Spremljevalci (9)
Branko Gaber
I K A
Dajana Babič
štulič ;)
Tatjana Lukežič
Miran černe
Romano Rajkov
ZADNJE OBJAVE
Teorija razumevanja
Neposredna demokracija!
Zaklad modrosti človeka
Pozitivna sprememba
Egoizem in nasilje
Pravo in norme
Levo ali desno!?
Sreča je .....
Vojna ali mir
Družba smo ljudje
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Teorija razumevanja

Srečko Prislan
22.03.2017 08:32 (Mar 22, 2017)

Srce nas povezuje in pamet nas uničuje!

"Srečen si lahko le, če živiš med srečnimi ljudmi"

Sreča vedno izhaja iz notranjega zadovoljstva s samim seboj in z okoljem v katerem živiš! Če manjka eno ali drugo, potem te sreče ni, kajti takšno srečo nudi le sožitje med ljudmi in človeka z naravnim okoljem.

Prav zato je na teh vrednotah grajen nov družben sistem Bio-humanizem in za to moto: "Srečen si lahko le, če živiš med srečnimi ljudmi" (ali v skupnosti, ki zadovoljuje osnovne potrebe vsakega človeka), kar obsega ne le skrb zase, temveč tudi za sočloveka in naravno okolje!

Sreča je nematerialne narave, zato je ni mogoče kupiti ali prodati, kajti notranje ravnovesje je psihično stanje, kjer dominira mir in ljubezni (ali iskanju skupnih rešitev) in je mogoče le ob sodelovanju (Bio-humanizem) ne pa ob izločanju ali eliminaciji na kateri temelji obstoječi družben sistem (konflikta in nasilja)!!

Sreča je psihično stanje duše posameznika na katero vplivajo tako lastnosti posameznika (

Neposredna demokracija!

Srečko Prislan
18.03.2017 16:20 (Mar 18, 2017)

Bio-humanizem in neposredna demokracija!

Postani "aktiven državljan" -  bodi solidaren, aktiven, predlagaj, sodeluj - soupravljaj in soodločaj!

Ne zanima nas oblast ali vladanje drugim. Ne zanima nas desna ali leva vlada, ampak skupna sreča za vse. Ne zahtevamo ali želimo utopije, temveč pravico do "neposredne demokracije" ali soupravljanja in soodločanja o vseh javnih in skupnih zadevah na lokalnem in nacionalnem nivoju. 

Kot aktivni člani nove skupnosti bomo v novem družbenm sistemu Bio-humanizmu, na osnovi naravnih zakonov in na podlagi temeljnih človekovih pravic in svoboščin, soupravljali in soodločali o naši skupni sedanjosti in bodočnosti vsi.

Osnovni cilj naše nove nacionalne skupnosti in našega skupnega sodelovanja je ustvarjalno sožitje v katerem se vsi sodelujoči pizadevamo za dosego skupnih razvojnih ciljev s katerimi skupaj soustvarimo pogoje za enakopravno sobivanje ter dosego strpne, solidarne in trajne pravične družbene skupnosti za vse.

Ta osnovni cilj bomo dosegli z

Zaklad modrosti človeka

Srečko Prislan
28.02.2017 20:52 (Feb 28, 2017)

V šolo pojdi, da ti delat ne bo treba!

Znanje zaklad modrosti življenja, kot skupna dobrina človeštva je bogastvo za vse svobodne ljudi

Zanimivo je, kako spretno egoizem z razvojem zavesti in možganov človeka krepi svojo pozicijo in dominira na škodo dobrote in srčne strani človeka in celotne družben skupnosti.

V obstoječem družbenem sistemu je svoboden le egoist ali tisti, ki misli le nase in svoje potrebe, zato egoisti vse znanje človeštva koristijo le v svoje dobro in na škodo drugih!

 Kako je to mogoče se kdo vpraša? Do tega spoznanja zelo preprosto pridemo, če se spomnimo iz preteklosti, ko smo bili mlajši in so nam govorili starejši: »V šolo pojdi, da ti delat ne bo treba«!  

Iz takšnega ljudskega sporočila je popolnoma razumljivo, da je sistem vzgoje in izobraževanja, ki se je razvil v preteklosti, v temeljih grajen na egoizmu človeka, saj kdor imam znanje, ker si je to znanje prisvojil, lahko izkorišča drugega, čeprav ga je dejansko dobil od drugih ljudi (šola) ali iz virov

Pozitivna sprememba

Srečko Prislan
05.02.2017 10:28 (Feb 05, 2017)

Subjektivni in objektivni zakoni življenja

Kar je dobro za vse – je dobro tudi za mene!

Nobene pozitivne spremembe razvoja niso mogoče, če tisti, ki želi ali potrebuje spremembe (izboljšanje svojega družbeno-ekonomskega statusa) zahteva spremembe od drugih, ne pa od sebe ali pri sebi, zato so vse želje in takšne zahteve, ki drugim vsiljujejo neke spremembe, le groba prevara samega sebe, kajti brez izboljšanje svojih sposobnosti (lastnosti in vrednot življenja) je utopija pričakovati, da se bo naše življenje spremenilo na boljše samo po sebi!

Za navedene nujne spremembe, ki bodo omogočile deblokado razvoja in potrebne pogoje za aktiviranje učinkovitega razvojnega procesa niso dovolj le želje ali fizično združevanje, temveč nov družben sistem, ki ustvarja pogoje za spremembe vrednot vsakega človeka in posledično celotnega družbenega sistema!

Nikoli in nikjer se pozitivne spremembe pri človeku ne dogajajo brez njegove aktivne udeležbe, zato je predpogoje formalno uveljaviti družben

Egoizem in nasilje

Srečko Prislan
30.01.2017 22:36 (Jan 30, 2017)

Nobena vojna ni miroljubna!

Noben družben sistem ni zlo sam po sebi, tega vedno naredijo ljudje!

Noben družben sistem ni zlo sam po sebi, tega vedno naredijo tisti ljudje, ki ga zlorabljajo za svoje egoistične potrebe. Izdajalcem in kolaborantom so bili v svojem bistvu skozi zgodovino  vedno sami nosilci nasilja in zločinov ter eksekucije takšnega početja in najbolj goreči zagovorniki sistema oblasti ali podrejnja človeka po človeku!

Ta nima nič opraviti s svobodo, saj je vsaka oblast v funkciji določenega režima (pravnega reda) ali strukture, ki si prisvoji privilegije oblasti (na račun drugih ljudi) specifičen zločin ali nemoralno dejanje samo po sebi.

Vsaka oblast, ki temelji na egoizmu je nasilje, saj izrablja ali zlorablja svobodnega in poštenega delovnega človeka!

Nobena vojna ni miroljubna, saj vojna ni ljubezen, ampak največji zločin, zato je dopustna uporaba sile le v samoobrambi ali, da se prepreči še večja škoda ali zločin!

Vsi ki sodijo in obsojajo druge (levi - desne al

Pravo in norme

Srečko Prislan
13.12.2016 22:06 (Dec 13, 2016)

Subjektivno in objektivno ali naravno pravo

Obstoječi družben sistem je utemeljen na subjektivnem pravu in pravni državi, ki multiplicira zakone ali formalno zapisane pravne norme!

Subjektivno pravo je umetna tvorba (na njem temelji pravna država - multiplicira umetne norme in paralizira kreativno ustvarjalno misel), ki blokira evolucijski razvoj svobodne misli oz. humani razvoj človeka ter. človeške družbe, zato ni podlaga za prave ukrepe in rešitve.

To dejstvo je dokazala zgodovina in vsakdanja praksa. Rešitev je v objektivnem ali naravnem pravu oz. pozitivnih vrednotah življenja ki temeljijo na objektivnem pravu ali zakonitostih življenja v naravi skladno z evolucijo naravnega razvojnega procesa.

Subjektivno pravo, v nasprotju z objektivnim pravom, blokira evolucijo razvoja kar povzroča podzavestni upor svobodno mislečega človeka in inicira stopnjevanje nasilja in krize oz. konflikte, ki se pod vplivom (formalne blokade razvoja - subjektivnih pravnih norm) stopnjujejo in eskali

Levo ali desno!?

Srečko Prislan
13.12.2016 18:31 (Dec 13, 2016)

Levi in desni "nesrečnik" umetne zablode!

Kaj je z menoj, nesrečnikom, ki ljubim skoraj vse levo in mi je mrzko skoraj vse desno ali obratno?

Ko vztrajamo na umetni (ideološki) delitvi na "levo in desno" vedno trpimo, saj ne  najdemo rešitve, kajti to nam preprečuje naša zvesta (ali zavedena) pamet, ki hoče krojiti svet po svoji podobi, zato tudi ne najde odgovor ali rešitev, kajti le narava s svojimi zakoni določa kaj je objektivno (skupno) in kaj subjektivno (posamično ali posebno - izključoče - ki ne upošteva skupnega)!

Kje in kaj je odgovor ali rešitev nam ponuja narava sama in nov družben sistem, ki upošteva naravne zakonitosti, kajti to kar nesrečnika muči si je izmislil človek in če to umetno (ali ideološko) delitev opustimo in sprejmemo bolj koristno in pomembno delitev, ki jo upošteva narava sama in to je delitev na "dobro in slabo", potem ni več nobenega problema, saj narava s svojimi zakoni dobro nagrajuje in potrjuje ter slabo zavrača in kaznuje.

Če človek upošteva nara

Sreča je .....

Srečko Prislan
10.12.2016 11:31 (Dec 10, 2016)

Nekoga moraš imeti rad!?

Ljubiti in biti ljubljen je vsa umetnost novega družbenega sistema Bio-humanizma!

Sreče ni brez ljubezni in tisti, ki se ne uči ljubiti, nikoli ne bo znal ljubiti, zato ker ljubezen ni stvar, ki jo vzameš v roke in se z njo igraš ali jo zlorabljaš za svoje pritlehne egoistične potrebe!

Ja res je!  Človek ima dva najbolj pomembna organa za svoje življenje in to sta "srce" in "glava" (še posebno, če ta ni prazna). Torej je osnovno vprašanje za zdravo in srečno življenje vsakega človeka, ali sploh lahko živimo, če enega ali drugega najpomembnejšega organa ne bi imeli in ga pravilno uporabljali?

Po naravnih zakonih na katerih je grajen nov družben sistem Bio-humanizem je "srce" bistvo vsakega življenja, torej tudi življenja človeka!

Ali je to resnica? Kako? Zakaj?

Mnogi se s tem ne bi strinjali, saj pravijo, da uporabljajo svojo glavo. A glej ga zlomka, kako pak sploh lahko uporabljamo ali uporabljate svojo glavo brez srca, saj je tudi za glavo srce primarnega pom

Vojna ali mir

Srečko Prislan
29.11.2016 13:58 (Nov 29, 2016)

Odločitev za mir in sožitje!

Prave odločitve so tiste, ki odpravljajo težave in probleme ter omogočajo kontinuiteto pozitivnega razvojnega procesa!

Ja, spoštovani prijatelji, lahko jamrate in stokate ter bentite, pa se razmere žal ne bodo bistveno spremenile, saj vsi dobri nameni in predlogi ne odpravljajo vzroka, ki pogojuje negativni razvojni proces, ampak le gasijo požar, ki že uničuje človeško subtanco, zato v obstoječem družbenem sistemu ni več rešitve, ampak le umiranje na obroke!!!

Brez spremembe obstoječega izkoriščevalskega sistema ni variante, da se negativni trendi spremenijo v pozitivne, kar je bistvo za pozitivne spremembe in razvojne procese!

Večina se žal ne zaveda, da inovativne rešitve potrebne za korenite spremembe družbenega sistema ne učijo v šoli ali na fakultetah, niti obstoječi družben sistem (utemeljen na izkoriščanju in privatni lastnini) ne omogoča pozitivnih sprememb potrebnih za odpravo osnovnih problemov, zato je zoperstavljanje obstoječim slabostim (z

Družba smo ljudje

Srečko Prislan
23.11.2016 11:21 (Nov 23, 2016)

Družba in družben sistem

Vsaka pozitivna sprememba povzroči pozitivne posledice!

Res je, vendar družba smo (dva, trije,.... ali) skupina posameznikov, kar pomeni, da več bo pozitivnih sprememb pri posamezniku ali pozitivno spremenjenih posameznikov, več bo pozitivnih sprememb v skupnosti ali družbi!

Vsak dober družben sistem omogoča pozitivne spremembe za večino, a slab koristi le manjšini!

Bio-humanizem temelji na razvojnem procesu, ki vključuje vse, zato tudi spodbuja vse k sodelovanju za pozitivne spremembe in posledično se spreminja celotna družba.

Dokler bomo imeli obstoječi družben sistem, tako dolgo bo sistemska blokada v kateri manjšina sistemsko poneumlja večino in omogoča sistematično izkoriščanje, zato bodo razmere vedno slabše.

To pa pomeni, da se mora vsak posameznik pričeti prebujati in slediti pozitivnim vrednotam Bio-humanizma, kar mu omogoča neposredno vključitev v skupni razvojni proces.

Prav zato so vrata v nov družben sistem Bio-humanizem odprta vsem, brez prisil

Dobro ali slabo

Srečko Prislan
23.11.2016 10:07 (Nov 23, 2016)

Komu slediš - takšen si !

Pozitivna duhovna energija življenja ali ljubezen in negativna ali egoizem nam omogočata ustvarjati ali uničevati osnovne pogoje za življenje!

Človek v sebi nosi po spoznanjih Bio-humanizma obe vrsti (pozitvno in negativno) energijo življenja, ki vzdržujeta podzavestno naravno ravnovesje in le od njega je odvisno kateri da vlogo kot najpomembnejšo vodilo svojega življenja, zato mu ni potrebno iskati nobene zunaj sebe, kajti obe sta v njemu.

Pozitivna energija življenja ali ljubezen v človeku je v resonanci s pozitivno energijo v njegovem okolju, zato ima neposreden stik z vsem kar mu prija, godi in ga duhovno bogati.

To pa se lahko zgodi le, če človek odpre vrata svojega srca kjer kraljuje ljubezen in dopusti da srce daje in sprejema pozitivno duhovno energijo življenja.

Ko preskoči iskra ljubezni od srca do srca (pretok pozitivne energije med dvema točkama) ob resonanci se ta izrazi v čisti duhovni užitek in povzroči občutek popolnosti ali pravo ljubezen!

Duša in telo

Srečko Prislan
20.11.2016 10:04 (Nov 20, 2016)

Deluj LOKALNO in misli GLOBALNO!

Zakaj Bio-humanizem omogoča sinergijo ali sodelovanje in povezovanje posameznika, brez konfliktov in razredov, v eno celoto ali globalno človeško skupnost

Vsi dosedanji družbeni sistemu skozi zgodovino človeštva so umetno oblikovani in aktivirani na osnovi egoizma človeka, zato ne upoštevajo dejstva, da ima vsako bitje dušo in telo in da je telo odvisno od naravnih virov (sonce, zrak, voda,...) kar pomeni, da je vsako bitje hkrati tudi sestavni del narave, ki nas obdaja in nam določa pogoje življenja.Torej odvisno od zakonov življenja v naravi sami, zato brez upoštevanja tega dejstva ne more obstajati ali živeti.

Če je telo materialni del človeka je njegova duša nematerialni del, zato je ne vidimo, ampak občutimo, kot srečo ali trpljenje (oz. dejansko kombinacijo obojega), ki nas osrečuje ali nam povzroča bolečino (sestavljena iz pozitivne in negativne duhovne energije). In ta duša v telesu, ki z njim tvori človeka, nima mej, ampak je omejena le v t

Invencija in inovacija

Srečko Prislan
13.11.2016 18:41 (Nov 13, 2016)

Kaj je pozitivna sprememba?

"Dober družben sistem koristi večini in slab manjšini"

Večina ljudi ve kaj je sprememba, vendar ni vsaka sprememba invencija, inovacija,… , ki povzroča pozitivne spremembe za večino ali ima splošno korist! Invencijo pojmujemo, kot dobro zamisel ali rešitev, ki v praksi še ni dobila potrditve torej konkretne rezultate in inovacija postane ko se v praksi potrdi, oz. ko postane splošno sprejemljiva in koristna rešitev!

Pozitivne spremembe vedno odpravljajo probleme, napake ali pa izboljšujejo obstoječe razmere oz. parametre na osnovi katerih primerjamo staro in novo stanje ali razmere. Če se je stanje ali so se razmere izboljšale pravimo, da je sprememba pozitivna, zato takšen proces opredeljujemo, kot pozitivni razvojni procesov. 

Za spremembe je potrebno kreativno ustvarjalno razmišljanje, ki je delo, kot vsako drugo delo, le da mora človek imeti določene pred-dispozicije ali osebne lastnosti, ki jih je podedoval ali pridobil tudi z delom (učenjem, kajt

Kje je rešitev?!

Srečko Prislan
29.10.2016 13:01 (Oct 29, 2016)

Sledi svojemu srcu, pa boš na pravi poti!

Že dolgo je znano, da večkrat neko informacijo v svoji zavesti obnoviš, bolj se ti ta informacija zasidra v tvoji zavesti in te spremlja na življenjski poti - v dobrem ali slabem !

Zato se dobri, pošteni in delovne ljudje povežimo in sprejmimo nov družben sistem v dobro človeka in življenja ter skladno s takšnimi pozitivnimi vrednotami z njim živimo v novi skupnosti srečnih, svobodnih in ponosnih ljudi.

Prav zato z barabam in lopovi ne smemo sodelovati, ampak jih blokirati in jim onemogočiti, da nas izkoriščajo in pri tem ovirajo!

To pa je mogoče le s spremembo obstoječega zločinskega družbenega sistema, zato se z obstoječimi oblastniki in privilegiranci (ali paraziti družbe) ne smemo več ukvarjati.

Kako in zakaj?

Ker jim dovolimo, da nam vsiljujejo svoj način razmišljana
in življenja - smo njihove žrtve!!!

Zakaj osebno na primer limamo kogarkoli (od parazitov) na svoj (fb) zid!? Zato, ker mu dajemu pozitivni ali negativni pomen oz. vrednost

Kaj je resnica?!

Srečko Prislan
28.10.2016 08:40 (Oct 28, 2016)

Potrebno je vztrajati in širiti resnico!

 "RESNICA NI »LEVA ali DESNA« - RESNICA JE "za vse" LE ENA SAMA" 

Pri nas je največji problem, da vsi ali večina le opazuje dvoboj oz. konflikt med levimi in desnimi, ki imajo vsi isti cilj - kako vladati drugim - ne pa povezati ljudi na tistem, kar vse povezuje in združuje in to niso politične stranke ali vera, temveč "RESNICA"!

 

V čem je bistvo boja med levico in desnico - ne resnica za vse, ki obstaja - temveč le njihova želja uveljaviti svojo voljo ter vladati drugim, saj se levica le sklicuje na NOB in partizane ter desnica na domobrance in cerkev! 

Niti desnica niti levica, pa nimata sinteze povezovanje ljudi s katero bi povezale vse, saj se sklicujeta na preteklost in posledično tudi pretekle stare paradigme in avtoritete, namesto na sodobne trende in razvojne procese ali novi paradigmi, ki bo odpravila obstoječe razvojne probleme in blokade ter omogočila Sloveniji in celotni mednarodni skupnosti ponovno ustvarjalno sobivanje - ne pa nas

To je glas srca!

Srečko Prislan
20.10.2016 11:32 (Oct 20, 2016)

Pa vednar - nemogoče je mogoče!

Kaj je intuicija in kako predramimo - tihi glas srca?

Kaj je intuicija?

Intuicija je naša prirejena sposobnost, naša duhovna povezava, naša notranja moč. Z intuicijo lahko rečemo, da resnično izražamo sebe, kaj mi smo in na zemlji izpolnjujemo svoje poslanstvo za katerega se je naša notranja bit – duša namenila, da ga izpolni. Z intuicijo hodimo po svoji pravi poti. To je kompas, je kot navigacijski sistem, ki nikoli ne zataji, seveda, če ga le znamo in želimo poslušati.

Kako intuicija deluje?

Lahko dobimo nenadni občutek, da nekaj naredimo, storimo, da nekam gremo. Lahko jo slišimo, dobimo jo v obliki lahkotnih misli ali začutimo metuljčke v drobovju. Zgodi se tudi, da enostavno vemo stvari, vemo kaj se bo zgodilo. Dobimo nenadni občutek in čeprav se našim možganom zdi stvar ali situacija nelogična je to tisto pravo – to je glas srca! Ko začnemo zaupati intuiciji zaživimo poslanstvo in predamo se toku življenja.

Zakaj mislimo, da je intuicija sposobno

Bistvo življenja!

Srečko Prislan
16.10.2016 10:10 (Oct 16, 2016)

"LJUBEZEN je BISTVO življenja"!

Človek postane pravo pozitivno bitje še le, ko se zazre v sebe in prične delati na sebi!

Pozitivno bitje človek postaja še le takrat, ko prične delati na sebi, kajti nihče sam sebi ne laže in ne želi slabo, zato vse kar narediš na sebi v svojo in skupno dobro je največ kar lahko storiš za svojo in skupno srečo!

Zakaj?

Le s sabo si lahko primarno iskren, kajti sam sebe ne moreš goljufati ali si lagati!

In ko sprejmeš takšno obnašanje in ravnanje, kot vodilo svojega življenja, tega uporabljaš tudi za druge in z drugimi sodeluješ na enakih načelih in principih, živiš skladno s pozitivnimi vrednotami življenja.

Zdravo življenje je le tisto, ki sledi govorici srca in je sestavni del stvarstva ali vsega kar obstaja. Srce v življenju vedno vodi ljubezen in človeško pamet njegov egoizem, zato bolj smo oddaljeni od srca bolj smo oddaljeni od človeka in vsega kar nas obdaja.

Ko se prepuščamo človeški pameti brez srca smo vedno bolj osamljeni v svetu pod

Teorija razumevanja!

Srečko Prislan
11.10.2016 10:46 (Oct 11, 2016)

 Odpiranje vrat za življenje! 

Na prenos pozitivne ali negativne informacije iz okolja imamo vpliv, zato jo z odpiranjem vrat  pri sebe lahko sprejmemo ali zavrnemo!

Vse informacije o pojavih iz našega okolja iz vidika dolgoročnih posledic lahko opredelimo, kot pozitivno ali negativno informacijo! Ali določen pojav v okolju nosi pozitivno ali negativno informacijo (energijski potencial) običajno spoznamo še le po določenem času, kot pozitivno ali negativno posledico.

Za teorijo razumevanja, pa niso pomembni enkratni pojavi v našem zunanjem okolju, temveč tisti, ki se ponavljajo, saj ponavljajoči pojavi povzročijo registracijo pojavov v naši podzavesti oz. zavesti, ki se manifestirajo dolgoročno, kot dobre ali slabe navade (oz. moralne norme). 

S to teorijo se dokazuje, da vrata odpira vsaka dobra in pozitivna informacija in negativna jih zapira, kar pomeni, da imamo možnost vplivati na odpiranje in zapiranje vrat ter tako ustvarjati pogoje za pozitivni razvojni proces pri sebi in celo

Za carja in boga

Srečko Prislan
07.10.2016 18:09 (Oct 07, 2016)

Za carja in boga ali pokorne sluge!

Danes že v živo delujejo igrice nasilja po svetu, ki so včasih bile le na PC ali CD.

"Nekaj v razmislek za prebujanje in drugačen pogled na življenje in svet po meri svobodno mislečih, poštenih in delovnih ljudi!":

Se v celoti strinjam s tistimi, ki razmišljajo s svojo glavo in so zato sposobni tudi kaj narediti zase in za druge!

Kooperative ali nov ekonomski družben sistem ne gradi politika, ampak prebujeni ljudje, ki zaupajo v svoje ustvarjalne sposobnosti, ne pa v državo ali neke kvazi politične stranke.

Kdor si domišlja, da bodo drugi spreminjali svet po njegovi podobi se pač zelo moti in laže sam sebi. Takšen patron se obnaša isto, kot prizadeti oblastniki ali politične stranke, ki si domišljajo, da se svet spreminja s črko na papirju, ne pa z dejanji ali ustvarjalnim delom!

Vsak mora pričeti pri sebi !!!

Vprašati se je potrebno kaj sem sposoben storiti in spremeniti pri sebi, da bom z drugimi lahko ustvarjal boljši svet ali pogoje za skupno ž

Trije koraki do cilja

Srečko Prislan
02.10.2016 00:51 (Oct 02, 2016)

Kako do novega družbenega sistema

»Srečen človek lahko živi, le med srečnimi ljudmi!«

Spoštovani,

Pogosto mislimo, da neko stvar razumemo in vemo, pa žal v resnici temu ni tako. Zakaj? Ko stvar resnično razumemo lahko tudi ukrepamo (se ravnamo in obnašamo) tako, da doseženo cilj, ki si ga postavimo ali želimo doseči!

Kadar nam v življenju postavljajo cilje drug smo običajno najmanj uspešni in ko si cilje postavljamo sami praviloma napnemo vse sile (svoje znanje in sposobnosti), da jih tudi dosežemo.

To pomeni, da moramo imeti sami jajca in avtoriteto nad svojimi odločitvami, da jih lahko tudi uresničimo. Prava ali neposredna »Demokracija« pomeni vladavina ljudstva in da ljudstvo resnično lahko opravlja to svojo nalogo ali poslanstvo (soupravljanje javnih in skupnih zadev) se mora za to tudi usposobiti, sicer svoje delo ali naloge ne more uspešno opravljati.

Preden se kdorkoli odpravi na neko pot, mora najprej vedeti kje je cilj te poti na katero se opravlja. Da pa uspešno opravi

Oglasi

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja degriz, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

vam angleščina ne dela problemov? tudi računalnik dobro obvladate? ste pripravljeni delat na svojem računalniku doma vsak dan pol ure? ste pripravljeni v posel vložiti nekaj denarja? potem je na voljo dobro plačano delo za vas. več informacij na 4x4funy@gmail.com.      

Kategorija: Delo

Cena: 10 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 €...  7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

dober večer gospod / gospa   moje ime je gospa teodora andreea sem finančni inšpektor, imam kapital € 600,000.00, ki me je služila za izdajo zasebna posojila kratkoročno in dolgoročno, od € 10.000 € 600,000.00 za vsakogar resno , lahko dobro izkoristiti to posojilo v svojem possession.2% obresti na leto, odvisno od izposojena na vrednost, ker bi predvsem ne želim, da krši zakon o usure.vous lahko plačati 5 do 10 let ali več, kot glede na znesek, ki je bila izposojena. za več informacij se lahko obrnete me po pošti. vljudno moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

  pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

evropa credit financiranje je skupina \ 's francosko investitor z d \' znatnega kapitala .torej smo pripravljeni, da vam odobri posojilo med 5000€ in 450.000€, vendar 2% d \ 'interes \' s an.vous lahko povrne na 25 let maximum.nous so pripravljeni zadovoljiti naše stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave oblikovan.  imate prosto izbiro \ vzpostaviti svoje mesečna plačila s svojo institution.je da lokalne in mednarodne posojil za ljudi po vsem svetu. za vse zainteresirane osebe (ne resni ljudje \ 's vzdrži). pripravljen sem, da izpolnjujejo svoje stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave formulée.veuillez zagotovi informacije spodaj: moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

  želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 ... € 7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj