ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci!

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-10-30 ob 17:50:34
V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.
******************************************************
KOMENTAR NA ZAPIS, KI GA IMATE SPODAJ NA POVEZAVI!
Sramota za državo, oblast, ki se norčuje iz upokojencev in po večini tudi iz državljanov delavskega razreda! V vseh letih ste okradli upokojence za milijarde, kradete jih pa še kar naprej! Tudi računsko sodišče je ugotovilo veliko nepravilnosti in to še ne dolgo nazaj!..., samo od takrat je vse tiho in nihče se ne oglasi ali razpiše, kje so ga srali, zakaj mislite?..., zato, ker nas kradejo še naprej, kot srake.

Prava svinjarija od vseh vlad, da pa ne pozabim povdariti še posebno te zadnje Cerarjeve, katera pa želi pokončati in zasužniti vse državljane in ne samo upokojence. Hvalisanje o delu, kar je naredila že predhodna vlada, je do skrajnosti podlo, kako gospodarstvo raste, upokojenec z polno delavno dobo, pa bo dobil borih 500 EUR miloščine, ker to še zdaleč ni spodobna penzija. Kje so tukaj še delavske plače, socialne pomoči, ki še zdaleč niso vredne človeku spodobnega življenja!... Sram vas naj bo, oblastnike, ves parlament in vladne predstojnike, strankarske akterje, razne ministre, kateri nimate do svojega ljudstva, ni za kanček sočutnosti in znate le mouzti in ropati državljane in državo. Ustvarjali pa tako niste v vseh letih popolnoma nič, ste speljali kak projekt stratežkega pomena?..., le Teš 6, kjer se je več kradlo, kot ustvarjalo in naredilo!

Vedno samo neko nategovanje po raznih sejah in po parlamentu, da ne omenjam palamentarno protikorupcijsko komisijo, ki zaslišuje le tista kriminalna dejanja, katera se ne dotikajo določene mafije izpred let!..., vsi skupaj pa ne naredite prav nič, saj nihče ne pristane na sodišču... Nič se ne naredi za upokojence in ne za ostale državljane, ki živijo v revščini, veliko njih lačnih, na zimo pa bo še prezeblih. Po večini težko živijo in niso na cesti ali na zavudu po svoji krivdi!.... Vi oblastniki, vsi do sedaj!..., vi ste krivci za vse te bolečine, ki jih preživlja naš slovenski narod!..., saj na sebe ne pozabljate in si zvišujete plače. Izropali ste to državo, jo razprodali!... Pa kaj si zavraga mislite, da ste Bogovi?..., kaj se ne zavedate, da ste v službi nas vseh državljanov?..., obnašate pa se, kot, da je vse vaše in počnete z državljani kot z svinjami. Z nami manipulirate, nam lažete kot psi, ne mine pa skoro dan, da ne prikaplja kaka novica o kriminalnem dejanju tega ali onega politika. Delujete podtalno kot prave golazni!..., ste prave pijavke, ki vas ni moč nasititi. Zgledovati bi se morali, vsaj malo po sosednji državi.

V Avstriji, dobi vsak državljan po 700 eur socialne pomoči, vsak upokojenec najmanjšo pokojnino 975 EUR+ varstveni dodatek, ki znaša še dodatnih 270-300 EUR, življenjski stroški so nižji od naših, da ne govorimo o prehrani, ki je veliko kvalitetnejša in kar nekaj osnovnih artiklov je precej cenejših, kot je to pri nas. To je država, ki skrbi za svoje državljane, samo pri njih ni toliko mafijskih verig, ki bi bile povezane z krajo in korupcijo, pa tudi sodišča delajo in ne kot pri nas, ko je opazno čutiti korupcijo tudi pri njih... Spmnite se samo razne stečajne upravitelje, kaj smo vse poslušali od te vrste sodnikov, o tem od takrat tudi tišina, menda naj bi bile sancije le opomini!... Za znoret!..., kaj pa pri nas, ste po večini politiki povezani z kriminalom, po bankah in povsod po gospoarstvu in ker vam tega ni dovolj, kradete še nas državljane na vse možne načine. Zasegate hiše in stanovanja za bagatelo dolga, kar morajo reševati mednarodna sodišča in popravljati napake naših sodišč!... Oblast ne zna po pošteni poti speljati ni volitve, tudi tukaj se vpletate, manipulirate in kam vse to vodi v tej državi, kam?..., se morda kdo od vas starih mačkov v politiki sploh kdaj vpraša?... Jebi se vam, kam drvi država in mi državljani z njo, važne so le vaše denarnice in polni računi v oazah, za ljudi pa vam je toliko, kot za lanski sneg. Ni čudno, da smo v posmeh državam iz eu družine, se je kaj čuditi?

Pri nas na naše stanje v državi, si vsak državljan zasluži najmanj 500 eur socialne pomoči in tudi upokojenec z najnižjo delovno dobo, ne bi smel dobiti izpod 500 eur!..., vsi pa, ki imajo več delavne dobe, bi se jim morala višati stopnja penzije na podlagi del. let!... Za polno delavno dobo, pa bi moral pri nas dobiti upokojenec najmanj 700 eur, vsi pa še varstveni dodatek do razlike, človeku spodobnnega življenja... Le tako bi naš narod lahko do nekje živel življenje dostojno in ne kot sedaj, ko je povsod narod podhranjem in išče prigrizek v kantah za smeti, res žalostno in vi, današnji magnati z polnimi denarnicami, bi tolkli po socilizmu, ki nam je nudil vse, dobre plače-penzije, delo pa tudi ubogih revežev ni bilo nikjer v državi. Med temi ljudmi, ki iščejo vsak večer hrano po kantah pa vedite gospoda politiki in oblastniki!..., med njimi je veliko tudi upokojencev, ki so garali polna delavna leta. Vas res ni sramota, da stradate svoje državljane, da ste jim v vseh letih uničili, okradli in razprodali prav vse, kar je bilo pri roki, mene osebno bi bilo sram, da sem na vaših vrstah, še komu pogledati v oči na ulici. Samo ulic se vi izmikate!

To ste vi prevzvišena gospoda politikov zakuhali svojim državljanom in od takih politikov in oblasti, ko jih ima in jih je je imela Slovenija vsa ta leta, ni moč pričakovati kaj sprememb!..., zato vrnite nakradeno in se poberite v svoje oaze, tam vas čaka spodobno življenje. Nam državljanom-ljudstvu te dežele, pa dopustite, da si naša življenja skrojimo po nam ustrezni in spodobni družbeni ureditvi, v kateri bomo srečni, enakovredni, enakopravni in ne zapostavljeni in uničeni, kot smo sedaj. Dovolj vas imamo!

ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci! – Viralko

V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-10-30 17:50:34 (Oct 30, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci! – Viralko

V skladu s pokojninsko novelo, ki je v veljavo stopila 1. oktobram bodo upokojenci z nizkimi pokojninami, kljub polni pokojninski dobi prejemali 500 evrov. Prejeli pa jo bodo tisti, ki izpolnjujejo pogoj pokojninske dobe po prejšnjih zakonih, ti so sicer določali krajšo pokojninsko dobo od veljavne.

ZADNJE OBJAVE
Na tematiko, ki je bila objavljena pred dnevi in o sporazumu, podpisu migrantske deklaracije
Skrajni čas, za izstop iz morilske zveze NATO!..., do kdaj bomo še sodelovali v morijah?
Kako v vlado, biti moraš FAJN POKVARJEN, kriminalec ali obsojenec, le tako se ti lahko uresničijo sanje.
Uničimo barbarstvo neoliberalov, ki ga moramo prenašati največ, preprosti državljani!
Zastrašujoči pogledi na osiromašeno bitjece!..., žal še zdaleč ne osamljeno in da srce zaboli!
V nemških medijih je zaznati prava norišnica!..., izgubila se je Angela Merkel, je morda zbolela?
Dve težko razumni in moteči alineji predloga, ki me motijo pri pogodbi na novo nastale koalicije!
(del najbolj očitnega nasilja 'knjige knjig', 'knjige miru') - Koran
VSI SE ČUDIMO, ZAKAJ SE V NAŠI POLITIKI NIČ NE SPREMENI
TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Oglasi

184.) globoko in daleč -cvetko zagorski

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3620.) laboratorijske vaje iz fizikalne kemije

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 12.99 €

2579.) veliki človek tedenska kronika o partizanski kroniki  -  alenka vogelnik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

3940.) organska kemija iii - aleksandra kornhauser

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

5744.) planet čudes - nikolaj sladkov

Kategorija: Posel in ekonomija

Cena: 14.99 €

2665.) roman o knjigah - marjan rožanc

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

6369.) druščina iz šestega b - janja vidmar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

6887.) prigode demokracije - izbrani spisi clauda leforta

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

7704.) strasti i druge pripovetke - isak baševis singer

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 16.99 €

notranja nadzorna kamera vam omogoča, da lahko na daljavo spremljate dogajanje v vaših prostorih. zaznava tudi gibanje v prostoru in vas na to opozori. več o wifi kameri: https://www.a1.si/dodatki-za-telefone/notranja-nadzorna-wifi-kamera-a1-smart-home

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

vitamin c  najbolj pripomore k izboljšanem delovanju imunskega sistema in zato je zelo pomemben za človeško telo, da ga ima dovolj. v kolikor ga ne zaužijemo dovolj s prehrano je pomembno, da ga absorbiramo preko prehranskih dopolnil. 

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 26 €

google oglaševanje vam omogoča, da z google adwords povečate samo prodajo in obisk vaše spletne strani. skupaj analiziramo in določimo cilje pri prodaji. več o samem oglaševanju najdete na spletni strani: https://adwords.dominatus.si/google-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj