Ko v državi pričnejo umirati vse inštitucije, ki naj bi delale v dobrobit državljanom! Kam nas to pelje?

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-09-04 ob 09:07:30

Povezave:

Nastavi kot glavna slika

ŠE MARSI KJE DRUGJE JE ODPOVEDALA DRŽAVA, LE DA SE DELAMO SLEPCI IN GLUHI, OBLASTPA RAJŠI MOLČI O STANJU V DRŽAVI. MORDA NAM BO MAR, KO BO ŽE ZA VSE ŽE PREKASNO!

Kakšne možnosti imajo iskalci stanovanj? Ploštajner: Država je na stanovanjskem področju popolnoma odpovedala. Sedaj bo slaba banka še prodajala, dokler je ostalo še nekaj stanovanj zaseženih zaradi nekritja bančnih posojil in kaj potem. Gradbena podjetja so uničili, graditi nima kdo, razen tuja gradbena podjetja, samo za goljufe jih nihče ne bo gradil na svoje stroške. Kar pa se še prodaja, se denar (ne) namenja v izgradnjo novih stanovanj, ne takih in ne drugačnih, temveč ga naši zapravljivčki na slabi banki in pregnani politiki zapravijo!..., pozablja se pa na državljane, ki so poskrbeli za sanacijo bank. Banke je bilo potrebno sanirati zaradi ne kritih posojil in sedaj se prav za ta iztržek od stanovanj, ki so bila zasežena gradbenikom v stečajnem postopku in so propadla zaraadi teh ne kritih posojil!..., ne krijejo pa se sedaj dolgovi od prodaje teh zaseženih stanovanj.

Za dolgove je država obremenila nas, državljane, naše otroke in tudi vnuke, da bomo plačevali ne vem koliko let. Koliko je še vojaških stanovanj, ki vojski in državi dobesedno propadajo, namesto, da bi se vlagalo nekaj tega denarja, ki ga nakasirajo od novih stanovanj v obnovo in ponudilo mladim družinam ali socialno ogroženim. Kar pa jih popravijo, jih prodajo in denar spet konča pri izkoriščevalskih goljufivih - barabah na slabi banki, o njih je bilo pa že dovolj napisanega, kajne?... Tako pač deluje ta naš pokvarjen sistem in naša politika!..., država se norčuje iz vseh nas državljanov, norčuje se iz mladih družin, ker se jim fučka, kako si bodo ustvarjali družine, fučka se jim za ogrožene, za njih so se navadili, da poskrbijo razna neprofitna in humanitarna društva in umetniki z prodajo slik, le tako še narod preživi!..., od angažiranosti in dobre volje srčnih ljudi. Kup problemov je v državi, za katere bi morala še kako poskrbeti oblast, pa skrbijo le za svoje riti in čakajo, da jih bomo ponovno volili!...Ne pajaci goljufivi, ne!..., za vas se bo z temi volitvami končalo potovanje v politiki, dovolj ste zasrali in uničili, da ste sebe obogatili. Dovolj je tega sranja že vsa ta leta, narod vas ne prenaša, že preko ekranov ne, kaj še v živo! Fuuujjjj gamad nesposobnežev!

Pa da preidem še na drugo področje, ki je tudi zelo pereče. Najbolj žalostno, da je na stanovanjskem področju v popolnosti odnehala tudi sociala-pogrnila je na vsem področju neprofitnih stanovanj, v tem je še večji problem. In kdo mislite si na ta račun sedaj polne žepe?..., ja prav tisti slovenski nevidni goljufi, ki so si po minimalnih cenah, nakupili ne vem po koliko stanovanj in jih prav fino tržijo. Narod pa trpi, ker nima za živet, če mora plačati drago najemnino, pa za hrano ni, kajne? Vsaj jaz osebno poznam enega, ki ima zakupljeno celo etažo v stanovanjskem bloku in v tej etaži je devet stanovanj, različnih velikosti.

O vsem bi se dalo na veliko pisati, malo razmislite o prepletenih verigah, ki so bile že dolgo tega nazaj, dobro načrtovane, kako se bo obogatelo na račun družbe in potem molzlo narod. Povsod, prav povsod, na vseh možnih področjih nas uničuje ta pokvajen družben sistem. Sprašujem vas gospoda, se mu bomo uprli ali še kar naprej moledovali in jamrali, kod vozi barka? Slovenski narod, zbudi se že končno!

»Stanovanjske politike pri nas ni«

Kakšne možnosti imajo iskalci stanovanj? Ploštajner: Država je na stanovanjskem področju popolnoma odpovedala.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-09-04 09:07:30 (Sep 04, 2017)
Starejša objava Novejša objava
»Stanovanjske politike pri nas ni«

Kakšne možnosti imajo iskalci stanovanj? Ploštajner: Država je na stanovanjskem področju popolnoma odpovedala.

ZADNJE OBJAVE
Nova družbena ureditev se ne bo dosegla s pametovanjem in tudi z ulico ne!
Podružnica moskovske univerze Lomonosov v Kopru in velek napredek za Slovenijo!
Zapušćinske obravnave ne bo, zapustnica ni zapustila nikakršnega premoženja!
Slovenija naj izstopi iz evrocone in NATA, le tako bomo obvarovali pred zajedalci sebe in državo!
Ljudstvu čast in oblast, le tako bomo v naši državi spet svobodni, socialno in pravno zaščiteni!
Čas je za nove spremembe!...,novi predsednik, naj bi bil tudi začetek teh novih sprememb!
FOTKA, KI JO BOMO POMNILI ŠE DOLGO!
ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci!
Nepremišljene in težko razumljene norije raziskovalcev, ki se igrajo z nadmočjo narave!
Stopimo iz teme trplenja v svetlo prihodnost, mi državljani to lahko spremenimo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

v kolikor želite povečati prodajo ali obisk vaše spletne strani vam google oglaševanje pri tem zelo pomaga. vse in še več o google adwords na naši spletni strani: https://adwords.dominatus.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

denar posameznikom in nujno poslovanje. nujna posojila zasebnega kapitala brez količinske omejitve, samo z jamstvom nepremičnine, brezplačno ali malo hipoteko. ni pomembno z rai ali annefom ali brez plačilnega lista. brez utemeljitve dohodka. bistvena hipotekarna garancija, tla, prostori, skladišča, zemljišča in proindivisys. ponovna združitev dolgov. hitri in nujni osebni krediti. tudi rešitve za podjetje. informacije: annebonetta@gmail.com

Kategorija: Dom in Gradnje

Cena: 4500 €

posojilo, financiranje in naložbe brez težav. na področju financ, naložb in specializiranih posojil nudim svoje storitve vsem osebam dobrega karakterja in predvsem sposobnim izpolnjevati svoje obveznosti. grem na naslednja področja: osebna, konsolidacija, komercialna in razna druga podjetja, kmetijstvo, hipoteka, nepremičnine. za več informacij se obrnite na moj e-mail: annebonetta@gmail.com

Kategorija: Navtika

Cena: 5000 €

7693.) spomini na partizanska leta ii knjiga

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9 €

7692.) pričevanja rabskih internirancev

Kategorija: Družboslovje

Cena: 14.99 €

7691.) prigode stražarja primoža

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9 €

7690.) ciklamen agitator

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

825.) najboljše moštvo

Kategorija: Družboslovje

Cena: 29.99 €

vas zanima poslovanje s kriptovalutami, pa ne veste, kako se tega lotiti in kje začeti? potem preberite navodila v članku: kako kupiti bitcoin? tam boste dejansko izvedeli, kaj in kako morate storite, da boste uspešno opravili nakup te kriptovalute. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poslovanja s kriptovalutami se je najlažje lotiti tako, da si preberete nekaj člankov na to temo. najbolje, da začnete povsem na začetku in sicer pri člankih: kako kupiti bitcoin ali druge kriptovalute?

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 12 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 15 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj