Kazenska ovadba zoper neznane storilce

Objavil/a SKO skupina kazenska ovadba, dne 2014-02-26 ob 12:54:41

Skupina aktivnih državljank in državljanov, v katero so vključeni tudi ugledni pravni strokovnjaki, in ki deluje pod imenom Skupina Kazenska ovadba, je pripravila zelo pomembno ovadbo proti “neznanim storilcem”.
Pomembna je zato, ker organe poziva k pregonu političnih in gospodarskih tajkunov, ki so državo in lastnino prebivalcev Slovenije prikrajšali za vrtoglave zneske. Pomembna je tudi zato, ker ovadba navaja vrsto dokazov, ki so jih javno izrekli ljudje na odgovornih javnih funkcijah. In, nenazadnje, pomembna je zato, ker ovadbo vlagamo mi, oškodovanci, državljani Republike Slovenije, vsak posebej med nami ter obenem zahtevamo primerno odškodnino za povzročeno škodo. 
Predlagamo, da pozorno preberete uvodno besedilo ter besedilo ovadbe. Če se strinjate, ovadbo dopolnite v skladu z uvodnimi navodili ter jo bodisi osebno ali s priporočeno pošiljko oddajte na ono od okrožnih tožilstev, kopijo ovadbe pa pošljite na naslov Skupine Kazenska ovadba.

Aktivne državljanke in državljani Mreže za neposredno demokracijo

Kazenska ovadba zoper neznane storilce – navodilo

Priloženi tekst (glej spodaj), je po vsebini kazenska ovadba zoper neznane storilce, v uličnem jeziku zoper gospodarske in politične tajkune. Sicer so tajkuni znani in imajo imena, vendar njihovo ugotovitev ovadba prepušča organom pregona iz dveh razlogov. Prvič, ker jih je preveč za naštevanje, drugič, ker varuje podpisnike ovadbe pred morebitnimi povratnimi ovadbami za krive ovadbe. V nepravni državi ni moč z gotovostjo napovedati posledic. Prav zato je ovadba sestavljena v težnji po čim večji učinkovitosti in sočasno ob varovanju osebe podpisnika.

Iz vsebine boste ugotovili, da je podana zoper akterje, ki so obljubljali Slovencem drugo Švico ob tem pa Slovenijo opustošili in zadolžili preko vseh meja ter jo naredili za najbolj skorumpirano državo na svetu.

To se mora končati in krivci morajo biti kaznovani!

Če je odpovedala izvršilna oblast, če je odpovedala zakonodajna oblast, ostane le še sodna – tretja neodvisna veja oblasti. Pa naj ta dokaže svojo tako pogosto deklarirano neodvisnost in vrne Slovenijo državljanom Slovenije. To je še edina mirna demokratična pot za rešitev Slovenije.

Zato Slovenci množično podpisujemo te ovadbe. Prirejena so tako, da tekst ustreza vsakemu podpisniku. Predstavljeni smo kot oškodovanci, kar pomeni, da nas morajo organi pregona obveščati o poteku postopka.

Ugotovili smo, da je to demokratična rešitev, ena najbolj učinkovitih in naprednih, zakonitih in nenasilnih akcij do sedaj. Organi pregona so dolžni ukrepati. Vsak državljan posebej je oškodovanec v tem, kar nam počnejo kriminalne elite in s čimbolj množičnim pošiljanjem te ovadbe na tožilstva želimo državljani javno povedati, da nam ni vseeno za nas in našo prihodnost.

Nadzor nad vlaganjem ovadb je iz razlogov enotnega nastopa pred organi pregona prevzela Skupina Kazenska ovadba, v kateri deluje tudi avtor te ovadbe. Skupina ima sedež v Ljubljani, Soška ulica 19/b. Tu se zbirajo kopije ovadb zaradi informacij in pregleda. Tu se bodo tudi pripravljali enotni odgovori organom pregona ali sodstvu ter druge akcije ter dajali nasveti v zvezi z ovadbo in postopki z njo.

Po podatkih Skupine kazenska ovadba je vloženih že preko sto kazenskih ovadb na vsa Okrožna državna tožilstva v Sloveniji. Sicer konkretnih odzivov še ni, vendar jih pričakujemo vsak čas, saj vlaganje ovadb traja že približno mesec dni.

Kako se izpolnjujejo Kazenske ovadbe:

Na prvi strani vpišete vse svoje osebne podatke, kot je navedeno. Med vsemi tožilstvi na spodnjem linku izberete najbližje Okrožno državno tožilstvo (http://www.dt-rs.si/sl/okrozna_drzavna_tozilstva/) in vpišete njihov naslov. Ovadbo pošljite na naslov: Specializirano državno tožilstvo Trg OF 13, 1000 Ljubljana. Kazensko ovadbo podpišete na zadnji strani in na koncu dopišete 1 x poslano Skupini kazenska ovadba, Soška 19 b, 1000 Ljubljana. Podpisan izvirnik kazenske ovadbe pošljete s priporočeno pošto na naslov že omenjeneganajbližjega državnega tožilstva, kopijo ovadbe pa pošljete na naslov Skupine Kazenska ovadba, lahko z navadno pošto, lahko skenirano na odv.anajug@gmail.com ali bzabjek@amis.net ali po faxu 05 3331051.

Lahko pa podpisane kazenske ovadbe pošiljate tudi na naslov Skupine Kazenska ovadba, in bodo preko nje vložene na pristojna tožilstva in skenirane za skupen arhiv.

Na iste elektronske naslove lahko podpisniki postavljajo vprašanja v zvezi z ovadbo in sporočajo morebitne odgovore, zahteve in druge reakcije organov pregona.

Skupina Kazenska ovadba
10. 12. 2013

DOPOLNITEV

Objavljeno: 26. 1. 2014

Pomembna informacija za vse prijavitelje in podpisnike kazenske ovadbe

Vsi podpisniki, ki ob morebitnem obisku policistov ne želite podati ustne izjave, lahko le-to podate v pisni obliki.
Več o tem

NOVA VERZIJA BESEDILA KAZENSKE OVADBE ZOPER NEZNANE STORILCE

Ovadbo pošljite na naslov:
Specializirano državno tožilstvo
Trg OF 13
1000 Ljubljana
specializirano.tozilstvo@dt-rs.si

PRILOGA:
Dopolnjeno besedilo kazenske ovadbe zoper neznane storilce, 14. 1. 2014 (doc)

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
SKO skupina kazenska ovadba
SKO skupina kazenska ovadba
Objavil/a 2014-02-26 12:54:41 (Feb 26, 2014)
Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Elen Twrdy tudi nadzornica v Primorskih novicah
ZPS navdušena nad TISA in TTiP, korporacijskim grobarjem!
SKO: Za Slovenijo bo poguben sovražni dolg 28,8 milijarde!
Pritožba naslovljena na Informacijskega pooblaščenca
Je Računsko sodišče uspelo s kazensko ovadbo?
Parlamentarni poslanci in bodoči – dokažite vsaj enkrat vaš odnos do ljudstva!
Židan za kmetijstvo spet ni naredil čisto nič!
Je Boris Dolamič kar sam kupil Rimske Terme?
DVK naj razkrije ozadje volitev za EU parlament!
Senka Pličanića vprašajmo pred EU volitvami
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

5363.) il kung - fu - cesare barioli, knjiga je v it jeziku

Kategorija: Humanistika

Cena: 18.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj