Članek
Mama me je rodila, ko je bila suša :)
Objavljeno Nov 24, 2017

V trgovini vidim gospo, ki se steguje na neko polico, da bi vzela en zavitek.

Vprašam jo, če ji pomagam.

A ona vztraja in končno izgrebe izpod kupa spodnji zavitek, ki ga je uspela doseči, ne da bi zrušila celo goro zavitkov, potem pa se obrne k meni in reče: "Nisem jaz kriva, če me je mama rodila, ko je bila suša!" Seveda sem takoj razumela, da se šali na račun svoje majhnosti!

Smeje sem odšla naprej, ona pa je klicala za menoj: "Gospa, gospa!"

Ko sem ugotovila, da kliče mene, sem šla nazaj do nje, ona pa je dodala še, da ko je bila otrok, ji je mama rekla, naj gre ven, čeprav je dež. Ona pa ji je rekla: "Mama, prepozno!" (Kaj češ, za to, da bi zrasla, je pač bilo prepozno zdaj zalivati! :) )

.

.

Pravi blagoslov je srečati dobrovoljne ljudi. Take, ki se znajo pošaliti iz svojih pomankljivosti ... če to sploh so. Moja sošolka, ki je bila zelo majhna, je rekla: "Pa kaj potem, če sem majhna, pručko pristavim pa je! Veliki se morajo pa toliko sklanjati :)"

Tako je to! Vsak lahko najde kaj, iz česar se lahko poheca, krasno je pa, če to najde pri sebi - in ne pri drugih!

Vsem komentatorjem tukaj lep pozdrav! Bodimo ravno prav fajhtni - sveži! :)) <3 nkoltaprav - če si ljubeč, je pa gotovo ne moti :) ;) Zimzelen, tudi jaz zanj upam :) Zarja, ja! In na vsako stvar lahko gledamo tako ali drugače :) In potem smo boljše ali pa slabše volje ... :)

Vsak ima svoje pomanjkljivosti in tudi adute, takšne in drugačne. lp :)

#6 Upam, da se boš uravnovesil in ti vlažnost ne pade pod 80%.

ZimZelen, a jesenski pa ne pomaga? ;) Mene pa vsak dež ujame :D

Janez, hehe, tvoja malenkost ... in moja malenkost - ampak včasih je še najmanj prostora ob suhcih :D

Hehe, meni je bilo vedno hecno, ko je rekla moja prijazna ginekologinja: "A premaknete svojo ritko malo bolj sem?" Hehe, ritko :D :D

Prvi pomladanski dež, ki te naplajha, pospeši rast las. (jaz ga redno zamudim :-(

Tako je - hec je najbolj prisrčen, če se ponorčuješ iz sebe. Npr., ko gre nekje bolj na tesno skozi oz. mimo nekoga: 'Ali lahko spustite mojo "malenkost" mimo?' (Pa mam dobrih 100 kg :) )