Članek
Proti kašlju :)
Objavljeno Jan 31, 2017

"Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!"
"Si že poskusil s kislim zeljem in litrom DONATA?" 
"Ne, za to pa še nisem slišal!"
"No, poskusi, pa boš videl, da bo pomagalo!" 
  
Naslednji dan:
"Si poskusil moj recept?"
"Sem."
"In še kašljaš?"
"Ne, si ne upam!"

Naj v teh časih kašljanja tale vic (ne, nisem si ga jaz izmislila) komu polepša dan :)

In: le previdno z donatom :))

Andrej, jaz tako malo verjamem na novo, da me take reči kar obidejo. Vem, da je marsikaj, kar nam ponujajo v pomoč, da bi kvalitetno živeli, ampak v resnici je veliko tega samo zato, da bi eni služili denar ... :( Komu verjeti? Sproti se odločamo ... Enkrat sem bila nekje na neki predstavitvi ... tako je kazalo, kako jim je do nas konkretnih ljudi, ampak počasi sem videla predvsem še to, kako nekaj hočejo prodati ... in to za vsako ceno ... In človeku sploh ne bi dali časa, da premisli ... moja mama (pokojna mama) bi rekla, da so "sivni" (da so vsiljivi in prisiljujejo človeka v njihovo smer). Oh, ne enkrat, parkrat ... Saj imam kakšen zapis o tem ... http://www.publishwall.si/solzemlje/post/167295/ko-se-v-ozadju-skrbi-za-zdravje-se-kaj-skriva

Ponujajo Ana. Od nas je ovisno kaj bomo kupili in koliko smo pripravljeni plačati. Res da je pogojeno z subliminalnimi sporočili, kateri so se vkoreninili v našem umu. Sedaj so aktualni labodi, kateri naj bi poginili zaradi ptičje gripe? V to verjamemo, brez dokazov!!! Oziroma dokaze nam predstavljajo interesne skupine po TV.

Andrej, oja, vse sorta nam ponujajo, da bi bili lepi, mladi, srečni itd vse žive dni - in še potem :D Po eni strani smo "svobodni", vseenski, po drugi strani pa dobronamerni in pretirano skrbni do sebe in drugih ... Strah nas je gripe (no, jaz ne razmišljam o njej, cepljenje odklanjam ... tako da bo, kar bo ;) ), strah nas je vsakodnevnih stvari ... ne pa ... pekla ...? Tja nas pelje množica nezvestob samim sebi.

Draga babica! Oja, saj je donat dobra reč, ampak skupaj z zeljem pa menda ne. No, res je pa, da nisem nikoli poskusila! :) Želim ti lep dan! P.S.: Vesela sem, da ti zdravje kar dobro služi!

Andrej, tega pa še nisem poskusila :) Ne vem, če bi upala ... Hm?

Janez, me veseli, za oboje :D

:) Deluje! Hec in Donat :)