Članek
Nov začetek!
Objavljeno Jun 30, 2016

Nova pot in nov začetek !

Šele ko se prebudimo se nam odprejo prava vrata življenja!

Prišel sem do spoznanja, da kadar izžarevam ljubezen jo tudi žanjem in prejemam! V življenju sem veliko izgubil, toda navkljub vsem izgubam se trudim da si znova pridobim tisto najpomembnejše kar sem izgubil.

Vedno se je mogoče truditi in prizadevati za tisto, kar imamo radi, saj imamo vedno možnost za nov začetek! Ni pomembno v katerem trenutku življenja se trudiš ali utrudiš, pomembno je da lahko ponovno začneš. Ponovno začeti pomeni dati samemu sebi novo priložnost, pomeni obnoviti upanje v življenje in to, kar je navažnejše - imeti spoštovanje in vero v sebe!

Ste veliko pretrpeli v življenju? To je bilo učenje !!! Ste jokali?... To je bilo prečiščevanje vaše duše!!! Ste bili osamljeni? To je bilo zato, ker ste zaprli vrata za druge ljudi. Se počutite osamljene? Poglejte naokrog in videli boste polno ljudi, ki čakajo na vaš pozdrav in nasmeh, ki čakajo da se vam približajo!

Pričnite od začetka!

Danes je čudovit dan za nov začetek, za novo poglavje v vašem življenju. In kaj želite doseči? Postavite si jasne cilje!

Poglejte naprej, zaželite si najboljše od najboljšega in življenje vam bo dalo vse, kar si želite, le dovolj vztrajnosti in volje morate uporabiti za dosego željenega cilja.

Če želimo malo, malo tudi dobimo. Toda, če si močno želimo najboljše, gledamo z optimizmom pozitivno in se vztrajno prizadevamo za najboljše, bo to gotovo prišlo tudi v vaše življenje!

Danes je dan za mentalno pospravljanje, zato odvrzite vse, kar vas je obremenjevalo v preteklosti. Oprite svoje srce za novo življenje, novi ljubezni, novi zvezi. Vsi smo ustvarjeni zato da ljubimo večkrat v življenju, zato smo tudi mi sami manifestacija ljubezni.

Življenje vas kliče, nudi vam novo avanturo, novo spoznanje, novo zadovoljstvo. Odločite se danes napraviti vse, kar je mogoče, do boste dosegli svoj cilj.

Ko se odločite in odprete vrata novega družbenega sistema Bio-humanizma - odprete vrata sebi za novo življenje. To je pot v ljubezni do vaše sreče, ki vas pelje k sočloveku in do matere narave, kjer vsak najde sebe in si s sočlovekom tlakuje pot v SVOBODO in novo skupnost v kateri uživa svoje življenje!!! 

Verjemite v življenje, spoštujte in verjemite v SEBE !!!

Življenje je lahko lepo, če človek dela prave in koristne stvari!

Če ne verjamete si oglejte sami!

Vsak trenutek je pravi za "NOV ZAČETEK" !!!  (klikni)

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"