TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2018-05-02 ob 11:08:50

Poslušal na TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju in bil presenečen, prej še bolj šokiran na izrečeno, od pred kratkim člana SMC.

Sprašujem se, kako lahko tak človek še naprej zastopa vlado Slovenije, če dejansko dela proti državi in ne nasprotno, kakor mu predpisujejo Ustani zakoni, veleva dolžnost in prisega, ki jo je dal ob izvolitvi. Veliko napak je naredil, v nekatere bil celo prisiljen in kar je pomembno, da vsaj za določene stvari vedo tudi državljani, ki niso imeli priložnosti spremljati oddaje.

Omenil bi le nekaj perečega, kar se tiče o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, ki bi v naši državi počistili vso roparsko nesnago in bi za kriminalna dejanja tudi odgovarjali in bili kaznovani!..., v vseh letih, se ni potrudil, da bi šel ta zakon v proceduro, temveč ga je glasno zaviral!... In tak človek se ponovno poteguje za predsednika, ki je dal odstopno izjavo, da odstopa od te visoke funkcije!..., se vam zdi sploh primerno, da sedaj ponovno kandidira, pa kaj nas ima vse državljane za tepce ali kaj?

Samo G. Cerarja ni bilo moč prepričati, da se sprejme ta novi zakon za preprečitev korupcije, pa čeprav so ga opozarjali na to pomanjkljivost vsi, ki želijo, da nastane v Sloveniji že končno pravni red. Tudi Štefanec, ki je odgovoren v preprečevanju korupcije, ga je velikokrat opominjal, samo Cerar je vse preslišal. To je tisti človek, ki nam je toliko obljubljal , da bo delal na tem, da se v državi izpostavi spet pravni red!... in kaj je delal on?..., poskrbel je, da je v državi nastajalo še več kriminala, še posebno po bankah, ne mislite, da ni vedel tudi za pranje na NLB.

Zavezan je bil molčečnosti od mafije višjih in pritajenih, mafiozotov v državi, ki še danes lepo obdelujejo svoje vrtičke na račun države, pa čeprav ni slišati, da delujejo aktivno, imajo pa veliko moč, tudi nad oblastjo v državi in njim so podrejeni vsi, ki so na oblasti v državi. Tako tudi o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju ni bil v obravnavi, ker bi jim škodil in ne koristil. V državi imamo roparje, ki so nad oblastjo že dolga leta in se nam še sanja ne, koliko neposredno izropajo državno blagajno, brez da bi bilo sploh kje opazno!..., o tem pa se molči in ne razglablja.

Pred kratkim je bil vložen tudi zakon o dobičkih na športni loteriji, ki bi državni blagajni doprinesel več kot 20 mil. letnega dobička. Samo NE!..., tik pred zdajci razprave tega zakona v parlamentu, je G. Cerar prekinil celo razpravo in striktno zapovedal, da se zakon umakne iz dnevnega reda, očitno je prišla derektiva od višjih, da ta zakon ne sme v obravnavo!..., kaj menite, zakaj?

Mafiji, ki streže našim, oblastnikom že vrsto let, bi se s tem zakonom zmanjšal buđet in vrtiček bi se zmanjšal, na tega pa budno pazijo.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Romano Rajkov
0
May 03, 2018
Lep, utemeljen in zelo razsoden komentar!..., zahvaljujem!... Malo je ljudi, ki po strokovnosti opazijo, kaj počne naš G.Cerar in po kakem principu deluje njegovo vladanje.

Všeč mi je zapis v komentarju in vesel bi bil, ko bi bilo več takih državljanov, kateri bi uvideli, kam vsi dosedanji vladarji peljejo to našo barko. Žal smo narod, ki radi nasedamo njihovim lažem in živimo le v upanju na boljši jutri, storimo pa nič!... in pri tem se tudi konča vsa zagnanost državljanov.

Ni potrebno, da je človek izobražen!..., da lahko uvidi nepravilnosti, ki nam jih počnejo že vse vlade do sedaj, G. Cerar pa je še dodatno zabredel pod vpliv mafije, ki skrbijo za svoje vrtičke.

Osebno tudi sam ne vidim v tej družbeni ureditvi napredka, vse dokler ne bodo sami državljani prišli do spoznanja in z združenimi močmi zahtevali nov sistem, ki nas bo ščitil, bil v oporo in ne obratno kot sedaji!
#2
APMMB2
1
May 03, 2018
Cerarja je težko opredeliti, saj če ga hočemo predalčkati, potem spada v kar nelkaj predalov.
Najprej je mamin sinček, ki se kljub poabrahamovskim letom še vedno ni razvil v samostojno odraslo osebo.
Je vodljiv, oziroma potrebuje nekoga, ki ga vodi.
Takšne naravnost išče. In kdo je primernejši za voditeja, kot stric iz ozadja. In si ga je našel, ne enega, več takšnih stricev je, ki ga vodijo. Na za roko, ampak kar na povodcu.
S hvaležnostjo se pusti voditi, saj bi se sicer izgubil.
Tako kot vsi mali cucki, tudi on laja in se repenči, saj ve, da ga bo oni, ki ga vodi ubranil in se mu ne more prav nič hudega pripetiti.
Prav zaradi stricev, ki ga vodijo, se počuti močen in zato tudi laže, saj se zaveda, da mu laži nihče ne bo oporekal, saj njegovih laži skorajda ni mogoče komentirati. Vsaj ne v vodilnih medijih.
Strici ga nenehno prepričujejo, da ima vedno prav in da je najboljši. In to sporoča, kakdrkoli je vprašan.
Ko pa realno ocenimo njegovo delovanje, vidimo, da je katastrofa.
Vsaj dva pokazatelja kažeta, da se približujemo novi krizi, v katero bo Slovenija zapadla ne glede na to, kaj se bo dogajalo po svetu.
Gospodarska rast bazira v glavnem na zelo nizkih plačah, kar jasno kaže, da je slovensko gospodarstvo zastarelo in da komaj caplja za razvitim svetom.
Drugi problem je iztrošenst Slovenije.Že debelo desetletje praktično ni nobenih vlaganj in Slovenija je iztrošena. Samo v infrastrukturo bi bilo potrebno vložiti nekaj 10 milijard. Sedaj praktično vse kar naredimo zajemo. Tako se ne gospodari. To vodi v krizo in ta je pred vrati.
Razen, če se Slovenija odpre tujemu kapitalu. Tega pa strici ne bodo dvlili in pudel bo bevskal še naprej.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2018-05-02 11:08:50 (May 02, 2018)
Starejša objava
ZADNJE OBJAVE
TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju
Predvolilni čas, ko nas ponovno nategujejo stari paraziti strank!
NA DANAŠNJI DAN, PLANETA ZEMLJE
Kdaj se bodo zdramile naše oblasti in da jih že končno sreča pamet, kdaj?
Spremenimo nekaj v tej državi, da ne bomo prej v popolnosti izropani vsega, kar je naše!
Koliko časa še pod sistemsko ureditvijo demokracije, ki je že davno tega izničena, skorumpirana!
Ja, nasedli smo mi državljani že mnogokrat!..., vedno le zaupali raznemu natolcevanju in lažem!
Nova družbena ureditev se ne bo dosegla s pametovanjem in tudi z ulico ne!
Podružnica moskovske univerze Lomonosov v Kopru in velek napredek za Slovenijo!
Zapušćinske obravnave ne bo, zapustnica ni zapustila nikakršnega premoženja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2018
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

7576.) krvni delež

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

vas zanima kaj prinaša nov zakon gdpr? če bi želeli izvedeti kako bo to vplivalo na vaše poslovanje, vas vabimo, da se prijavite na gdpr seminar.

Kategorija: Tečaji in delavnice

Cena: Pokličite za ceno

3611.) ščebetv vojni

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

0195.) julij cezar

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

1030.) komedijant hermelin

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

180.) dnevnik partizana ii, iii  cena je za kos

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

5955.) brassoo breme

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

potrebujete najem tiskalnika, pa ne veste kje ga dobiti? brez skrbi, obiščite podjetje anderwald, kjer si lahko najamete tiskalnik proizvajalca kyocera.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

barvni laserski multifunkcijski tiskalnik priznanega proizvajalca kyocera. obiščite spletno stran podjetja anderwald in si poglejte ponudbo tiskalnikov!

Kategorija: Storitve

Cena: 499 €

fotokoprini stroj je naprava, ki jo potrebujejo fizične osebe in tudi podjetja. če bi radi imeli kvalitetno kopirno napravo, potem obiščite spletno stran podjetja anderwald, ki vam nudi kopirne stroje proizvajalcev konica minolta in kyocera.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

servis tiskalnikov anderwald je opravljen hitro in kvalitetno. obiščite njihovo spletno stran in poglejte ponudbo za servis.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

odličen laserski tiskalnik kyocera ali konica minolta lahko dobite pri podjetju anderwald v ljubljani. preverite veliko izbiro laserskih tiskalnikov po ugodni ceni.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj