Članek
Mainstream mediji, dobro plačani prostitute nove dobe
Objavljeno Nov 09, 2016

Mainstream mediji, dobro plačani prostitute nove dobe

Vladna trobila, naša, francoska, ameriška,…skratka vsa po vrsti so v preteklih dneh kot pravi športniki prav tekmovali, kdo bo uspel bolj očrniti Donalda Trumpa, potegniti iz naftalina takšne ali drugačne afere, zgodbe in prigode. So lažnjivi soustvarjalci in glavni protagonisti ustvarjanja napačne slike sveta današnjega časa. Še naprej vztrajajo pri ustvarjanju njihovemu plačniku ljube podobe, vztrajajo pri izkrivljanju resnice. Na prav nizkoten način se na vse pretege trudijo indoktrinirati javno mnenje. Nikakor več niso v službi resnice. So pa te dni tik po volitvah nekako osamljeni, zmedeni in zapuščeni. Zapustila jih je kultna osebnost Hilary Clinton. Mediji sedaj spoznavajo, da so stavili na napačnega konja, na konja ki je le izkoriščal  sedmo silo. Ob padcu v prepad, pa so ostali sami. Ta trenutek je največ kar zmorejo mediji govoričiti o vprašanju svetovnega miru po izvolitvi D.Trumpa. Pajade, ZDA so od njene ustanovitve dalje glavni podpihovalci vojn, praktično vsepovsod netijo nemir. ZDA kot takšne so roparska dežela in vse kar ta trenutek potrebuje je svetovna vojna. V to svetovno vojno sili tudi Evropo in vse nas. Mi z NATO-m pa smo ta trenutek kot politi cucki na napačni strani. Z izvolitvijo Trumpa se vsaj malo vidi luč na koncu tunela. Kdo danes podpira politiko tipa Merkel je jasno. V Sloveniji z redkimi izjemami vsi v parlamentu tiščijo v smer, ki jo diktira nemčija. Skoraj edini in osamljen je ta trenutek le samostojni poslanec Andrej Čuš, ki se je odkrito pozitivno odzval na izzid volitev. Vse ostalo je megleno ali pa v strogem paktu z nemško CDU.  Ostali slovenski poslanci in njihovi bolano zvesti sledilci pa si lahko kar nastavijo ogledalo. Zmaga Donalda Trumpa zagotovo še ni zagotovilo za rešitev vseh svetovnih problemov, je pa to vsekakor smer, ki daje upanje.

Bravo Donald in Melanija!  

INFOKO informatika

Včasih človek res več ne ve, so se mar naši mainstream mediji učili od ameriških ali njihovi od naših, kar se tiče laži, neresnic, prikrivanja, aferaštva in navijaštva. Kar se pa Trumpa tiče, pa menim, da o njem lahko vnaprej sodijo le nepoznavalci dogajanj v politiki in pa politični analfabeti. In pa seveda medijski prostituti. Glede Amijev kot izključnih krivcev za sodobne vojne se pa le deloma strinjam.

span andrej Glede medijev ti dam prav.Glede ocenjevanja Trumpa bi še malo počakal. Mogoče se zavrti v popolnoma drugo smer ??? Po meni je veliko odvisno od osebnega kontakta Putin -Trump.