sebe) prepušča zlu (ali egoizmu), ki uničuje in povzroča vsak dan večjo bolečino in trpljenje človeka!

Kje lahko najdemo rešitev – v modrosti življenja, ki nam jo ponuja mati narava sama!

Kako?

Zelo preprosto, po naravnih zakonitostih življenja je določeno, da je "bog" verski izraz za pozitivno duhovno energijo, ljubezen in dobroto ter hudič verski izraz za negativno duhovno energijo, egoizem in zlo, kar pomeni, da so prav za to ljudje preko ljubezni povezani z bogom (dobroto) in preko egoizma s hudičem (ali zlu)!

Noben otrok, ki se rodi v ljubezni ne pozna zla, poznajo ga le tisti, ki so na svet prišli nezaželeni ali so za svoj način življenja iz okolja sprejeli egoizem ali zlo (darilo hudiča), kot svoj primarni način življenja, za to uživajo življenje le takrat, če zlorabljajo vse, kar se nahaja v njihovem okolju!

Osnovno prepričanje egoistov je, da so za vse slabo krivi drugi in prav za to vsako kritiko, tudi pozitivno ali objektivno, sprejemajo, kot žalitev ali celo s sovraštvom.

To pa je tudi osnovni razlog, da drugače misleče ali drugačne (kot so sami) takoj etiketirajo, kot njihove nasprotnike, in celo sovražnike, zato jih je potrebno, če ne gre drugače, tudi nasilno (z vsemi sredstvi) likvidirati ali uničiti (kar velja za vse leve in desne egoiste ter tudi takšne z umetno inteligenco ali certifikatom od pooblaščene institucije, da so pametni)!

In kdo so primarno nosilci sistematične diskriminacije (in diskvalifikacije drugačnih in drugače mislečih) ali verski fanatiki in t.i. borci (stranko-krati) za privilegije oblasti na osnovi zlorabe znanja, manipulacije in zavajanja množice naivnih (vernih in nevernih ter) neukih ljudi!

Glavne značilnosti egoistov so:

   - ne poznajo samokritike in ne sprejemajo objektivne kritike drugih,

- širijo diskriminacijo (verska in prosvetna diskvalifakacija drugačnih), sovraštvo in nasilje,

- z metodo  prevare, laži, sile in nasilja uveljavljajo sebe in rešujejo svoje probleme,

- namerno povzročajo stalne konflikte, kot način delovanja in obnašanje v skupnosti in svojem življenju,

- uživajo na račun tujega dela in trpljenja drugih,..itd! 

Nevoščljivost, samo-hvala, častihlepnost, tekmovalnost........osebna prizadetost, da je nekdo boljši ali ve in zna več od mene ali tebe - ima podlago ali temelji na egoizmu človeka!!!

Bio-humanizem za to s pomočjo »modrosti v naravi« prebuja človeka in v svoji doktrini preprosto odkriva kdo so ti prevaranti (navidezni ali lažni dobrotniki) ali pravi egoisti (idioti in psihopati), ki izhajajo iz množice (volivcev in vernikov) in širijo sovraštvo ter zlo med ljudi, zato jih identificira in blokira, da te svoje (negativne) vrline ali vrednote zadržijo za sebe, kajti pošteni in delovni ljudje jih ne potrebujemo!

Predlagam vam, da spoznate »največjo revolucijo vseh časov«, pa vas ne bo nihče več strašil ali mučili z idioti in psihopati na oblasti, ki vodijo človeka in človeštvo v smrt, oziroma apokalipso ali izumrtje obstoječe civilizacije (saj jih dejansko ne potrebujemo)!

Da boste sposobni dojeti in sprejeti resnico ter se prebuditi in aktivirati v svojo in skupno korist, boste morali spoznati kaj je to Bio-humanizem ali nov družben sistem po meri delovnih in dobrih ljudi in kakšna je vaša vloga ali konkreten prispevek k razvoju nove skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! 

*S pomočjo novega družbenega sistema lahko premagate svojega največjega sovražnika in postali boste pozitivno ustvarjalno svobodno bije, ki uživa življenje v sožitju, miru in ljubezni, kajti z drugimi boste aktivno sodelovali ter z veseljem in ponosom gradili novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!*  

*Sprejmite modrost življenja iz narave in uživajte življenje v sožitju, miru in ljubezni!*

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"