Članek
V sloveniji se dogaja, novice iz naših logov
Objavljeno May 30, 2016

Predstavniki oblasti na obisku v svojih volilnih bazah, za jedačo in pijačo poskrbljeno. Dokler že vsi uradni in neuradni mediji trobijo, da Slovenija ne premore več bojno zmožne vojske, vrhovni poveljnik na Zdolah v družbi lokalnih županov meša jajca.

Izjava, da vojska za vojne razmere ni več uporabna, v miru pa izvede vse akcije uspešno je primerljiva izjavi; v kuhinji nam je pregorela žarnica vendar za podnevi bo še čisto ok !! Ob prisotnih euro poslancih tipa Bogovič, ki pozitivno glasuje za uporabo glifosata v kmetijstvu,  je družba popolna. Vsi srečni in zadovoljni. Glifosat je herbicid širokega spektra, gre za rakotvorni herbicid za zatiranje plevela, Zelo priljubljen herbicid pri sadjarjih in vinogradnikih, čeprav ga je mednarodna agencija za raziskavo rak a leta 2015 uvrstila med kancerogene. V tujini herbicid v uporabi predvsem na GSO kmetijskih površinah.

 

In še nekaj za vse tiste, ki danes še vedno idealizirate SDS skupino, dokler bodo župani iz SDS nabora prisotni na rdečkarskih prireditvah ob prisotnosti narodnih izdajalcev, se ne moremo pogovarjati o učinkoviti in verodostojni opoziciji.

Idealizirajmo sedaj še naprej vsak svojega delegata, saj nekam morajo po plačo. Saj ni pomembno iz katere smeri je veter, le da so moja jadra polna. In tudi žepi. Mi pa dajmo še naprej vzpodbujajmo s tribun nasprotna si moštva. Karto za sedišče in dober razgled si kupimo sami, profit pa imajo samo tekmovalci spodaj.