Članek
Člani premagali Šmartno
Objavljeno Mar 29, 2015

Članska ekipa se je po zmagi v Kranju na domačem igrišču pomerila z ekipo iz Šmartnega ob Paki. Za potrditev zmage proti Triglavu so tudi tokrat potrebovali tri točke. Vsi v ekipi Šenčurja so se zavedali, da bo tekma proti Šmartnemu še kako težka. To se je potrdilo tudi na terenu.

V prve pol ure tekme ni bilo resnejših priložnosti ne na eni ne na drugi strani. Domači so sicer trikrat streljali, enkrat preko vrat, ostala dva strela pa je gostujoči vratar ubranil. Gostje so bili najbolj nevarni po eni izmed podaj pred vrata, kjer je domači igralec Pavlin z glavo žogo nesrečno preusmeril proti vratom Žlebnika. Tilen je ostal zbran in preprečil vodstvo gostov. Najlepšo priložnost v prvem delu za domače je v zadnji minuti prvega dela z glavo zapravil Beganović. Tako se je prvi del končal z začetnih 0:0.

V drugem delu igre se je igralo v glavnem na polovici gostov. Domači so si pripravili kar nekaj lepih situacij za dosego zadetka, vendar pa žoga nikakor ni našla poti v mrežo. Vse pa se je poklopilo v 82. minuti in hitrem protinapadu domačih po desni strani. Za učinkovit zaključek je poskrebel Guberac, ki je tako po Triglavu zadel na drugi tekmi zapored. Ko je že kazalo na zmago z 1:0, pa je v 91. minuti za zmago z 2:0 poskrbel Rujović. Tako so tri točke zasluženo ostale doma. V naslednjem krogu Šenčur gostuje pri tretjeuvrščeni ekipi po zaključenih dveh tretjinah prvenstva. Kdo bo to, bo znano po tekmi Aluminij : Triglav.