Ko državljani občutimo krivice, da smo nezaželeni, zavrženi in brez vsakih pravic!

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-10-25 ob 17:02:43

Čas bo, da tudi sam iznesem na papir moja videnja na vso situacijo, okoli teh volitev in na samo vzdušje državljanov po volitvah… Vsi smo jasno ugotovili po vsem, kar se je dogajalo že med soočanjem, da se stvari ne odvijajo v pravo smer in da je bilo že med kampanjo vidno čutiti in jasno opaziti, veliko nejasnosti!... Skristaliziralo pa se je kasneje v nedeljo zvečer, ko smo do nekje le pričakovali, da bo obisk volivcev vsaj za spoznanje večji od prejšnjih volitev iz pred let.

Mislim, da smo bili v večini presenečeni-razočarani ob spoznanju na slišane rezultate, zakaj?..., pričakovali smo dejansko vsaj za spoznanje boljši obisk od dejanskega, ki pa ni presegel ni 50% od pričakovane udeležbe in to nas je presenetilo, morda le nekaj nas!... Ne vse, kar smo ugotovili kasneje, da se več od 58% državljanov še kako zaveda, da pri nas volitve že leta ne potekajo, kakor bi morale. Vse je potekalo na skorumpiran, nelegalen in še zdaleč ne!... po zakoniti poti!..., za vse to pa največ lahko krivimo komercialno-medijske TV hiše, novinarje in sedanjo oblast, katera si jemlje vse preveč pravic, da izpelje volitve na skorumpiran način in po njihovi samovolji. Do državljanov v tej državi, ni več nobenega spoštovanja, vedno nas izigrajo in pripeljejo žejne čez vodo.

Na čas volitev, ko državljani vsaj še do nekje pričakujemo, da nam je zaupano vsaj še to malo državljanskega dostojnstva, so nam vzeli še to!..., ostali smo razvrednoteni na vsej črti. Mafija oblastnikov in lobiji, delujejo z vso paro kot podtalnica, so nevidni in zelo deroči… Sami ste lahko ugotovili, da ni usmiljenja pri njihovih dejanjih, delajo v nasprotju, kot govorijo, to pa ne občutimo le na čas volitev!..., na mnogih področjih: v gospodarstvu, bančništvu, v tožilstvu in v sodnih razpravah, gredo pa preko vseh meja še dostojnega. In, da ne omenjam ustavne sodnike, kateri že dolgo tega podlegajo strankarskim veljakom in kot želi G. predsednik. Zakoni so za vse, katere sem omenjal, samo še farsa.

Na čas soočenj so medijske hiše samovoljno in po naročilu raznih, premožnih tolp, ki delujejo v gospodarstvu in oblast, izbirali le kandidate, ki jim ne bi hodili v škodo!... Od vseh pa je največ porazov doživel prav G. Siško, ki jim je glasno nakazoval, da se bo boril proti vsej tej mafiji, raznih oblastniških hord, ki nas je okradla!...,uničila v tej deželi, veliko število življenj!..., zaradi vseh teh prevarantskih huliganov, imamo uničeno državo!..., porazni rezultati se kažejo v zdravstvu, šolstvu, upokojenci dobivajo miloščino, namesto spodobnih pokojnin. Koliko družin je ostalo brez strehe nad glavo, koliko je lačnih otrok. Ljudje ne vidijo več nobenega izhoda, brez služb ali plače, ki zadostujejo za tlačana in ne za spodobnega marljivega očeta, ki ga doma čaka polno lačnih ust in bosih nog. Koliko je bilo zaradi vseh teh težav ločitev, koliko samomorov!... Samo ta zajedalska, kradljiva svojat se ne ozira na tovrstne državljane, za njih je bilo že vnaprej planirano, da končajo šipki državljani, tako, kot to nekateri občutite tudi na svoji koži.

Vem spoštovani državljani, da se v tem času, ko nam pred nos tiščijo že drugi krog volitev, ponovno razmišljate, komu zaupati, od teh dveh kandidatov. Večino nas ni potrebno prebujati, vas je pa nekaj še tistih, ki prisegate na Pahorja. Ne bom vas spraševal, kaj vas je toliko zaslepilo?..., bi vas pa le opozoril na razne detajle, ki se jih privošči G. Pahor in ne dela v dobro ljudi-državljanov, temveč je že nekaj let na strani pokvarjene tolpe prevarantov. Imate sliko iz Teš-6, ker je bilo masovne korupcije in tega ni prekinil!..., imate pranje denarja na NLB, za katerega je zelo dobro vedel vsa leta, ukrenil pa nič, ja zakaj zavraga?..., ker je imel tudi sam koristi, pa tudi sedaj jo ima, ko se mu sploh ni potrebno boriti za še topel sedež najvišjega prestola v državi. Le kup samih izgovorov so ga!..., da nima pristojnosti je slišati iz njegovih ust in da vse prepušča službam, ki naj bi bile pristojne za vsa kriminalna dejanja, pa do sedaj še nihče  ni končal za zapahi! Ja kaj zavraga, ga pa potem sploh še potrebujemo, kaj?..., to persono od predsednika, da bo igral finese doma in po svetu?..., to lahko opravlja poten tudi predsednik vlade in basta!

Veliko izbire nimamo, ker so mafije ponovno na delu. Le tukaj ne bodo imeli moč katerega od njih pustiti pred vrati, kot so to naredili Šišku, borcu, ki je želel spremembe na vseh področjih v državi. Lepo ga je bilo poslušati, ker je dal vsem jasno vedeti, da se bori za vse nas državljane!... Bi mu pa srčno svetoval, naj se sedaj malo odpočije in že veliko pred parlamentarnimi volitvami, zažene svoj nemir in zagnanost v novo podobo javne osebnosti, naj se bori, da pride v državni zbor, morda še kaj več. Vse nas čaka veliko dela pred volitvami, ko bomo dali Cerarju ostav in mu jasno povedali, da ne sodi v politiko, kaj šele na vlado, kot smo mu zaupali pred leti in nas je izigral. Dovolj imamo laži in da se lasti del, za katera so bili zaslužni drugi- recimo njegova predhodnica!..., poleg tega nas vse zasužnjuje in nad nami vrši počasen genocid. Naj se pobere in naj ne izziva še naprej, dovolj je bilo laži in pretvarjanj!     

Dragi moji, vsa ta opozorila iz moje strani pa nakazujejo tudi, da je čas streznitve za vse vas, ki taplete sem ter tja in dejansko le čakate na druge!..., kaj bodo naredili, da bo prišlo do sprememb v državi!… Polni ste raznih vprašanj, nimate pa volje pristopiti in se aktivirati!..., povežite se z nami in vse boste izvedeli pravočasno! Ne sprenevedajte se več in končno pričnite tudi sami trezno razmišljati, ker do sprememb ne bo prišlo, če boste toliko leni in ne odločni, da se vam ne bo dalo ni povezati se z Ljudsko iniciativo za razvojne spremembe. Tu vas potrebujemo, da boste osveščali druge in nas skupaj podpirali, stali za nami, bili zanesljivi, ko bomo spreminjali ta svet, delali na spremembah v državi in se skupaj borili za državljanske pravice, do katerih ima pravico vsak zaveden državljan!

        Za spremembe pa potrebuemo novi:

Mi vsi državljani se moramo boriti za spremembe že v predvolilnem času, parlamentarnih volitev!..., naj bo naša prva skrb, da uspemo doseči novo zakonodajo o volitvah. Če nam le to uspe do takrat, bo šlo tudi vse ostalo lažje,  mislim na novo družbeno ureditev- sistem bio-humanizma in Slovensko Ustavo. Trenutno pa nam v tem času ne preostane drugo, kot, da se zelo trezno pripravimo na drugi krog volitev! Pojdimo na volišča v čim večjem številu in ker nimamo možnost velike izbire, naredimo lahko že sedaj pomemben korak k spremembam in za predsednika izberemo novi obraz!... Zakaj?..., le to nam preostane in v danem trenutku nimamo drugih možnosti. In če sem odkrit, izbira dejansko ni slaba in nam bo v veliko pomoč pri uveljavljanju sprememb, kar od Pahorja ni moč pričakovati!... zato pejte volt, volt pejte, kot je rekel Vid in ne sedet doma…

[Video Drugorazredni] 24.10.2017 Nova24TV: Slovenska smučišča

[Video Drugorazredni] 24.10.2017 Nova24TV: Slovenska smučišča - YouTube

[Video Drugorazredni] 24.10.2017 Nova24TV: Slovenska smučišča

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
11
Romano Rajkov
0
Oct 30, 2017
Matija, lepo napisano!..., mislim pa, da je vse to okoli Šarca le ljubo nategovanje folka, da mu onemogočijo k zmagi. To kar eni pišejo o interesu Golobiča in ostale mafije, je lari fari, sicer pa bomo kasneje po volitvah obveščeni tudi, če je bilo kaj na tem, kar se pisari in širi po raznih spletih...
#11
Romano Rajkov
0
Oct 30, 2017
Le to, da bo tvoja glasovnica ne uporabna za goljufivo mafijo, le to!
#10
azra
1
Oct 29, 2017
Romano in kaj misliš da se bo zgodilo ko bom prečrtala oba ?
#9
Romano Rajkov
0
Oct 29, 2017
Azra in kaj misliš, da boš dosegla s tem, če se ne boš udeležila, samo omogočila tej mafiji, da bodo izkoristili tvojo glasovnico in jo dali Pahorčku, kot, da si ga ti volila.

