Članek
V nemških medijih je zaznati prava norišnica!..., izgubila se je Angela Merkel, je morda zbolela?
Objavljeno Aug 03, 2018

http://webtribune.rs/uzbuna-u-nemackim-medijima-nestala-angela-merkel-da-li-je-na-klinici/

Pod člankom ANGELE MERKEL, je bilo zapisano, da potrebuje počitek od vseh skrbi!

Veste kaj ona dejansko potrebuje?..., za moje pojme, le šus v glavo, pa ne samo ona!..., še kar nekaj njih si to zasluži, kateri so obremenili vse državljane združene Evrope, s tem sranjem vseh vsiljenih migrantov. Kod, da nismo imeli že tako dovolj problemov povsod sami s sabo in z njimi, kot zagonetnimi politiki, ki nam krojijo bedo po vseh Evropi.

Poudaril bi, da ne bo napak izpadlo!..., nikoli nisem bil proti, da se zaščiti begunce, ki bežijo pred vojnami, nikakor pa se ne morem strinjati z ekonomskimi migranti, kateri zapuščajo svoje dežele, po Evropi, pa nam vsem delajo le na kupe sranja. Se sploh zavedate, koliko posilstev je bilo od te drhali, ki prinašajo sabo tudi kup neozdravljivih bolezni in da o vsem drugim ne govorim. Koliko otrok, ki še niso dozoreli občevanju.

To kar si je dovolila narediti ta EU drhal od oblasti, je v nebo vpijajoče in zelo zaskrbljujoče, kaj bo nastalo z nami vsemi čez nekaj kratkih let, družba moja, sploh trezno razmišljate o tem?..., ti ljudje so vajeni drugačne kulture, imajo drugačne nazore življenja, kot ga imamo mi, dogaja pa se že sedaj, da nam vsiljujejo te njihove običaje, ki ne sodijo v Evropski prostor. Naše vrednote, običaje, kulturo, bodo želeli izničiti in nam vsiliti muslimanske zakone, ki se povsem razlikujejo od naših. Kaj ne opazite, da so se pričeli buniti in zahtevati vse pravice, ki jim bodo dejansko tudi pripadale, kot priseljencu.

EU oblati in naši, pa kot, da nas niso že dovolj izčrpali, so nam dodatno naprtili še razne državljane obubožanih držav, vse vzdrževanje pa gre iz naših žepov, zapomnite. Ti migranti, uveljavljajo pravice in se ponašajo, kot v svoji deželi, ne spoštujejo predpisov dežel, kamor so se zatekli!..., pa ne pred vojno, temveč po boljše življenje. Govorim za vso Evropo in ne samo za Slovenijo, da ne bo pomote!

Za vse to je kriva ta iztirjena Merklova in njeni pajdaši, ve pa se, kaj jih je gnalo tej odločitvi in jebi se vsej tej oblastniški golazni, koliko gorja so povzročili Evropejskim državljanom. Nikakor se ne morem strinjati z dejstvi, ki jih eni zagovarjate, zaščita begunca je samoumevna, ogromen prihod migrantov, pa je problem, velko tršega oreha, ki bo v kratkem obdobju povzročilo ogromno problemov in gorja v Evropi in svetu. Si tega res želite?

Le za osveščanje: " Kar nekaj naših državljanov, celo družin, je prodalo že svoje imetje in se odselilo v svet, kjer bodo varni pred vso to zmešnjavo in nasiljem, ki nam sledi. O tem ne poročajo naše novinarske hiše!..., sam osebno poznam vsaj pet družin, ki se prav v tem trenutku pripravljajo za odhod iz Slovenije, kam, tega ne smem izdaviti, je pa zelo žalostno, kam je zabredla ta Evropa in z njo tudi Slovenija, odkar smo se pripojili k tej neoliberalni, vsaj za mene že stokrat prekleti EU.

Ta pokončni dečko na fotki, se pa vsej Evropi in Ameriki, lahko le smeji!..., je edini, ki je znal ubraniti in zaščititi svoje državljane in državo pred vdori migrantov. Bravo za tebe Putin!

Možic :)) ......Alex Jones-ova trditev o napadu na WTC ni teorija zarote.....strokovnjaki za načrtovano rušenje stavb so potrdili, da so bile v WTC postavljene bombe, ki so eksplodirale, ko sta letali zadeli WTC To je povedal tudi Donald Trump leta 2016....med predsedniško kampanjo je Jed Bushu očital, da je njegov brat George Bush odgovoren za rušenje WTC Seveda pa uradni slovenski mediji ponavljajo laži ameriških medijev globoke države in nikdar ne pišejo resnice o napadu na WTC Leta 2003 sem bila na predstavitvi knjige 9/11 The Big Lie, kjer je avtor, francoski novinar Thierry Meysann predstavil nekatera dejstva, ki se ne ujemajo z uradno verzijo dogodkov. To je bilo prvič, da sem slišala, da so bile v WTC postavljene bombe. Napad na WTC je bil izgovor za vlado Georga Busha, da je uvedla Patriot Act, s katerim so bile odvzete svoboščine ameriškemu ljudstvu in ki krši 4. člen ameriške ustave ...med samim napadom na jekleni WTC je George Bush v osnovni šoli izvajal okultni obred.....z zlorabo nedolžnih otrok tik preden je prvo letalo zadelo WTC, so otroci v navzočnosti Georga Busha ponavljali naslednje besede: Kite ...hit....steel....plane.....must zmaj.....zadeti......jeklo ....letalo....mora in takoj za tem se je zaslišala eksplozija....... udara prvega letala v WTC https://www.youtube.com/watch?v=rhWqfPeerbo

V nemških časopisih ni pisalo tega Laščan, vse kaj drugo od tega, da bi ga srala kje oi Kninu, heeeee ...

V Kninu je, na povabilo Kolinde, ne veš :)

bravo Romano :)

DVE PLATI KOVANCA EU potrebuje preporod. Tako da se samo dela hamburgerje pač ni šlo, pa je šla vrhuška po poti nasvetov Satana drugam. Dozoreti moramo v LJUDI, ki so spoštovanja vredni. Sedaj nam ne preostane drugega kot to. In vsako rojstvo novega je hud napor... Spoštuj svoje korenine, materialno dopolni z duhovnim - prijaznim do vsega kar gradi in dopolnjuje ali pa... zapiši kar sam. ANGEL Merkelj ni samo - niti samo +

Odgovor se nanaša na enega bralca iz skupine na fb. pa sem ga želel objaviti še tukaj! Zelo napak razmišljaš Kr En Adam ali pa si slep in gluh, da ne sprevidiš, kaj vse se dogaja po svetu. Veliko vas je, ki se enostavno zatiskate oči in nočete sprevideti. Delujete kot državljani, katere ni več moč spraviti na volišča, na spletih so pa najglasnejši. Nisem nacionalist, Boh nedaj, le na stvari gledam malo drugače kot mnogi v Sloveniji. Veliko preberem, pa ne od novinarjev, temveč od mislecev, ki se dejansko spopadajo z tem problemom priseljevanja. Po spletu si lahko vsak najde dovolj materiala, ki ga bo vsaj za spoznanje obudil, kam nori ta svet in tega niso naredile vse vojne, kot si eni mislite. Zamisel teh norij prihajajo iz svetovne elite, ki v svetu krojijo prav vse!..., šele potem so vso to sranje pričeli uveljavljati politiki zapada in Amerike. Bi ti pa priporočal, da se odpraviš malo po Evropi, morda te tam živeči ljudje, prepričajo v nasprotno, ker še zdaleč ni vse zmontirano, kar se prikazuje po spletih. K nam jih ne prihaja v gručah, kot drugod, zato tudi ni nekih velikih incidentov, kakršni so po zapadu in je malo težje presojati, so ali niso nevarni med njimi. Vedi, da sem tudi sam doživel eno neprijetno situacijo, ki so jo izvali prav ti mirni migranti, vsaj tako jih opisujete vsi! To se mi je pripetilo pred kratkim v Nemčiji in ga bo težko pozabiti. Za vse nasvet ne bi živel tam in čakal sem dan, da se čim prej vrnem domov. Ne preziram črnce, kot si omenil, ne preziram spodobne ljudi, ki se mučijo priti do spodobne zaposlitve za preživetje, pa naj pridejo od koder koli. Preziram pa pokvarjen folk, mlade nasilneže in iztirjence, ki želijo na silo uveljaviti svoje poreklo in muslimanske navade v drugi državi, katera jim nudi več, kot svojemu državljanu. Če prihajajo v drugo deželo, naj se prilagodijo in sprejmejo navade in značilnosti ljudi, ki jim bodo someščani, sodelavci in morda celo sosedje. Naj se naučijo predpise ustavnih zakonov države, ki jih je bila pripravljena nuditi pomoč in ne, da se obnašajo nasilno! Oni bi želi še naprej živeti po njihovih nazorih in načelih, žal se pa ne zavedajo, da se bo potrebno prilagoditi življenju tam živečih in ne obratno! Povsem drugače sem razmišljal, dokler nisem sam na svoje oči videl, kaj se dogaja po zapadu in mislil, da je res vse zmontirano, kar se prikazuje!..., žal videno pa je spremenilo tudi moj pogled na vse skupaj. Kot sem že zgoraj napisal, da je potrebno pomagati in priskočiti v pomoč vsem beguncem, ki bežijo iz vojnih področji, nikakor pa ne, da se v Evropo sprejema huligane, ki delajo le nered po zapadu in to ne prinaša nič dobrega. Bomo videli, kaj boste določeni povedali čez nekaj let in me zanima, s čim boste še opravičevali vsa njih dejanja. Žal bo takrat za marsikaj že vse prepozno...