Članek
VSI SE ČUDIMO, ZAKAJ SE V NAŠI POLITIKI NIČ NE SPREMENI
Objavljeno Jun 20, 2018

Ne čudi pa nas, ko vidimo, kako uspešna v pregovorih je Hrvatica Kolinda Kitarović. Vsi politiki sveta, še posebno pa v EU, padajo na krila in na riti, take ali drugačne!..., kje jim je ponos, v nobenemu dedcu ni več prave moškosti.

Poglejte si to blondo ustašinjo Kolindo, ki premore več, kot ne vem koliko dedcev, pokvek, kateri si ne zaslužijo biti na tako visokih in odgovornih položajih!..., vse pregovori, nategne na suho, pa naj bo Amere ali evropske treslavčke, ki se ponašajo, kot premrznjeni pingvini na Arktiki v severnem polu!

Pa veste, zakaj tako?..., vsi dedci v politiki so ene reve!... in prav vsi globoko v dreku in polni koruptivnih in ne poštenih nagnjenj z umazanijami!... Sama zavajanja so vseh nas državljanov Evrope, ki nam lažejo, neprestano izčrpavajo, uničujejo, nad nemočnimi in starostniki, pa celo izvajajo počasen in neopazen genocid. Vsa ta golazen v neoliberalizmu je totalka zaražena z dobičkarstvom, ne glede, če zaradi te pogoltnosti in požrešnosti trpijo in umirajo tudi nedolžni otroci!..., nič jih več ne gane, le še polna korita denarja in povezovanje z mafijo morilcev.

Ja, spoštovana družba, prav zato se tresejo kot šibe na vodi, ker imajo na svojih dušah kup umazanije, mrtvo hladna gamad in postali so brez vsake vesti do sočloveka. Vsi, ki se povezujejo z ameriškimi morilci, naj bodo prekleti! Vse dokler bo na pohodu mafija pokvarjenih in umazanih demokratov- neoliberalov, kapitalistov, bo še ves čas hudo in prav zato bi se morali vsaj v Sloveniji pričeti državljani, ljudstvo tega koščka prelepe dežele povezovati v močno združeno iniciativo in jasno- glasno zahtevati odstop iz NATA- od teh svetovnih morilcev in cigannsko- izkoriščevalske evropske družine mafijcev- treslavčkov.

Pod nujno uvesti v državi novo Ustavno zakonodajo in novo družbeno ureditev. Vsestransko sistemsko spremembo potrebujemo spoštovani državljani!..., potrebujemo ljudi, ki bodo odrasli v svoji zavesti in v glavah!..., dorasli svoji miselnosti, odločnosti in se znali dvigniti kot pokončno ljudstvo te dežele.

Le tako bomo dosegli svoje cilje in da se rešimo tega sranja namišljene demokracije, ki nad nami vrši genocid in preži nad nas že tri desetletja!..., uničuje pa z dneva v dan! Spoznajte že končno dejstvo, kako so začrtane poti vse politične mafije in pričnite že končno razmišljajti s svojo glavo.

Morda bi bilo dobro, da še obrazložim mnogim na teh straneh, zakaj sem prikazal sliko Einstejna!..., žal nimam slike njegove žene Srbkinje Mileve, ki je zaslužna za vse te, dobro premišljene izjave in jo je dedec le izkoristil. Bil je pokvarjen, kot so pokvarjeni že nekaj let naši in svetovni politiki, vse le za zase, narod pa za lase!..., od tega pa le glava boli, kot sedaj pri nas, večino ljudi!