Članek
Prodane duše
Objavljeno Jul 11, 2017

Narodni Izdajalci ali prodane duše na oblasti

Vsak družben sistem v katerem je oblast odtujena ljudem je režim za izkoriščanje delovnih in poštenih ljudi

Nobena oblast, ki je odtujena od naroda nima lastne hrbtenice, ampak je izdajalska prodana duša! Edina prava oblast je ljudska oblast v neposredni demokraciji v kateri enakopravno sodeluje vsak član nove svobodne družbene skupnosti, ki se oblikuje z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom!

V vseh dosedanjih družbenih sistemih je bila oblast odtujena od ljudi, razen takoj po II. WW ko so oblast predstavljali vaški ali mestni odbori ljudske oblasti(do ukinitve) v katere so neposredno ljudje volili svoje predstavnike.

Kasneje si je oblast prisvojila KPJ in ustvarila razredno družbo oblastnikov (članov KPJ oz. KPS kasneje ZKJ in ZKS) in ostalih delovnih ljudi ali delavski razred, kot so ga imenovali!

Delavski razred ali delovni ljudje so gradili novo domovino in omogočili stalni napredk bivše države, dokler za oblastniško elito (ali kliko) bivši družben sistem (del. samoupravljanje) ni postal ovira za njihove egoistične potrebe po vladanju in legalnemu izkoriščanju delovnih in poštenih ljudi!

Po Titovi smrti je sledila načrtna izdaja Slovenskega naroda od politične klike na oblasti, ki je najprej umetno ustvarila politično in ekonomsko krizo ter realizirala kontrarevolucijo ali sistematično krajo družbenega prermoženja s pomočjo kapitalisitčnega družbenega sistema (ali privatizacije)! 

Iz posnetka (video spodaj) lahko popolnoma jasno vidimo vzporednico slovenske oblasti (ali prodane duše) v II WW, ki se je povezala z okupatorjem, da zadrži svoj privilegiran družben položaj vladanja lastnemu narodu, tako kot danes naša izvoljena oblast prodaja slovenski narod in zemljo tujemu gospodarju in se povezuje z mednarodnimi zločinci in kriminalci!

Kot smo imeli na oblasti domače izdajalce (ali prodane duše) v II. WW tujemu gospodarju, imamo tudi danes na oblasti domače izdajalce in prodane duše tujemu gospodarju (ali kapitalu) in kapitalistični družben sistem razredne družbe (izkoriščevalcev ali oblastniške klike in izkoriščenih ali večina ostalih poštenih in delovnih ljudi)!

Prav in navedenega je popolnoma jasno, da ni in ne more biti svobodne Slovenije, dokler nam bodo vladali domači izdajalci (ali prodane duše), ki zvesto služijo tujemu gospodarju in vodijo slovenski narod v revščino in suženjstvo mednarodnemu finančnemu in birokratsko-kapitalističnemu izkoriščevalskemu režimu.

Na vrhu piramide zlovlade ali NWO (oz. novemu svetovnem redu), kot ga sami imenujejo in vlada zločinskemu režimu ali obstoječemu kapitalističnemu družbenemu sistemu, kot ga imenujemo danes, je  mednarodna finančna klika ali mafija (sekta psihopatov in idiotov), ki  z metodo konflikta, laži, prevare, sile in nasilja (oz. nemorale) ali zločinskega genocida nad delovnim človekom in zdravim naravnim okoljem, vodi cel svet v novo vojno, revščino in smrt veličine delovnih in poštenih ljudi!

Prava DEMOKRACIJA je le "neposredna demokracija"

- ali ljudska oblast -

v kateri sodelujejo vsi člani skupnosti!

V obstoječem hirarhičnem sistemu parlamentarne (lažne) demokracije pod vladavino strankokracije (gnezdo prodanih duš) kapitalističnega izkoriščevalskega sistema, zato nam nobene volitve (niti cerkev ali politične stranke) ne pomagajo, da se osvobodimo tujega gospodarja (ali revščine in izkoriščanja) in zaživimo človeka vredno življenje v svobodni Sloveniji.

Resnično svobodo nam prinaša le nov družben sistem Bio-humanizem (odpravlja izkoriščanje) utemeljen na neposredni demokraciji (brez političnih strank) v katerem enakopravno sodelujemo v upravljanju vseh javnih (skupnih) zadev vsi pošteni rodoljubi in delovni ljudje Slovenije za skupno dobro in napredek vsakega posameznika in skupnosti vseh svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!   

 OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"