Članek
Levo ali desno!?
Objavljeno Dec 13, 2016

Levi in desni "nesrečnik" umetne zablode!

Kaj je z menoj, nesrečnikom, ki ljubim skoraj vse levo in mi je mrzko skoraj vse desno ali obratno?

Ko vztrajamo na umetni (ideološki) delitvi na "levo in desno" vedno trpimo, saj ne  najdemo rešitve, kajti to nam preprečuje naša zvesta (ali zavedena) pamet, ki hoče krojiti svet po svoji podobi, zato tudi ne najde odgovor ali rešitev, kajti le narava s svojimi zakoni določa kaj je objektivno (skupno) in kaj subjektivno (posamično ali posebno - izključoče - ki ne upošteva skupnega)!

Kje in kaj je odgovor ali rešitev nam ponuja narava sama in nov družben sistem, ki upošteva naravne zakonitosti, kajti to kar nesrečnika muči si je izmislil človek in če to umetno (ali ideološko) delitev opustimo in sprejmemo bolj koristno in pomembno delitev, ki jo upošteva narava sama in to je delitev na "dobro in slabo", potem ni več nobenega problema, saj narava s svojimi zakoni dobro nagrajuje in potrjuje ter slabo zavrača in kaznuje.

Če človek upošteva naravne zakonitosti, potem brez pameti (in zablod) pravilno reagira in se odloča!

Za konkreten dokaz analiziraj naravni zakon ali primer: »Ko moški ali ženska ima pred sabo dobro ali slabo osebo oz. bitje - naravno vedno pravilno reagira!«

Kako?

Dobra oseba ali bitje ti ugaja, prija in te naravno privlači, zato si želiš njegove družbe in z njim tudi družiti in sodelovati, a za slabo osebo velja ravno nasprotno – slaba oseba te ne privlači, zato ga ignoriraš ali si ne želiš njegove družbe, zato ga zapustiš!

To naravno zakonitost - naravne privlačnosti - upošteva nov družben sistem Bio-humanizem, zato se dobri ljudje družijo z dobrimi ljudmi med katerimi ni mesta za slabe (slabe se naravno izloča)!

Ko se družimo z dobri ljudmi ni razlogov niti pogojev za slabo voljo ali strah in nesrečo (dobri eden drugega varujejo – slabi pa skrbijo le zase, zato so prestrašeni in nesrečni – posledično lahko premagljivi)!!!

Če kdo tega ne verjame, naj sam preizkusi in se prepriča o delovanju naravnih zakonitosti, ki so na strani dobrih ljudi, zato je nov družben sistem Bio-humanizem grajen na naravnih zakonitostih, ki omogočajo uveljavljanje pozitivnih vrednot življenja (dobro se nagrajuje in slabo kaznuje - ignorira)!!!

Le tisti, ki drugače razmišljajo - lahko tudi drugače živijo !!!

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"