Članek
Živeti boljše
Objavljeno May 21, 2017

Živeti boljše pomeni - bodi sprememba!!!

- ZVEZA za pravično Slovenijo !!! (klikni) -

Nov družben sistem Bio-humanizem odkriva in odpravlja največjo prevaro!

Danes je vsakemu razumnemu in kulturnemu človeku jasno, zakaj imamo politične stranke ali stranko-kratski družben sistem, saj ta (ali te) sistematično ščuvajo (generirajo nasprotja med) ljudi prav zato, da z njim lažje manipulirajo ali jih uspešno organizirano izkoriščajo (beri jim vladajo v njihovo škodo - za lastne koristi)!

To največjo prevaro (oblastnikov) odkriva in odpravlja nov družben sistem Bio-humanizem, zato bodimo sprememba !!!

Spremembe nam ne prinaša ulica ali nasilje, ampak mi sami, ko, namesto neskončnega debatiranja, jamranja in izgovarjanja na druge, iščemo in najdemo rešitve za naše lastne pozitivne spremembe!

Kajti, ko najdemo rešitev (zase, za prijatelja ali druge) je to najboljša podlaga za spremembe, ki nam omogočijo boljše življenje!

V novem družbenem sistemu je množica inovativnih rešitev, ki nam omogočajo živeti drugače in človeka vredno življenje.

Ali bomo začeli živeti resnično boljše je zato odvisno primarno od nas in naših sprememb, ki nam omogočijo, da namesto razgrajanja na ulici (ali internetu), storimo ali napravimo preklop v naši glavi in uporabimo našo novo spoznanje (rešitev) ali pravo spremembo za boljše življenje!

Kako je to mogoče?!

Če nimaš sam rešitev jo poišči v knjigi, pri prijatelju ali preberi čim več o novem družbenem sistemu Bio-humanizmu, saj je o tem že veliko napisanega, tudi na internetu!

Začni se (namesto vsakdanjih neumnosti) pogovarjati o spremembah s svojimi najbližjimi, prijatelji in znanci ter jih navduši z lastnim zgledom za spremembe, saj skupaj gradimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Če želiš pozitivno spremembo bodi za to sam sprememba in sprememba se bo zgodila, kajti tega ti nihče ne more preprečiti, potrebna je le tvoja odločitev in trdna volja za akcijo (spremembo) ki ti omogoča lepše in boljše živeti!

Ja, to že, a kako?

Zelo preprosto! Pogovarjaj in druži se dobrimi in poštenimi ljudj (zapusti negativce), ali s tistimi, ki so iskreni do sebe in drugih ter z njimi lahko gradiš in razvijaš pravo prijateljstvo, saj sodelovanje dejansko pomeni (medsebojno spoštovanje in) naše skupno napredovanje!

Torej zapusti slabo (tudi vsakdanje nakladanje in prekladanje - to ni sprememba) in se pridruži dobrim in ustvarjalnim ljudem, ki te cenijo in spoštujejo ter sprejmejo, ker si tudi sami želijo skupaj živeti boljše življenje (imamo skupne cilje)!

Vsakdo je sposoben boljše in lepše živeti, le s pozitivnimi spremembami mora začeti pri sebi - to je naša skupna odločitev - dobri zgledi ali praksa (rešitev) te sama vleče v pravo smer - na boljše!

Ko združujemo najboljše (pozitivno delovanje in ravnanje), tudi najhitreje napredujemo na boljše, zato zavrzi slabo in se ne druži več s slabimi ljudmi, ki le opravljajo, nergajo, kritizirajo ali celo žalijo druge - takih ne potrebujemo, saj se tudi mi družimo zato, ker si želimo biti boljši in živeti v bolj pravični družbeni skupnosti!

Prav za to je v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu, ki ga gradimo skupaj, skupni uspeh - živeti boljše - zagotovljen, kajti dobro pohvalimo in nagrajujemo (dajemo in sprejemamo), a slabo ne potrebujemo, zato pri njem tudi ne sodelujemo (ga zavračamo - ali če sodelujemo s slabimi, nismo nič boljši od njih)!

Modri ljudje pravijo, da gre osel le enkrat na led, levih in desnih politični pajdaši pa očitno vsak dan!

In še posebej, ko se približujejo volitve in jim strankarski prevaranti polnijo prazno glavo z obljubami ali odstrelom svoji političnih nasprotnikov, kajti tako kot oni se tudi sami (levi in desni) le borijo za svoje privilegije oblasti na račun brezpravne množice pohlevnih ovčk in političnih podrepnikov oz. slug pokornih, ki v političnih veljakih brezglavo iščejo svojega gospodarja !!!

Nobene volitve ne bodo nič sprememile, saj z volitvami v obstoječlm družbenem sistemu nič ne spremenimo, zato bo še naprej vedno slabše, kajti potrebna je naša sprememba in akcija ali pomembne so naše odločitve, pristojnosti in odogovnosti, ki jih ne smemo prenašate na druge, saj brez te spremembe to pomeni, da bodo še naprej drugi odločali o naši usodi, da se sami nismo nič spremenili in ne bomo gospodar svojega telesa in življenja, ampak še naprej sluga pokorni izkoriščevalskemu družbenemu sistemu in mafiji na oblasti, ki nas ponižuje, izkorišča in zlorablja za svoje egoistične potrebe vladanja v svojo korist in v našo skupno škodo ali škodo vseh delovnih in poštenih ljudi!!!

(people wake up  - ljudje zbudite se !!!)

"BODI SPREMEMBA, KI JO ŽELIŠ ŽIVETI !!!"

 "OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"

- ZVEZA za pravično Slovenijo !!! (klikni) -