Članek
Vsi smo isti
Objavljeno Aug 13, 2017

Vsi smo ostali tisti "dobri in slabi"!

Nismo se premenili ljudje spremenil se je družben sistem.

Vse naše misli in resnica sta povezana z našo glavo in našim srcem, zato resnico, ki obstaja brez človeške pameti, nihče ne more negirati ali zavreči!

Vse to kar govorimo in pišemo smo naučeni ali pa čutimo in nosimo v sebi, zato vse dobro in slabo že nosimo v sebi, kar pomeni, da to ni neka iluzija (ali umetna tvorba naše pameti), temveč resnica, ki obstaja in jo še vedno nosimo s sabo (je nismo izgubili) !

Ko sem gradil Bio-humanizem na pozitivnih vrednotah življenja so temelj teh vrednot tudi pozitivne vrednote o katerih govorimo, pišemo in jih še vedno nosimo v sebi. Te nam nihče ne more ukrasti ali vzeti, ker niso materialne narave, zato jih še vedno nosimo v sebi, kot vir pozitivne (ali negativne) energije življenja!

Vsi opažamo, da se je življenje spremenilo in se ljudje obnašamo in ravnamo drugače, kot včasih! Zakaj? Vsi govorijo zdaj so drugi časi in ljudje so se spremenili, zato ne misli več na tiste stare dobre (ali slabe) čase.

A res ? Resnica je drugačna !!!

Kje je bistvena razlika, da živimo drugače? To nismo mi ali naša domovina Slovenija s svojimi naravnimi dobrinami. To je družben sistem, ki človeku vsiljuje druge vrednote življenja. Mi smo isti ljudje in naše naravno okolje je isto, le družben sistem temelji na drugih vrednotah, zato se tudi drugače obnašamo in ravnamo - drugače živimo !!!

Večina strukture na oblasti (paraziti družbe) nas vsak dan prepričuje in nam dopoveduje, da časa ni mogoče vrniti ali obrniti nazaj, to je res, a naša spoznanja in čustva (pozitivne vrednote) še vedno živijo, zato te resnice ne moremo niti ne želimo zavreči.

In kaj to pomeni!?

To pomeni, da za spremembe (negativne vrednote danes) nismo krivi ljudje (mi smo isti), ampak je kriv obstoječi družben sistem in ko zamenjamo obstoječi družben sistem in uveljavimo nov družben sistem Bio-humanizem (nadgradnja bivšega samoupravljanja in pozitivnih dosežkov kapitalizma) bomo ponovno zaživeli človeka vredno življenja, saj vse te pozitivne vrednote še vedno nosimo v sebi (so del nas - nihče nam jih ne more vzeti) !!!

Pozitivne vrednote življenja (kot tudi negativne) so v nas in naravi, zato nam jih nobena oblast ne more vzeti ali dati in ker oblast, zaradi egoističnih potreb vladanja (izkoriščati druge) nam vsiljuje (pravnim redom oz. obstoječim družbenim sistemom) obstoječe (negativne vrednote) smo žrtev teh vrednot (v korist privilegije oblasti), zato vsi ostali to zlorabo trpimo (in čutimo trpljenje in bolečino)!

S spremembo družbenega sistema (uvedbo Bio-humanizma) bodo vsi obstoječi ljudje na oblasti (ker so nosilci negativnih vrednot) odstranjeni, saj takšnih ljudi (s slabimi ali negativnimi vrednotami) v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu ne potrebujemo!

Zato spoštovani in dragi prijatelji bomo v novem družbenem sistem Bio-humanizmu ponovno zaživeli človeka vredno življenje!

Vsi tisti, ki hočejo nazaj socializem (in zato zavračajo celo Bio-humanizem) ne vedo kaj je bilo v samoupravnem socializmu  (ali je v kapitalizmu) narobe, da se je negativna sprememba sploh lahko zgodila in smo pristali v kapitalizmu (in dominirajo obstoječe negativne vrednote).

Vse slabosti bivšega družbenega sistema odkriva in odpravlja nov družben sistem Bio-humanizem, zato bo življenje tudi na višjem kvalitetnem nivoju (s pozitivnimi vrednotami), kot je bilo v preteklosti, saj vse te pozitivne vrednote življenja, človek (mi vsi) še vedno nosi v sebi!

Kar pomeni, da se bo ta pozitivna sprememba tudi zgodilo, saj se nismo spremenili mi ali naša mati življenja (narava) spremenil se je družben sistem in s spremembo družbenega sistema bomo ponovno zaživeli človeka vredno življenje v novi skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

In kako se to sploh lahko zgodi!

Zelo preprosto sodelovati moramo na pozitivnih vrednotah, ki jih nosimo v sebi, kar dejansko pomeni, da se moramo obnašati in ravnati v skladu z vrednotami novega družbenega sistema Bio-humanizma, zato ga moramo najprej spoznati, saj človek le tisto kar spozna lahko sprejme in se po tem ravna.

Ko spremenimo svoje razmišljanje (in uvedemo nov družben sistem na pozitivnih vrednotah, ki jih nosimo v sebi) se bo spremenilo tudi naše obnašanje in ravnanje - torej naše življenje! 

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"