Članek
Kadeti in mladinci zmagali v gosteh
Objavljeno Sep 30, 2014

V 6. krogu 2. SKL/SML sta se ekipi Šenčurja pomerili pri bližnji ekipi Arne Tabor 69. Trenutni položaj na obeh lestvicah je v vlogo favoritov postavljal goste iz Šenčurja. To dokazati na terenu pa je vse kaj drugega, kot si samo pripisati tri točke. Kadeti so imeli veliko priložnosti in bi si morali že v prvem delu priigrati izdatno prednost. Nezbranost je botrovala temu, da se je prvi del končal z 0:0. Odprlo pa se je v začetku drugega dela. Najprej je zadel Rakovec, kmalu zatem pa iz prostega strela še Konjar. Domači so sicer znižali po prostem strelu, vendar jim kaj več ni uspelo. Konjar je v izdihljajih tekme z 11m samo še potrdil zasluženo zmago Šenčurja.

V mladinski tekmi pa se je bil težji boj. Šenčur je imel v prvem delu sicer terensko premoč a si razen ene, ni ustvaril večjih priložnosti. Prav tako kot pri kadetih se je tudi mladinski polčas končal brez zadetkov. Goste je v 62. minuti v vodstvo popeljal Zupančič. Kot se je na koncu izkazalo je bil ta zadetek vreden treh točk. Jure je imel tudi priložnost iz najstrožje kazni, vendar je streljal preslabo in domači vratar je strel ubranil. S tem se je pričelo trpljenje do konca tekme in upanje, da ne bi prišlo do nepotrebne napake ob predložkih domačinov v 16m prostor Šenčurja. Fantje so se ubranili in s to zmago skočili na sam vrh mladinske lestvice.

Naslednji krog bo v nedeljo 05.10. ob 14.00 in 16.00 uri, nasprotnik pa ekipa Škofje Loke. Igralci Škofje Loke na skupni lestvici zasedajo mesto takoj za Šenčurjem in so četrti. Zato vabljeni na zanimiva obračuna v Šenčurju.