TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2018-05-02 ob 11:08:50

Poslušal na TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju in bil presenečen, prej še bolj šokiran na izrečeno, od pred kratkim člana SMC.

Sprašujem se, kako lahko tak človek še naprej zastopa vlado Slovenije, če dejansko dela proti državi in ne nasprotno, kakor mu predpisujejo Ustani zakoni, veleva dolžnost in prisega, ki jo je dal ob izvolitvi. Veliko napak je naredil, v nekatere bil celo prisiljen in kar je pomembno, da vsaj za določene stvari vedo tudi državljani, ki niso imeli priložnosti spremljati oddaje.

Omenil bi le nekaj perečega, kar se tiče o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, ki bi v naši državi počistili vso roparsko nesnago in bi za kriminalna dejanja tudi odgovarjali in bili kaznovani!..., v vseh letih, se ni potrudil, da bi šel ta zakon v proceduro, temveč ga je glasno zaviral!... In tak človek se ponovno poteguje za predsednika, ki je dal odstopno izjavo, da odstopa od te visoke funkcije!..., se vam zdi sploh primerno, da sedaj ponovno kandidira, pa kaj nas ima vse državljane za tepce ali kaj?

Samo G. Cerarja ni bilo moč prepričati, da se sprejme ta novi zakon za preprečitev korupcije, pa čeprav so ga opozarjali na to pomanjkljivost vsi, ki želijo, da nastane v Sloveniji že končno pravni red. Tudi Štefanec, ki je odgovoren v preprečevanju korupcije, ga je velikokrat opominjal, samo Cerar je vse preslišal. To je tisti človek, ki nam je toliko obljubljal , da bo delal na tem, da se v državi izpostavi spet pravni red!... in kaj je delal on?..., poskrbel je, da je v državi nastajalo še več kriminala, še posebno po bankah, ne mislite, da ni vedel tudi za pranje na NLB.

Zavezan je bil molčečnosti od mafije višjih in pritajenih, mafiozotov v državi, ki še danes lepo obdelujejo svoje vrtičke na račun države, pa čeprav ni slišati, da delujejo aktivno, imajo pa veliko moč, tudi nad oblastjo v državi in njim so podrejeni vsi, ki so na oblasti v državi. Tako tudi o spremembah in dopolnitvah zakona o integriteti in preprečevanju ni bil v obravnavi, ker bi jim škodil in ne koristil. V državi imamo roparje, ki so nad oblastjo že dolga leta in se nam še sanja ne, koliko neposredno izropajo državno blagajno, brez da bi bilo sploh kje opazno!..., o tem pa se molči in ne razglablja.

Pred kratkim je bil vložen tudi zakon o dobičkih na športni loteriji, ki bi državni blagajni doprinesel več kot 20 mil. letnega dobička. Samo NE!..., tik pred zdajci razprave tega zakona v parlamentu, je G. Cerar prekinil celo razpravo in striktno zapovedal, da se zakon umakne iz dnevnega reda, očitno je prišla derektiva od višjih, da ta zakon ne sme v obravnavo!..., kaj menite, zakaj?

Mafiji, ki streže našim, oblastnikom že vrsto let, bi se s tem zakonom zmanjšal buđet in vrtiček bi se zmanjšal, na tega pa budno pazijo.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Romano Rajkov
0
May 03, 2018
Lep, utemeljen in zelo razsoden komentar!..., zahvaljujem!... Malo je ljudi, ki po strokovnosti opazijo, kaj počne naš G.Cerar in po kakem principu deluje njegovo vladanje.

Všeč mi je zapis v komentarju in vesel bi bil, ko bi bilo več takih državljanov, kateri bi uvideli, kam vsi dosedanji vladarji peljejo to našo barko. Žal smo narod, ki radi nasedamo njihovim lažem in živimo le v upanju na boljši jutri, storimo pa nič!... in pri tem se tudi konča vsa zagnanost državljanov.

Ni potrebno, da je človek izobražen!..., da lahko uvidi nepravilnosti, ki nam jih počnejo že vse vlade do sedaj, G. Cerar pa je še dodatno zabredel pod vpliv mafije, ki skrbijo za svoje vrtičke.

Osebno tudi sam ne vidim v tej družbeni ureditvi napredka, vse dokler ne bodo sami državljani prišli do spoznanja in z združenimi močmi zahtevali nov sistem, ki nas bo ščitil, bil v oporo in ne obratno kot sedaji!
#2
APMMB2
1
May 03, 2018
Cerarja je težko opredeliti, saj če ga hočemo predalčkati, potem spada v kar nelkaj predalov.
Najprej je mamin sinček, ki se kljub poabrahamovskim letom še vedno ni razvil v samostojno odraslo osebo.
Je vodljiv, oziroma potrebuje nekoga, ki ga vodi.
Takšne naravnost išče. In kdo je primernejši za voditeja, kot stric iz ozadja. In si ga je našel, ne enega, več takšnih stricev je, ki ga vodijo. Na za roko, ampak kar na povodcu.
S hvaležnostjo se pusti voditi, saj bi se sicer izgubil.
Tako kot vsi mali cucki, tudi on laja in se repenči, saj ve, da ga bo oni, ki ga vodi ubranil in se mu ne more prav nič hudega pripetiti.
Prav zaradi stricev, ki ga vodijo, se počuti močen in zato tudi laže, saj se zaveda, da mu laži nihče ne bo oporekal, saj njegovih laži skorajda ni mogoče komentirati. Vsaj ne v vodilnih medijih.
Strici ga nenehno prepričujejo, da ima vedno prav in da je najboljši. In to sporoča, kakdrkoli je vprašan.
Ko pa realno ocenimo njegovo delovanje, vidimo, da je katastrofa.
Vsaj dva pokazatelja kažeta, da se približujemo novi krizi, v katero bo Slovenija zapadla ne glede na to, kaj se bo dogajalo po svetu.
Gospodarska rast bazira v glavnem na zelo nizkih plačah, kar jasno kaže, da je slovensko gospodarstvo zastarelo in da komaj caplja za razvitim svetom.
Drugi problem je iztrošenst Slovenije.Že debelo desetletje praktično ni nobenih vlaganj in Slovenija je iztrošena. Samo v infrastrukturo bi bilo potrebno vložiti nekaj 10 milijard. Sedaj praktično vse kar naredimo zajemo. Tako se ne gospodari. To vodi v krizo in ta je pred vrati.
Razen, če se Slovenija odpre tujemu kapitalu. Tega pa strici ne bodo dvlili in pudel bo bevskal še naprej.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2018-05-02 11:08:50 (May 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Dve težko razumni in moteči alineji predloga, ki me motijo pri pogodbi na novo nastale koalicije!
(del najbolj očitnega nasilja 'knjige knjig', 'knjige miru') - Koran
VSI SE ČUDIMO, ZAKAJ SE V NAŠI POLITIKI NIČ NE SPREMENI
TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju
Predvolilni čas, ko nas ponovno nategujejo stari paraziti strank!
NA DANAŠNJI DAN, PLANETA ZEMLJE
Kdaj se bodo zdramile naše oblasti in da jih že končno sreča pamet, kdaj?
Spremenimo nekaj v tej državi, da ne bomo prej v popolnosti izropani vsega, kar je naše!
Koliko časa še pod sistemsko ureditvijo neoliberalizma, ki je skorumpiran in nas le uničuje!
Ja, nasedli smo mi državljani že mnogokrat!..., vedno le zaupali raznemu natolcevanju in lažem!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2018
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Oglasi

2759.) gora ni hotel - saint loup

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

7663.) mafija včeraj in danes - spectator

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

7706.) ukana 1 , 2 , 3  -  tone svetina

Kategorija: Zdravje

Cena: 34.99 €

7450.) 7000 dni v sibiriji - karlo štajner

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7193.) sorge - hans otto meissner

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

3556.) le vi ste pomembni oblikujte svoje življenje od znotraj navzven - dr. phillip c. mcgraw

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 18.99 €

5642.) planina - draško šćekić

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

3679.) franny in zooey - j.d. salinger

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

3678.) skrivnost mlečne čokolade - peter svetina , damijan stepančič

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

3677.) vidov angel - peter svetina

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

6070.) učiteljica breda - france bevk

Kategorija: Družboslovje

Cena: 14.99 €

6037.) mančine lovske dogodivščine - franc šetinc

Kategorija: Družboslovje

Cena: 13.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj