Članek
Največja revolucija vseh časov,....
Objavljeno Jul 24, 2016

Bodi sprememba, ki jo želiš živeti!

Odločitev za pozitivno spremembo je največja revolucija vseh časov v kateri lahko sodelujemo vsi, ki si iskreno želimo pozitivne spremembe in nov družben sistem po meri delovnih in dobrih ljudi.

Pravijo, da je prvi korak najtežji, vendar moje prepričanje iz prakse je drugačno! Prvi korak k naši spremembi je najbolj pomemben in najlažji, saj je odvisen le od naše odločitve, da na življenje gledamo drugače, zato se tudi pričnemo obnašati in delati drugače.

Kako drugače?

Namesto negativnega odnosa do sebe (jaz sem žrtev, zato nič ne morem) in drugih (pasivnega opazovanja, jamranja in kritiziranja) iščemo spremembo pri sebi, torej postanemo aktivni in iščemo rešitve (spremembe) v dobrih predlogih in primerih zase in za druge, ki nam omogočajo, da mislimo, se obnašamo in dejansko delujemo ter živimo drugače.

Ko storimo prvi korak k spremembi (je to naša iskrena odločitev) pričnemo razmišljati optimistično, objektivno in uporabljamo staro ljudsko modrost, da nam pozitivna dejanja povzročijo pozitivne posledice ali kot veleva naše prebujeno srce, pričnimo delati (iz pozitivnih misli – rešitev in naše odločitve storimo pozitivno dejanje ali) tako da osrečimo sebe in tiste s katerimi si želimo deliti svojo srečo!

Če znajo to drugi (iskati rešitve in pozitivne spremembe) znamo to tudi mi, zato aktiviramo svojo znanje in pozitivno energijo (tudi na primerih dobre prakse za mir, ljubezen in sožitje) ter se odločimo, da aktivno sodelujemo s tistimi, ki so pripravljeni na pozitivne spremembe, torej delovati drugače, v korist sebe in vseh, ki jih imamo radi, zato se soodločamo z drugimi in iščemo pozitivne rešitve.

Na pravo pot sprememb nas vodijo le rešitve oz. naše pozitivne spremembe, zato vso svojo aktivnost usmerimo v odpravo tiste naše lastnosti ali slabosti, ki nas ovira in povzroča negativne misli (se ne da, nočem, ne morem, se bojim, nisem sposoben,….) in jih spremenimo z aktivnim delovanjem v pozitivne misli in odločitve (lahko, hočem, zmorem, sem pogumen in sposoben,….), zato sem lahko boljši in srečnejši in nihče mi tega ne more prepovedati!

Nihče mi ne more preprečiti, da živim in se ravnam drugače, kot do sedaj, oz. delam vse tisto, kar mi omogoča, da postajam drugačen (odpravljam svoje pomanjkljivosti in slabosti ter postajam aktivni sooblikovalec pozitivnih misli in dejanj), torej srečnejši in boljši, saj si to iskreno želi tudi moje pogumno srce.

Prav zato si želim živeti in se družiti, le med iskrenimi, dobrimi ljudmi in pravimi prijatelji s katerimi bom delil svoje odločitve ter iskal rešitve za lepše in boljše življenje, za svojo in skupno veselje in srečo. To je moja zavestna odločitev, da s svojimi spremembami omogočim sebi in drugim pozitivne družben spremembe ter soustvarjam pogoje za skupni napredek, zadovoljstvo in srečo, ki si jo želimo in delimo med vse dobri ljudje!

Za najdražje, prijatelje in dobre ljudi je dobro, le najboljše! 

Odloči se ta trenutek, TI SI TISTA POZITIVNA SPREMEMBA, ki jo želiš »doživeti in živeti« med svojimi najdražjimi, zato spreminjaj SEBE, kajti to da postajaš boljši, ti nihče ne more preprečiti, saj s pozitivno spremembo pri sebi, spreminjaš pozitivno tudi svet okoli sebe, kajti ti si del tega sveta, ki ga živiš in zato z vsakim svojim dejanjem soustvarjaš pogoje in razmere za lepši in boljši svet v katerem želiš in hočeš živeti!

Za ljubezen in srečo je vredno živeti in tudi umreti!!!

In to si želiš tudi TI, če hočeš biti boljši, ne čakaj drugih ali jutri, saj je že danes tisti dan, ki ga živiš, zato napravi vse kar lahko, da postaneš srečen, svoboden in vesel med dobrimi ljudmi, prijatelji in najdražjim. Vsak trenutek, ki ga živiš, je enkraten in neponovljiv, zato ga živi s srcem in dobrimi dejanji, ki te osrečujejo in ti omogočajo, da skupaj soustvarjaš novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! 

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!

REVOLUCIJA NI NASILJE - ampak SPREMEMBA NA BOLJŠE !!!

(klikni !!!)