Članek
Parlamentarni poslanci in bodoči – dokažite vsaj enkrat vaš odnos do ljudstva!
Objavljeno Jul 11, 2014

Toliko izgubljenega kot v zadnjih 10 letih Slovenija ne pomni od konca 2. svetovne vojne, pa še takrat so politično razprodali le slovensko ozemlje. Toliko izginulega denarja, toliko razprodanih podjetij in naravnega bogastva, toliko izgubljenih pravic ljudstva, da bodo dojeli šele naši pozni potomci, ki bodo živeli v neki tuji Zloweniji. Vemo, kdo so krivci, vemo, da se vseskozi vrivajo v Parlament in na najvišja mesta s katerih lahko preusmerjajo pozornost ljudstva od kraje naše domovine.

Zato javni poziv vsem letošnjim kandidatom vseh strank:

-    ste pripravljeni podpisati našo Kazensko ovadbo zoper državne funkcionarje, ki so v teh 10 letih najbolj osiromašili Slovenijo na vseh področjih?  Si upate pokazati, kakšni so vaši resnični nameni ob vstopu v Parlament? Se vam zdi pokradenih 75 milijard in tisoče razprodanih podjetij po vnaprej določenem scenariju nekaj, kar bi bilo treba razkriti preko uradnih organov pregona? Vam je blizu, da bi razveljavitev teh namerno kriminalno povzročenih oškodovanj Slovenijo v trenutku postavilo med cvetoče dežele na res sončni strani Alp? In, da bi postali sončna stran Alp je treba vključiti vse vodilne, ki predvsem zadnjih 5 let dopuščajo zlonamerno kemično uničenje Slovenije, kar je bilo najbolj nazorno razkrito letos februarja pa tudi te dni, ko je julij tipičen pozno zimski mesec? Ste pripravljeni preko pregona doseči spremembo zakonodaje, ki so jo te osebe naredile po svojem egoističnem razmišljanju zaradi pridobivanja moči zgolj peščice, da so se lahko postavili nad narod? Podpis Zlatega (pogubnega) fiskalnega pravila, prepoved referenduma ljudstvu, načrtovani stečaji, da pokradejo določeno podjetje, nato uvedejo stečaj in tisti, ki so krajo izvedli so oproščeni, razprodaja naravnih bogastev tujcem, velikokrat lažnim slamnatim?

http://kazenskaovadba.si/wp-content/uploads/2014/05/kazenska-ovadba-zoper-dr_avne-funcionarje-2.doc

-       Boste z nastopom novega delovnega mesta v Parlamentu vložili v postopek Zakon a amnestiji in ga po najboljših močeh pripeljali do veljavne Zakonodaje? Ste pripravljeni povedati, da so po krivem obdolženi vstajniki v neustavnem postopku, kajti odšli so na cesto skladno s 3. členom Ustave? Vam je znano, da po tem členu vodi državo ljudstvo, izvoljeni pa le udejanjajo voljo ljudstva in ne svojo požrešnost? Da so bili preko političnih strank vrinjeni plačani provokatorji, ki naj bi pripeljali do utišanja vstaje? Da je ena stran organizirala in vzpodbujala proteste, da bi druga padla in se je druga stran spravila na ljudstvo, da preko zaprtih vstajnikov prikaže nasprotovanje prvi strani? Da je pred vstajo trpelo ljudstvo, da je za vstajo plačalo ljudstvo in, da po vstaji še na krutejši način plačuje ljudstvo? Boste končno dvignili glas tudi vi, ki se imate za poslance ljudstva in ustavili postopke proti lažno zaprtim in sojenim vstajnikom? Tistim, ki so šli s srcem in zavestjo na cesto, ker niso in ne prenašajo več nepojmljivega uničevanja lastne dežele, medtem, ko je 95% ostalih doma gledalo TV in jokalo, ker imajo le še osnovno hrano?

http://kazenskaovadba.si/wp-content/uploads/2014/01/ZAKONOAMNESTIJIVSTAJNIKOV.docx

Linka na rumeni podlagi sta vstopni točki do Kazenske ovadbe zoper državne funkcionarje v zadnjih 10 letih, (ki jo skopirate, izpolnite in pošljete na že izpisan naslov. Lahko pa pokažete svojo drugačnost in to tudi javno poveste – sem podpisal in oddal ovadbo!) in do Zakona o amnestiji ( o njem bi se lahko že zdaj izrekli in z nastopom funkcije samo dokazali, da ste resno kandidirali zaradi koristi ljudstvu! ) 

Bojimo se, da bo odziv skromen, predvsem v že Parlamentarnih strankah, saj so VSE sokrive za stanje v naši prelepi deželi, brez izjeme. Je pa čas, da se začne delati drugače, odgovorneje, brez korupcije in zgolj na njej, brez lobijevskih plačil za škodljive odločitve. Vaš odziv bo povedal ali bodo nove volitve že prihodnje poletje, ker vsaka oblast, ki ne dela zgolj v korist ljudstva nima na vodilnih mestih kaj početi. In bojimo se, da je že  večina volilnih programov pokazala, da ne boste delali v korist Slovenije. Morda je to vaša zadnja možnost pred zrežiranimi volitvami, da pokažete svojo pripravljenost koristiti narodu!