Merkur Naklo – vzorčen primer dovoljenega izživljanja nad delavci in državljani

Objavil/a SKO skupina kazenska ovadba, dne 2014-04-05 ob 15:22:14

Spet novo razkritje in zato z vašimi podpisi pripravljeno opozorilo naši vladi in ostalim »na vrhu«. Dodajte še vi svoj podpis, do srede, 9.4.2014 zvečer! Ime, priimek, kraj lahko pa še –dodajte me na seznam rednih podpisnikov.!

  

Nekoč skoraj sanjsko podjetje je danes pred stečajem, pri tem pa je Merkur  vzorčen primer, kako tajkuni ali še bolje od zgoraj določeni ljudje namensko zavozijo dobra podjetja, denar pa izgine neznano kam. Ko se zaključi zgodba Bineta Kordeža s sodnim sklepom o novem 6 letnem prebivališču, so na delu že novi, od zgoraj preverjeni kadri, nepomembno ali kot predsednik uprave ali delavski direktor. Za vse te izbrane kadre so delavci in njihova usoda nepomembni. Potem, ko se je zaključila, kljub vsemu, nenavadna zgodba Bineta Kordeža, so na vodilno mesto postavili Rigelnikov kader, Blaža Pesjaka, do imenovanja sicer člana Autocommerca. Hkrati je šel Merkur v prisilno poravnavo, njegovi dolgovi pa znašajo vrtoglavih 280 milijonov, tako do bank kot dobaviteljev. In prav na tej točki se v Merkurju razkrijejo drugi nameni.

Koncem meseca marca 2014 so zaposleni v Merkurju, kakšnih 1500, prejeli še tretji aneks k pogodbi o zaposlitvi v zadnjih treh letih, s katerim jih prisilno zavezujejo k podpisu znižanja plač z grožnjami po odpovedi delovnega razmerja, če tega ne storijo v petih delovnih dneh. Delavci imajo povprečno 600€ mesečne plače in oni naj bi z dodatnim odpovedovanjem bili rešilni vzorec za Merkur? Nesramno in nedopustno. Poglejte si dva, skoraj identična aneksa iz let 2013 in 2014. Kako prefinjeno dodelano izsiljevanje nič krivih v propadu in uničenju Merkurja. Na obeh aneksih pa je podpisan Zoran Ledinek, direktor nekoč Merkurju pripojene Kovinotehne, vodja upnikov Vegrada, sedaj pa kadrovski in pravni direktor Merkurja, ki je dobro plačano službo zadržal. In Merkurjevo skladišče v nekdaj celjski Kovinotehni je pred kratkim izgnalo 120 delavcev, preselilo skladišče v Kranj, kjer so najeli nove prostore in nove delavce. Danes pa že informacije, kako praznijo tudi Merkurjevo trgovino na ljubljanskem Rudniku, spet gredo na Zavod novi delavci. Zato - »podpišite ali vas naženemo na cesto«. Očitno so delavci povzročili tako velike težave Merkurju, krivi so za Kordeževo in kasnejše uničevanje podjetja, kajne? Nevzdržno je, da so že leta 2011 vpeljali prisilno poravnavo in 9.januarja letos spet novo, že drugo. A to vodilnih, kaj šele države, ne moti pri izplačilu lastnih plač, ki znaša za Blaža Pesjaka 178.000€bruto, za Roka Ponikvarja 143.000€ in Uroša Zajca 144.000€ bruto. Celo delavski direktor Marjan Smrekar ima kar 61.000€ bruto plače, pa je bil na svoji funkciji tako v času Kordeža kot zdaj pri Pesjaku in ga delavci sploh ne zanimajo, njim pa bruto plača ne preseže 1000€ mesečno. Ponovimo - Merkurjev dolg znaša 280 milijonov!!

Poleg tega je nedojemljivo, da ima Merkur v prisilni poravnavi omenjeno sanjsko plačane vodilne, hkrati pa prisilno upraviteljico Simono Goriup, ki ima trenutno določenih okoli 1500€ mesečno, pa ni jasno, kdo in ali sploh odloča o reševanju podjetja. Je pa zastavljeni cilj obeh prenesti vse kar je slabega iz Merkurja na Slabi Merkur, po vzoru na Slabo banko. To so neodplačani krediti in špekulativni nakupi, ki jih bodo s stečajem zakopali v zgodovino slovenske korupcije, na Dobri Merkur pa le donosne lokacije trgovskih centrov in nekaj terjatev dobaviteljev, ter zelo verjetno ogromno hčerinski podjetij po  Evropi in Balkanu, ki nikoli niso bile namenjenu koristim krovnega podjetja. Kredite bodo banke prenesle na DUTB, ta bo sanjsko špekuliral s fiktivnim denarjem, vodilni pa bodo ob polnih žepih oddahnili,državljani pa bomo obremenjeni z novimi davki, da rešimo te neodplačane kredite. Delavci Merkurja, kjerkoli že bodo, doma, na Zavodu ali celo na delovnem mestu v Dobrem Merkurju, bodo zelo pazili na vsebino in obseg obrokov ter zdravje ob prejemu preživetvenih položnic. Da bi državni organi komu od nastavljenih ekip, ki so Merkur zavozili, odvzeli premoženje, preiskali številne posle s številnimi Merkurjevimi podjetji v tujini, raziskali poti denarja in ga vrnili bankam? Kot nihče ne razmišlja, da bi bila bruto plača delavskega direktorja preveč za vodilne v upravi, dokler niso sporni posli in dolgovi razrešeni do popolnosti, tudi tisti v slabem Merkurju.

Merkur Hrvatska, d. o. o., Zagreb, Merkur Nekretnine, d. o. o., Zagreb, Merkur International, d. o. o., Beograd, Merkur Čelik, d. o. o., Beograd, Intermerkur - Nova d. o. o., Sarajevo, Perles Merkur Italia, s. r. l., Mersteel, d. o. o., Naklo, Mersteel, d. o. o., Beograd, Mersteel, d. o. o., Zagreb, Mersteel Profil doo, Beograd, Mersteel, d. o. o., Sarajevo, Merkur International Praha, spol. S. r. o., Merkur Makedonija, doo, Skopje, Merkur - MI Handels, GmbH, Big Bang, d. o. o., Ljubljana

Nikakor ne sodi na konec zgodbe, ki smo jo prejeli od zaposlene osebe, želi pa zaradi grozljivega mobinga nad vsemi delavci v Merkurju ostati anonimna, a samo o povezavah zaradi lakote po kapitalu bi lahko v primeru Merkurja sicer pisali dolge zgodbe. Strnimo – Blaž Pesjak je sin Borisa Pesjaka, ki je zavozil Faktor banko. Oče je sinu zagotovil nepojmljiv stanovanjski kredit ob zgolj 0,5% dodatku na Euribor (celo znamenita Pahorjeva Simona Dimic je imela 1,6%), Factor banka pa je bila znana zgolj po kreditiranju tajkunskih poslov. Pa povezave med ACH-jem, celo šolo kadrov ACH, Taluma, kranjsko Savo, vse z namenom lastninjenja kapitala v lastno korist. Ko že misliš, da so možne spremembe, rešitve, že pride nov kader iz istih vrst in vse se nadaljuje, seveda pa delavci ostajajo praznih rok . Najbolj tragično je seveda zatiskanje oči države in državnih organov, ki so sicer Kordeža pospravili za 6 let na varno, a se vedno glasneje človek sprašuje ali ni bil žrtev za koristi drugih, da le-ti ostanejo prikriti in ostane izropani denar na varnem? V primeru Merkur in številnih podobnih.

In zaradi strahu zaposlenih, ki takšnih umazanih zgodb ne upajo razkriti, se naš vsakdan vedno bolj bliža točki brez izhoda. Opogumite se tudi vi, več vam skoraj ne morejo vzeti, vprašanje je ali boste sploh še imeli službo jutri in kako bodo živeli vaši otroci. Zaupajte nam svojo podobno zgodbo o podjetju, kjer ste še zaposleni ali pa samo še od daleč opazujete, kako se prazni malha nekoč enega od mnogih dobrih slovenskih podjetij, ki gredo na smetišče ali po dogovoru tujcem v roke! Tudi vašega imena ne bomo razkrili!

Slovenski vladi, vsem odgovornim in sodelujočim v propadu dežele – prenehajte si zatiskati oči in se pretvarjati, da gredo stvari na bolje, ko je vendar jasno, da je samo Merkur leglo večje škode kot objokani padli Nepremičninski davek. Stotine milijonov izpuhtijo vsako leto, planirano in nesankcionirano, ljudem pa nove davke, nove obremenitve in manjše plače. In nobenega niti blažjega poskusa vračila odtujenih milijard peščice pogoltnežev!!! Zato od najodgovornejših zelo resno pričakujemo v roku največ 30 dni tehten odgovor, ki bo jasno nakazal v katero smer reševanja bodo šli nujni ukrepi!

 

V Lj., 9.aprila 2014-04-05

Skupina Kazenska ovadba in podpisniki:

1.      Božan Žabjek, Ljubljana

2.      Ivi Špelko, Novo mesto

3.      Zdenko Prizmič, Črnomelj

4.      Katarina Rek, Maribor

5.      Zlatko Hernčič, Ljubljana

6.      Helena Gašperšič, Artviže

7.      Drago Ogorevc- Bresternica

8.      Matjaž Andromako, Ormož,

9.      Andrej Hribar, Domžale

10.  Hrvoje Brkljačić, Zreče

11.  Zvone Kelher, Bate

12.  Ljiljana Radosavljević, Maribor

13.  Ivan Ambrožič, Kostanjevica na Krasu

14.  Lidija Povše, Polšnik

15.  Tadej Hasičević, Ljubljana

16.  Lili Remec, Potoče

17.  Penelopa Saksida, Ljubljana

18.  Mirjana Čakardič, Škofije

19.  Helena Krapež Škoberne, Ljubljana

20.  Milko Ozmec, Maribor

21.  Amela Talić, Renče

22.  Barbara Majcen, Kamnik

23.  Jadranka Umek, Ljubljana

24.  Greg Zupan, Melbourne

25.  Aleksander Laznik, Trbovlje

26.  Cveta Žerovnik, Kranj

27.  Tatjana Tulsi Prijatelj, Ljubljana

28.  Nadja Avsec, Brezovica

29.  Ana Jug, Nova gorica

30.  Bojan Berlot, Nova gorica

31.  Vanja Degoricija, Maribor

32.  Ida Vuk, Tržič

33.  Janez Muhvič, Črnomelj

34.  Jože Gorišek, Rimske toplice

35.  Tanja Cvetrežnik, Ljubljana

36.  Ivan Lipovac, Kamnik

37.  Jolanda Miheu, Maribor

38.  Branka Kukovič, Ljubljana

39.  Natalija Jelen, Celje

40.  Uroš Mavri, Cerkno

41.  Samo Ribič, Ljubljana

42.  Cveta Mitrović Matjašič, Maribor

43.  Nejc Jelen, Celje

44.  Luka Jelen, Celje

45.  Marjan Polšak, Celje

46.  Robert Ivešič, Šmartno ob Paki

47.  Stoyan Svet, Postojna

48.  Sonja Umek, Ljubljana

49.  Petra Žitnik, Idrija

50.  Milan Baretić, Vrhnika

51.  Justina Milar, Trbovlje

52.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

53.  Marinka Komel, Izola

54.  Zehra Mahmutović, Koper

55.  Petra Mrgole, Trbovlje

56.  Bojan Mehle, Ljubljana

57.  Nastja Rodman, Ljubljana

58.  Mitja Sotlar, Ljubljana

59.  Nataša Tkalec, Maribor

60.  Fatima Kvrgić, Izola

61.  Sašo Klavžar, Spodnja Idrija

62.  Franc Korotaj, Ljubljana

63.  Mira Hace, Ljubljana

64.  Bronislava Hafner, Ljubljana

65.  Iztok Zupančič, Ljubljana

66.  Drago Ogorevc, Bresternica

67.  Alida Blažič. Ajdovščina

68.  Tone Umek, Ljubljana

69.  Maja Guštin, Maribor

70.  Minka Marič, Portorož

71.  Aleš Žabjek, Ljubljana

72.  Katja Javornik, Maribor

73.  Drago Pusovnik, Šmartno ob Paki

74.  Iztok Dolinšek, Ljubljana

75.  Mateja Žiberna, Škofije

76.  Zvonka Česnik, Postojna

77.  Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek

78.  Damijan Koprivc, Velenje

79.  Robert Gračner, Celje

80.  Mojca podlipnik, Nazarje

81.  Aleš Šketa, Pesnica

82.  Jože Kočivnik, Ruše

83.  Gašper Petrač, Vrhnika

84.  Branko Žele, Temline

85.  Jani Abdić, Kranj

86.  Martina Mlekuž Caraballo, Slovenska bistrica

87.  Sebastjan Kroflič, Celje

88.  Branko Damjanovič, Ljubljana

89.  Stojan Kojić, Ljubljana

90.  Frančiška Vrhovec, Litija

91.  Slavko Cerkvenik, Prelože pri Lokvi

92.  Rok Klobučar, Radoslavci

93.  Janez Podgorelec, Ljubno

94.  Silvester Lasbaher, Maribor

95.  Mojca Golob, Miklavž na Dravskem polju

96.  Darinka Potrč, Maribor

97.  Branka Džaić, Moravci v Slov.goricah

98.  Blaž Benedik, Gorenja vas

99.  Aleksander Pratnemer, Laško

100.          Jadranka Vesel, Kozina

101.          Ana Kugovnik, Črna na Koroškem

102.          David Kristan, Dobrova

103.          Ema Podgorelec, Maribor

104.          Črt Kanoni, Ljubljana

105.          Miroslav Cunjak, Ljubljana

106.          Sebastjan Poljanec, Idrija

107.          Milena Cvetežar, Litija

108.          Gusti Cvetežar, Litija

109.          Gašper Petrač, Vrhnika

110.          Mojca Božiček, Škofja loka

111.          Metka Jernejčič, Logatec

112.          Ljubo Vovk, Polhov gradec

113.          Erno Mikolavčič, Ankaran

114.          Stanislav Kunc, Logatec

115.          Mirjam Goričar, Ljubljana

116.          Jože Štritof, Ljubljana

117.          Miranda Rijavec, Škofije

118.          Vanja Kruh, Nova gorica

119.          Milan Matjašič, Maribor

120.          Tatjana Berlot, Nova gorica

121.          Aleš Jamšek, Ljubljana

122.          Liljana Mohorčič, Hrpelje Kozina

123.          Mitja Lazar, Hrpelje Kozina

124.          Kristjan Praznik, Nazarje

125.          Črtomira Vratanar, Gornji grad

126.          Amanda Kapić, Ljubljana

127.          Edita Tavčer, Žalec

128.      Jože Vidmar, Slovenske konjice

129.      Lenčka Slapar, Trboje

130.      Bogdan Sotenšek, Portorož

131.      Janez Kotnik, Hrastnik

132.      Lidija Forte, Ljubljana

133.      Aleksander Pratnemer, Laško

134.      Dušan Mirić, Šembije

135.      Vojka Janja Jesenko, Radovljica

136.      Edita Olas, Maribor

137.  Sija Chrysanthis, Ljubljana

138.     Jože Štritof, Ljubljana

139.     Bojan Žolnir, Celje

140.     Marko Kurnik, Ljubljana

141.    Zvone Kokalj, Bad Reichenhall

142.    Vasja Belšak, Križevci

143.    Damjan Pirc, Naklo

144.   Jelka Jezernik, Maribor

145    Jernej Žigon, Godovič

146.  Bojan Stepančič, Ljubljana

147.  Maja Vedenik, Kisovec

148.  Ksenja Medvos, Prevalje

149.  Franc Medvos, Prevalje

150.  Marija Brečko, Prevalje

151.  Simon Medvos, Prevalje

152.  Blanka Pratnemer, Ljubljana

153.  Janez Ajd, Prevalje

154.  Iztok Pratnemer, Staje

155.  Petra Meško, Maribor

156.  Melita Levstek, Ljubljana

157.  Sime Meričnjak, Sebeborci

158.  Marinella Grbac, Koper

159.  Remigio Grbac, Koper

160.  Metka Mirt, Grgar

161.  Jože Kočivnik, Ruše

162.   Borut Skotnik, Radenci

163.  Tanja Sorčan, Šentjur

164.   Marjeta Vakar Manfreda Bissue, Tolmin

165.  Tatjana Demec, Litija

166.   Branka Vranič, Piran

167.   Valentina Škafar, Murska sobota

168.   Samuel Friškič, Murska sobota

169.    Samo Železnik, Ljubljana

170.    Bojan Brumec, Maribor

171.    Mojca Bunderla, Kranj

172.   Jernej Polovšek, Kranj

173.   Klemen Golmajer, Golnik

174.    Nataša Bogataj, Ljubljana

175.    Rožica Mavri, Ljubljana

176.    Peter Mavri, Ljubljana

177.    Antonija Jermol, Cerkno

178.    Alenka Marvatis, Nova gorica

179.    Katja Mrak, Medvode

180.    Dušan Vevar, Golnik

181.    Janez Pirc, Stara loka

182.      Manuela Leskovar, Slovenske konjice

 

 

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
39
MossPBG
13
Jul 10, 2014
"Nergači in lenuhi", zdaj pa se ti napisi soje pravo ime, glede na to, da javno objavljaš imena zaposlenih v Merkurju. Zgleda, da si ti samo še en od mnogih ritoliznikov v firmi. Praviš, da so "problematične" prestavili v 550. Kam bomo pa vas ritoliznike prestavili? Vas je se najvec v podjetju. Tele nedonošeno!
#39
lepa zorc
9
Jul 10, 2014
Če maš jajca pisat priimke napiši še svojega,,,,,,revček k se ne upaš podpisat
#38
Nergači in lenuhi
11
Jul 02, 2014
Ti, ki se predstavljaš pod imenom suženj, takih je v merkurju več kot preveč. Taki kot ti, znajo samo jamrati in nergati v bistvu ste pa največji lenuhi. Omenjaš Holy-a in Jenkota. Najbolj problematične smo v Naklem poslali iz skladišča 516 v 550. Kot spodaj podpisani Damjan Pirc, Kološa, Snedec, Dautovič... to ste največji problemi,lenuhi, nergači... Če se toliko pritožuješ, pojdi na zavod in probaj živeti od socialne pomoči. Me zanima, kako se boš potem oglašal. Ljudi je na cesti 120.000. Vsi ste nadomestljivi,vsi!!!
#37
skrb
3
Apr 09, 2014
Janez Pirc, Stara loka
#36
prfarc
2
Apr 09, 2014
Glede na to,da sem bil 4deset let del ta firme,me tole kar mal gane.Pa ne tolk zarad Kordeža,ampak zato,ker bod ti trije kralji oz."rešitelji"nategnil use dobavitelje in banke;za katere me prov mal boli;in za drobiž pršli do tega merkurja,za povrh pa še po vseh reglcih in se vsem smejal u brk.Ami kdo pokaže junaka,ki upa tej svinarij nardit konc? Ja,vem da ne,se še ni rodil!!
#35
Dušan Vevar, Golnik
2
Apr 09, 2014
!
#34
Katja Mrak
3
Apr 09, 2014
Katja Mrak, Medvode
#33
RIĐABULA
1
Apr 08, 2014
SVINJARIJA
#32
klemen golmajer
2
Apr 08, 2014
klemen golmajer golnik
#31
Jernej Polovšek
2
Apr 08, 2014
Jernej Polovšek, Kranj
#30
Lepa Vida
4
Apr 08, 2014
Ker nas je strah še za tisto malo, kar nam lahko te barabe vzamejo. Služb na trgu ni, oz. gre vse preko vez. Če bi službe bile bi bil Merkur brez ljudi. Tako pa uprava dobro ve, kakšna je situacija in to vsi s pridom izkoriščajo. Bratuškova je zame osebno slab politik. Pomoči ne bo. Bo samo nov davek! Vse kar je bilo pokradeno se naj "gospodi" odvzame pa bo za vse dovolj in noben davek ne bo potreben. Vsak slovenec bi moral z legalnimi papirji dokazati koliko ima lastnine in od kje ta izvira. Če ni papirja je potrebno zaseči in zapleniti vse. A kaj ko ima korupcijska hobotnica svoje lovke povsod. Mislim, da je slovenija v tem pogledu pred mnogimi Afriškimi, Azijskimi in Južno Ameriškimi državami.....
#29
SKO skupina kazenska ovadba
0
Apr 08, 2014
Pravilno napisano, Vida, ampak zakaj delavci, ko veste, kako umazano upravo imate, ne podpišete sporočila, ki bo jutri zvečer odšlo k Bratuškovi in še mnogim?
#28
Lepa Vida
3
Apr 08, 2014
Glede na to, da 10% znižanje plač ni rešilo Merkurja (druga prisilka) bi nam zaposlenim denar lahko vrnili. Če je kje kakšen odvetnik naj se javi. Mi smo za akcijo!! Treba bo na ulice oz. na asfalt pred Merkur. Sicer ne bo nikoli bolje. Je pa stanje v Merkurju katastrofalno.... grožnje, mobing.... res smo postali eni moderni sužnji. Na eni strani razvrat na drugi pa propad. Kar se pa Smrekarja tiče pa ga je lahko sram. Za delavce se ni nikoli potegnil, ker je očitno predobro plačan od uprave. Dnevno ga srečujem na hodnikih uprave in v tla se lahko pogrezne. Baraba.
#27
MICIKA
0
Apr 07, 2014
In stara zgodba se ponavlja, delavci pa potegnejo ta kratko. Koliko časa še??????????
#26
Tatjana
1
Apr 07, 2014
Tatjana Demec, Litija
#25
Nosferatou
2
Apr 07, 2014
Vsi, ki so danes vodilni v Merkurju, so v podjetje prišli v letu 2008 ali kasneje. Ker so pač morali priti, saj so vsi tisti, ki so prej bili vodilni, odšli še drugam krast, obenem pa zapustili Kordeža, še najmanj krivega za propad Merkurja. Žal ga je samo on nastradal...
Vsi, ki se danes štejejo za vodilne v Merkurju, niso vredni piškavega groša, pa naj bo to Ledinek, Zajc ali pa kar v Orlekovem spotu joške kazajoča direktorica maloprodaje Zupetova. Vsem se gre samo za dobiček. Prodajalci smo vsega krivi, stranke svoj bes zlivajo na nas, vsi ostali so pa nedotakljivi. Če zafrkne prodajalec, so takoj sankcije, če zafrkne nabava, posredništvo, vodstvo ali kdo od višjih, je to nekaj normalnega, saj živ človek dela napake. niti opravičila se ne dobi.

Žalostno, da se to dogaja leta 2014, v Sloveniji. In žalostno, da zaradi parih bebčkov, nesposobnih voditeljev, zaspanih pogajalcev in grabežljivih menedžerjev.
#24
SKO skupina kazenska ovadba
1
Apr 07, 2014
Zato vas pozivamo, delavce Merkurja! Veste, da nimate več ničesar, spodaj ste trije sijajno napisali resnično stanje, pomagajte nam zbrati čimveč podpisov. Zelo enostavno, vsak od vas naj prispeva 10 podpisov desetih vaših prijateljev, lahko tudi namesto vas, da ne boste deležni še večjega mobinga. Povejmo barabam, ne samo Merkurjevim, kar jim gre!
#23
suženj
5
Apr 07, 2014
Pa ne samo to:gre se tudi za šikaniranje in totalen mobing,sploh s strani vsemogočnega Borut Holy-ja in poslušljivega škrata Jenkota.Delavci doživljajo popoln kolaps vrednot in zaupanja.
Vendar pozor:dano boste dobili vrnjeno z obrestmi-posebno ti Borut Holy.
Delam v Merkurju-torej nimam premoženja in lastnine,kakor tudi ničesar za izgubit.Delavci:nabrusite nože in ojačajte ščite,dan kolapsa se bliža.
#22
Bubi
3
Apr 07, 2014
Ta nova "uprava" se je zaprla v 5. nadstropje in čaka .... to s takimi plačami ni težko. Ljudi pa odpuščajo, šikanirajo in furajo svojo "vizijo". Tudi "dobri" Merkur ne bo preživel, ker tile nimajo pojma in jih tudi ne zanima, po njihovem se bo zgodba končala z Prepoceni prodajo ostankov Merkurja, pa se bodo gospodje še tam malo pogreli ...
Predvsem pa je značilno, da so se osredotočili samo na prodajo v centrih, kjer pa je jasno, da ob situaciji v Sloveniji in konkurenci še brez odplačevanja dolgov ne morejo preživeti.
Odrekli so se zunanji trgovini in veleprodaji, ti bedni menedžerji ne vedo, koliko se da zaslužiti v veleprodaji, zdaj, ko je odprt ves velikanski trg Evrope ... Barabe bodo sicer enkrat razkrinkane, vendar bo takrat že prepozno. Drugače bi bilo, če bi preostali delavci v Merkurju razumeli, da bodočnosti pod takim vodstvom ni, da je zdaj čas da ustavijo podjetje in z splošno stavko odstavijo vodstvo, da bi potem morda lahko dobili tudi take ki jim je mar - za Merkur in ljudi.
#21
ZAJCEK212
3
Apr 07, 2014
Zadnji čas ,da se konča ta morija delavcev v Merkurju ,ker nas imajo kot da smo mi krivi za nastalo situacijo .Kljub temu da imajo namen naredit stečaj in ustanovit dve novi podjetji ne bo bolje ,ker bo ostalo isto vodstvo.Špara se samo pri delavskih plačah drugače pša zapravljajo na veliko mi smo jim pa en velik strošek in nič druga
#20
Pokaži več komentarjev
SKO skupina kazenska ovadba
SKO skupina kazenska ovadba
Objavil/a 2014-04-05 15:22:14 (Apr 05, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Elen Twrdy tudi nadzornica v Primorskih novicah
ZPS navdušena nad TISA in TTiP, korporacijskim grobarjem!
SKO: Za Slovenijo bo poguben sovražni dolg 28,8 milijarde!
Pritožba naslovljena na Informacijskega pooblaščenca
Je Računsko sodišče uspelo s kazensko ovadbo?
Parlamentarni poslanci in bodoči – dokažite vsaj enkrat vaš odnos do ljudstva!
Židan za kmetijstvo spet ni naredil čisto nič!
Je Boris Dolamič kar sam kupil Rimske Terme?
DVK naj razkrije ozadje volitev za EU parlament!
Senka Pličanića vprašajmo pred EU volitvami
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

https://www.naravni.si/blog/filtri-za-vodo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

dober dan,   ste v kakšni finančni krizi? ali vam je banka zavrnila posojilo? ali potrebujete posojilo? ne skrbite več, ker je podjetje, ki je tu, da vam pomaga, daje posojila tako posameznikom kot podjetjem od 2000 evrov in več, obrestna mera je dostopna. če vas zanima, se lahko s svojimi prošnjami obrnete na hopkinsonloan@outlook.com.   hvala.  

Kategorija: Storitve

Cena: 10 €

v kolikor igrate igre na srečo, spremljate športi in radi tudi stavite, imate sedaj možnost, da ob registraciji na spletni strani: https://www.betsonhand.com/sl/william-hill/william-hill-bonus/ prejmete tudi william hill bonus.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kakšna znaša pokritost lte 4g omrežja pri enem izmed večjih operaterjev v sloveniji. na njihovi spletni strani si lahko ogledate zemljevid: https://www.a1.si/omrezje/hitrost-interneta-4g-lte

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

https://www.naravni.si/tehnologija/filtri-za-vodo.html

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor razmišljate o nakupu kvalitetnega mobilnega telefona in zanj ne želite odšteti celega premoženja, je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy a7. zmogljiv telefon po ugodni ceni, ki vas bo zagotovo navdušil. več lahko najdete in preberete na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a7-zlata

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

računalnik all in one envy velja za premium izdelek hp.  z top procesorjem in ločeno grafično kartico, nudi hitro in zmogljivo delovanje.  primeren tudi za zahtevne igerce!     

Kategorija: All-in-one računalniki

Cena: 1499 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj