TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2018-05-02 ob 11:08:50

Poslušal na TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju in bil presenečen, prej še bolj šokiran na izrečeno, od pred kratkim člana SMC.

Sprašujem se, kako lahko tak človek še naprej zastopa vlado Slovenije, če dejansko dela proti državi in ne nasprotno, kakor mu predpisujejo Ustani zakoni, veleva dolžnost in prisega, ki jo je dal ob izvolitvi. Veliko napak je naredil, v nekatere bil celo prisiljen in kar je pomembno, da vsaj za določene stvari vedo tudi državljani, ki niso imeli priložnosti spremljati oddaje.

Omenil bi le nekaj perečega, kar se tiče o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, ki bi v naši državi počistili vso roparsko nesnago in bi za kriminalna dejanja tudi odgovarjali in bili kaznovani!..., v vseh letih, se ni potrudil, da bi šel ta zakon v proceduro, temveč ga je glasno zaviral!... In tak človek se ponovno poteguje za predsednika, ki je dal odstopno izjavo, da odstopa od te visoke funkcije!..., se vam zdi sploh primerno, da sedaj ponovno kandidira, pa kaj nas ima vse državljane za tepce ali kaj?

Samo G. Cerarja ni bilo moč prepričati, da se sprejme ta novi zakon za preprečitev korupcije, pa čeprav so ga opozarjali na to pomanjkljivost vsi, ki želijo, da nastane v Sloveniji že končno pravni red. Tudi Štefanec, ki je odgovoren v preprečevanju korupcije, ga je velikokrat opominjal, samo Cerar je vse preslišal. To je tisti človek, ki nam je toliko obljubljal , da bo delal na tem, da se v državi izpostavi spet pravni red!... in kaj je delal on?..., poskrbel je, da je v državi nastajalo še več kriminala, še posebno po bankah, ne mislite, da ni vedel tudi za pranje na NLB.

Zavezan je bil molčečnosti od mafije višjih in pritajenih, mafiozotov v državi, ki še danes lepo obdelujejo svoje vrtičke na račun države, pa čeprav ni slišati, da delujejo aktivno, imajo pa veliko moč, tudi nad oblastjo v državi in njim so podrejeni vsi, ki so na oblasti v državi. Tako tudi o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju ni bil v obravnavi, ker bi jim škodil in ne koristil. V državi imamo roparje, ki so nad oblastjo že dolga leta in se nam še sanja ne, koliko neposredno izropajo državno blagajno, brez da bi bilo sploh kje opazno!..., o tem pa se molči in ne razglablja.

Pred kratkim je bil vložen tudi zakon o dobičkih na športni loteriji, ki bi državni blagajni doprinesel več kot 20 mil. letnega dobička. Samo NE!..., tik pred zdajci razprave tega zakona v parlamentu, je G. Cerar prekinil celo razpravo in striktno zapovedal, da se zakon umakne iz dnevnega reda, očitno je prišla derektiva od višjih, da ta zakon ne sme v obravnavo!..., kaj menite, zakaj?

Mafiji, ki streže našim, oblastnikom že vrsto let, bi se s tem zakonom zmanjšal buđet in vrtiček bi se zmanjšal, na tega pa budno pazijo.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Romano Rajkov
0
May 03, 2018
Lep, utemeljen in zelo razsoden komentar!..., zahvaljujem!... Malo je ljudi, ki po strokovnosti opazijo, kaj počne naš G.Cerar in po kakem principu deluje njegovo vladanje.

Všeč mi je zapis v komentarju in vesel bi bil, ko bi bilo več takih državljanov, kateri bi uvideli, kam vsi dosedanji vladarji peljejo to našo barko. Žal smo narod, ki radi nasedamo njihovim lažem in živimo le v upanju na boljši jutri, storimo pa nič!... in pri tem se tudi konča vsa zagnanost državljanov.

Ni potrebno, da je človek izobražen!..., da lahko uvidi nepravilnosti, ki nam jih počnejo že vse vlade do sedaj, G. Cerar pa je še dodatno zabredel pod vpliv mafije, ki skrbijo za svoje vrtičke.

Osebno tudi sam ne vidim v tej družbeni ureditvi napredka, vse dokler ne bodo sami državljani prišli do spoznanja in z združenimi močmi zahtevali nov sistem, ki nas bo ščitil, bil v oporo in ne obratno kot sedaji!
#2
APMMB2
1
May 03, 2018
Cerarja je težko opredeliti, saj če ga hočemo predalčkati, potem spada v kar nelkaj predalov.
Najprej je mamin sinček, ki se kljub poabrahamovskim letom še vedno ni razvil v samostojno odraslo osebo.
Je vodljiv, oziroma potrebuje nekoga, ki ga vodi.
Takšne naravnost išče. In kdo je primernejši za voditeja, kot stric iz ozadja. In si ga je našel, ne enega, več takšnih stricev je, ki ga vodijo. Na za roko, ampak kar na povodcu.
S hvaležnostjo se pusti voditi, saj bi se sicer izgubil.
Tako kot vsi mali cucki, tudi on laja in se repenči, saj ve, da ga bo oni, ki ga vodi ubranil in se mu ne more prav nič hudega pripetiti.
Prav zaradi stricev, ki ga vodijo, se počuti močen in zato tudi laže, saj se zaveda, da mu laži nihče ne bo oporekal, saj njegovih laži skorajda ni mogoče komentirati. Vsaj ne v vodilnih medijih.
Strici ga nenehno prepričujejo, da ima vedno prav in da je najboljši. In to sporoča, kakdrkoli je vprašan.
Ko pa realno ocenimo njegovo delovanje, vidimo, da je katastrofa.
Vsaj dva pokazatelja kažeta, da se približujemo novi krizi, v katero bo Slovenija zapadla ne glede na to, kaj se bo dogajalo po svetu.
Gospodarska rast bazira v glavnem na zelo nizkih plačah, kar jasno kaže, da je slovensko gospodarstvo zastarelo in da komaj caplja za razvitim svetom.
Drugi problem je iztrošenst Slovenije.Že debelo desetletje praktično ni nobenih vlaganj in Slovenija je iztrošena. Samo v infrastrukturo bi bilo potrebno vložiti nekaj 10 milijard. Sedaj praktično vse kar naredimo zajemo. Tako se ne gospodari. To vodi v krizo in ta je pred vrati.
Razen, če se Slovenija odpre tujemu kapitalu. Tega pa strici ne bodo dvlili in pudel bo bevskal še naprej.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2018-05-02 11:08:50 (May 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Skrajni čas, za izstop iz morilske zveze NATO!..., do kdaj bomo še sodelovali v morijah?
Kako v vlado, biti moraš FAJN POKVARJEN, kriminalec ali obsojenec, le tako se ti lahko uresničijo sanje.
Uničimo barbarstvo neoliberalov, ki ga moramo prenašati največ, preprosti državljani!
Zastrašujoči pogledi na osiromašeno bitjece!..., žal še zdaleč ne osamljeno in da srce zaboli!
V nemških medijih je zaznati prava norišnica!..., izgubila se je Angela Merkel, je morda zbolela?
Dve težko razumni in moteči alineji predloga, ki me motijo pri pogodbi na novo nastale koalicije!
(del najbolj očitnega nasilja 'knjige knjig', 'knjige miru') - Koran
VSI SE ČUDIMO, ZAKAJ SE V NAŠI POLITIKI NIČ NE SPREMENI
TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju
Predvolilni čas, ko nas ponovno nategujejo stari paraziti strank!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

5032.) alkimist - paulo coelho

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

ponudba posojila med posamezniki resno in hitro v 72 urah   smo skupina posameznikov z a kapital, ki se bo uporabljal za dodeljevanje kreditov med posamezniki osebam v finančnih težavah in lahko vrnejo znesek posojila. naši posojilni pogoji so preprosti in dobro opredeljeni. naše posojilo se začne od 5.000 do 20.000.000 € z 2-odstotno diskontno stopnjo in roki bodo določeni glede na vaš proračun. če ste zainteresirani ali če imate projekte, ki nam jih lahko pokličete to e-poštno sporočilo: mariakovac841@gmail.com

Kategorija: Motorji za plovila

Cena: 50000 €

4907.) nemščina za ptt delavce

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 17.99 €

4204.) aikido - ljubomir vračarević 3.dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 27.99 €

3568.) srečanje z umetniki - kristina brenkova

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

7708.) opća  enciklopedija jugoslavenskog leksikografskog zavoda

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

7710.) veliki splošni leksikon zbirka 20 knjig

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

če še razmišljate o tem, kaj podariti za darilo, ker greste popoldne na praznovanje rojstnega dneva, potem je nabolje, da pregledate ponudbo podjetja moje darilo. tam boste našli različna darila za rojstni dan.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7362.) za zdrav naraščaj - dr. živko prebeg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj