Članek
Egoisti na oblasti!!
Objavljeno Apr 11, 2016

Ropaj, ščuvaj, deli in vladaj !!!

Ropaj, ščuvaj, deli in vladaj je glavna dejavnost egoistov na oblasti !

Zakaj?

Zato ker je delitev na leve in desne umetna ter nima nič skupaj z naravnimi zakoni. Na levi in desni si egoisti lastijo pravico drugim vsiljevati svoj prav, zato ne more biti napredka, saj je njihova osnovna metoda delovanja konflikt ali nasilje, oz. egoizem človeka!

Obstoječi družben sistem je zasnovan na konfliktu (med desnico in levico v) borbi za oblast, ki si jo prisvajajo le egoisti, zato so v tem pogledu vsi isti!

 

Nihče ne pozna in ne izraža samokritike, temveč zavestno ali načrtno ustvarjajo (ne sodelavca ali sožitje, ampak) sovražnika in sistematično ščuvajo narod drug proti drugemu prav zato, da ga lažje zlorabljajo in izkoriščajo!

Takšen družben sistem (na metodi konflikta), obema (levim in desnim) ustreza, saj lahko (tako prikrivajo svoj pravi obraz in) za svoje neznanje, nestrokovnost in neodgovornost s prstom kažeta ena na drugo, čeprav v bistvu s tem le prikrivata dejansko svoje resnično željo ali pohlep po vladanju drugim oz. željo in potrebo zlorabljati privilegije oblasti na škodo in račun drugih delovnih in poštenih ljudi!

Nov družben sistem Bio-humanizem takšno prevaro (levih in desnih) egoistov na oblasti tudi odkriva in sistemsko odpravlja, zato se ustvarjajo pogoji za sožitje in ustvarjalno sodelovanju vseh, ki si iskreno želijo živeti v sožitju, miru in ljubezni, saj le to vsem skupaj prinaša zadovoljstvo in srečo ter omogoča pravi družbeni napredek vseh .- brez izjeme!

Zato je potrebno postaviti nove temelje pravične in poštene družbene ureditve v tej naši edini domovini Sloveniji.

Zgradimo novo skupnost svobodnih in srečnih ljudi, ki ne bo več hlapčevala kapitalu in bruseljskim gospodarjem, ampak bomo na svoji zemlji svoj gospodar!

Res je, Bio-humanizem omogoča, da delovni in pošteni ljudje svojo bodočnost vzamejo v svoje roke in da svoje znanje, voljo in želje usmerijo v skupne cilje, ki bodo zagotovili pogoje, da bomo skupaj zgradili našo prihodnost na trdni viziji in spoštovanju temeljne pravice slehernega človeka do svobodnega in dostojnega življenja!



Vendar teh ciljev ni mogoče doseči, če bomo lopovom in kriminalcem še naprej dopustili, da brez nas samovoljno, preko obstoječega družbenega sistema, odločajo in zlorabljajo svoje privilegije ter zakone za izkoriščanje drugih in na škodo večine poštenih in delovnih ljudi! 


Prav zato moramo vsi hrabri in odločni ljudje z znanjem in močno voljo biti sposobni na sebe prevzeti osebno odgovornost, ki je potrebna, da se uvede nov pravičnejši družben sistem in z njim ponovno na prvo mesto vrednot v družbi postavil poštenega in delovnega človeka!

Nov družben sistem in pot v svobodo, mimo hlapcev tujim gospodarjem, bomo pričeli graditi takoj, ko se pričnemo povezovati vsi tisti, ki nismo ovce ali miši, temveč borci za svobodo človeka in naše domovine Slovenije.


Zato je naš najpomembnejši skupni cilje povezovanja in sodelovanja, uveljaviti nov družben sistem in z njim pozitivne družbene spremembe ter nove vrednote na osnovi katerih bomo imeli primarno osebno pravico neposredno in svobodno soodločati o vseh pogojih življenja in razvoja naše nove svobodne skupnosti!

Za svobodno Slovenijo - skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi!!!

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!

Kar moramo storiti sami, ne bo namesto nas storil nihče, zato zavihajmo rokave in se povežimo v organizirano civilno družbo, neodvisno od formalne politike, s tistimi, ki imajo nove rešitve in predloge za našo boljšo skupno prihodnost!

Mafija je mafija! Spoštovani, kdor bo iskreno in temeljito raziskal in analiziral procese delovanja razredne družbe, bo ugotovil, da je takšen sistemski koncept legalne kraje tudi danes vsakdanja praksa, zato je tudi šlo v bivši državi za načrtovan razpad sistema in države. Prav tako se danes dela in sistemsko kanalizira novo ustvarjeno vrednost od tistih, ki jo ustvarjajo k tistim, ki zlorabljajo svoje privilegije vladanja za lastne koristi na škodo večine, ki to novo vrednost ustvarja. Razlika je le v tem, da se včasih to izvajalo, kot državna tajna, danes pa legalno, kot poslovna tajna, preko obstoječega sistema razredne družbe! Učinek obeh sistemov preko državne in poslovne tajne je isti, sistemsko bogatenje na račun tajne transakcije finančniuh sredstev v bivšem sistemu in legalne transakcije v obstoječem družbenem sistemu. V obeh primerih se javna finančna sredstva sistemsko pretakajo iz javnega v zasebni sektor ali na zasebne bančne račune. Posledica je vse večja diskriminacija, uveljavljanja negativnih moralno etičnih vrednot in medsebojnih odnosov ljudi, kar povzroča razpad obstoječega družbenega sistema in uničenje, kajti za vzdrževanje obstoječega družbenega sistema se uporablja vedno bolj negativne vrednote in nasilje, ki vsako skupnost vodijo v krizo in vojno ter uničenje. To je tudi glavni razlog negativnemu razvojnemu družbenemu procesu, ali od slabega na slabše, kar pomeni, da brez radikalne spremembe družbenega sistema razredne družbe, ki je grajena na negativnih vrednotah in sistemskem izkoriščanju, ali brez menjave obstoječega z neposredno demokracijo in uveljavitev sistema brez razredne družbe, ni nobene možnosti za pozitivni razvojni proces (ali uveljavljanje pozitivnih vrednot in odnosov med ljudmi) ter rešitve človeka in življenja na zemlji!!!

Takšen družben sistem imamo grajen (na metodi konflikta), kar obema (levim in desnim) ustreza, saj lahko tako prikrivajo svoj pravi obraz in za svoje neznanje, nestrokovnost in neodgovornost s prstom kažeta ena na drugo, čeprav v bistvu s tem le prikrivata dejansko svoje resnično željo ali pohlep po vladanju drugim oz. željo in potrebo zlorabljati privilegije oblasti na škodo in račun drugih delovnih in poštenih ljudi! Nihče ne pozna in ne izraža samokritike, temveč zavestno ali načrtno ustvarjajo (ne sodelavca ali sožitje, ampak) sovražnika in sistematično ščuvajo narod drug proti drugemu prav zato, da ga lažje zlorabljajo in izkoriščajo!

Enako, vse dobro Abram! lp

Tako je, "Z malo pomoči od mojih prijateljev" ki ustvarjajo "LJUBEZEN ne VOJNO" se širi Bio-humanizem! lp http://www.publishwall.si/sprislan/photos/photo/121780

Zdravo Abram, tvoje mnenje je izraz tvojih sposobnosti, zato je absolutno korektno in ga v celoti akceptiram! Rešitve niso želje, temveč konkretna priložnost za spremembe, ki omogočajo vsakemu napredovanje po novi poti! Če človek ne opravi prvi korak, bo stal ali mencall na mestu, ali kot se nam že dogaja celo nazadoval, kar se izraža z vse večjo psihično stisko in apatijo (prvenstveno mladih). Res je vsako konkretno dejanje ima konkretne posledice. Te posledice so lahko pozitivne ali negativne. Osebno načrtujem vse kar je potrebno, da bo vsako storjeno dejanje v smeri uveljavljanja novega družbenega sistema pozitivno in to se tudi v praksi potrjuje od vseh tistih, ki iskreno sodelujejo! Pozitivna dejanja, ki povzročijo pozitivne posledice so glavni motivator za pozitivne spremembe. Negativna dejanja pa imajo negativne posledice (zastoj razvoja ali razpad sistema, rušenje ali celo uničenje)! Abram pišeš, da mi tvoj komentar ni všeč, nasprotno občutim, da je zelo iskren in to je tisto, kar cenim in spoštujem! Ko boš objektivno presojal, boš ugotovil, da rešitve niso želje, spisek neuresničljivih zahtev (premoženje, ki več ne obstaja - ga ni), pa je dejansko le spisek želja, kot črka na papirju!

Bravo "štulič" super si in komad tudi! Prav to je cilj Bio-humanizma, da delaš ali celo lahko noriš, pomembno je da pri tem uživaš in drugemu ne škodiš! In prav to se bo zgodi v Bio-humanizmu - eksplozija - verižna reakcija - pozitivne energije, ki pomeni sinergijo za skupno srečo, sožitje in humano sobivanje človeka s sočlovekom in naravnim okoljem! Hvala za super komad - to je revolucija v glavi (mladih) ali sinteza ustvarjalne energije (glasba in besedilo),ki povezuje ljudi in jih usmerja na novo pot v svobodno skupnost, ki zagotavlja življenje brez nasilja!

Rastko zdravo, Črka na papirju vse prenese! Osebno se ne zadovoljujem s podpisom, temveč, kot sam veš s konkretnimi dejanji, ki bodo omogočili pozitivne spremembe! Ni dovolj kvantiteta (število podpisov), za prave spremembe je primarno potrebna kvaliteta (predlog in akcija s pozitivnim učinkom)! Zanima me kakšna je razlika med enim ali milijon podpisom, če niso zagotovljene ali se ne povzroči konkretne posledice oz. pozitivne družbene spremembe?!

Štiri peresna deteljica, se m' zdi en takšen :) pozitiven znak... Črka na papirju, peticije, se mi v momentu zde nesmiselne, ker vzbujajo hipnost, ki za trenutek vzbudijo budnost potem pa se vse pozabi in se ljudje zopet prepuste z linijo najlažjega odpora. Če smo kaj podedovali je to Biohumanizem!? ;) https://youtu.be/POaaw_x7gvQ

"Ni dovolj kvantiteta (število podpisov), za prave spremembe je primarno potrebna kvaliteta (predlog in akcija s pozitivnim učinkom)!" Meni se takšna, "žvižgaška" logika dopade! Bio-Humanizmus je po mojem akceptiranju osnovan na individumu... Ruš'lo se bo in selilo, gradilo in plodilo, raj na Zemlji je izgubljena priložnost... :/ https://youtu.be/HQmmM_qwG4k

Če želiš zase in svoje potomstvo boljši svet​ ne glede na to katerega nazora si in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV: http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Srečko Ok.Bil si sproban in sedaj si potrjen,vsaj z moje strani.Tvoje obnašanje na moje izzivanje je bilo korektno in nič vsiljivo.Tako,da ti samo nadaljuj po začrtnani poti.Lp

Dva koncepta,ki si nasprotujeta. Srečko trdi ,da črka na papirju vse prenese.Sam se sprašujem,kje so vidna dejanja bio humanizma ? Z razliko od konkretnega dejanja rastkove ustavne pobude. To je zame konkrtno dejanje,ki ne vsebuje nekih lepo spisanih želja.Srečko lahko tudi brišeš ta moj komentar,ker vem,da ti ni všeč.

si podpisal tovariš Prislan podpisalo jo je cel kup ljudi tudi iz desnice