Na volitve je potreno iti in pod tri napisati, nisem za nobenega, oba prečrtati, če nisi za nobenega! Tako tvoje glasovnice ne bodo mogli več izkoristiti.

Poskrbiti je potrebno za lastne glasovnice, da z njmi ne morejo manipulirati in to bi morali narediti prav vsi državljani...
#8
Matija
0
Oct 29, 2017
Šarec je popolnoma enaka sprememba, kot je bil Miro Cerar. Kot predsednik države bo manj škodljiv.
#7
Matija
1
Oct 29, 2017
Treba je podpreti Šarca, ker mafija pripravlja Šarca za državnozborske volitve. Predsedniške so namenjene samo utirjanju satelita. Očitki Šarcu po prvem krogu, kjer je zanikal povezave z nekdanjim predsednikom Milanom Kučanom zdaj očitajo, da je povezan z nekdanjim Zaresom oziroma vplivnim krogom Gregorja Golobiča. Tako lahko prebiramo, da “če uspe projekt nove stranke Marjana Šarca, bo to za Golobiča, Biščaka in druge zakulisne ustvarjalce politike že šesta stranka po vrsti, ki bo poskusila s prevaro dobiti volitve in podaljšati obdobje tranzicije in omrežij, ki obvladujejo državo. Po propadlih LDS, Zares, Pozitivni Sloveniji, stranki Alenke Bratušek in SMC, bo to njihova že šesta stranka, ki bo poskusila s prevaro dobiti volitve in podaljšati obdobje tranzicije in omrežij, ki obvladujejo državo”.
#6
azra
0
Oct 29, 2017
Nobeden od teh dveh predlaganih kandidatov ni primeren za predsednika, zato se volitev ne bom udeležila.
#5
Moto
1
Oct 26, 2017
klobasanje, ker se folk slepi
#4
Komentar izbrisal Romano Rajkov
Romano Rajkov
1
Oct 26, 2017
Azra, tudi sam sem razočaran nad vsem skupaj, ne verjamem, da je bil obisk tako hudo nizek, ne verjamem v te volitve, ker so v celoti skorumpirane, ne verjamem več v spodobno državo, vsaj dokler bomo imeli to družbeno ureditev.

Verjamem pa v ljudstvo- ljudi, ki si želimo sprememb in na parlamentarnih volitvah, ne bo ta drhal prišla tako dobro skozi, kot so sedaj, le to me tolaži in živim v upanju na boljši in srečnejši jutri...
#2
Azra .
2
Oct 25, 2017
Romano, saj sem rekla, da boš videl rezultat na volitvah.
Po-tihem sem res upala, da se to ne bo zgodilo. Pa se je vseeno zgodilo. Res smo smešen narod.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-10-25 17:02:43 (Oct 25, 2017)
Starejša objava Novejša objava
[Video Drugorazredni] 24.10.2017 Nova24TV: Slovenska smučišča - YouTube

[Video Drugorazredni] 24.10.2017 Nova24TV: Slovenska smučišča

ZADNJE OBJAVE
Skrajni čas, za izstop iz morilske zveze NATO!..., do kdaj bomo še sodelovali v morijah?
Kako v vlado, biti moraš FAJN POKVARJEN, kriminalec ali obsojenec, le tako se ti lahko uresničijo sanje.
Uničimo barbarstvo neoliberalov, ki ga moramo prenašati največ, preprosti državljani!
Zastrašujoči pogledi na osiromašeno bitjece!..., žal še zdaleč ne osamljeno in da srce zaboli!
V nemških medijih je zaznati prava norišnica!..., izgubila se je Angela Merkel, je morda zbolela?
Dve težko razumni in moteči alineji predloga, ki me motijo pri pogodbi na novo nastale koalicije!
(del najbolj očitnega nasilja 'knjige knjig', 'knjige miru') - Koran
VSI SE ČUDIMO, ZAKAJ SE V NAŠI POLITIKI NIČ NE SPREMENI
TV3 Slovenija o našem heroju Cerarju
Predvolilni čas, ko nas ponovno nategujejo stari paraziti strank!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

6719.) kobile  brazde prvega destletja - etnološka zbirka

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 14.99 €

7295.) angleščina pisno gradivo za tečaj  zraven priloženi 1 in 2 del cd plošči

Kategorija: Zdravje

Cena: 24.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj