Članek
»Nisem popoln, nisem moralna avtoriteta in se ni ne trudim biti« Kaj potrebuje predsednik, kot prav to, kar on ne želi biti!
Objavljeno Aug 29, 2017

Kaj naj sam napišem še na vse te vaše prispevke- komentarje. O nemorali in ne avtoriteti predsednika? Ko vas berem, res ne vem, bi se smejal ali kaj bi, jokal sigurno ne!..., mi pa popada jeza-gnev!... in v mislih se poraja sto vprašanj in odgovorov, ki vam bi jih želel zapisati, da bi brali, še posebno pa bi z vsem tem gnevom, moral postreči temu preobraženemu komunajzarskemu-limancu, ki dela sramoto sebi in nam državljanom.

Ne bom veliko pisaril o tem, ker nima smisla, veliko so povedali že drugi, kar bo povsem držalo in opravičeni ste do tega, da ga sodite nezadovoljivo!..., v meni ubija vse dobro razpoloženje, samo, da pogledam nanj, na vse njegove fotke, obnašanje nadutega purana, ki ne ve, kako bi obrnil svojo mimiko, da bi ugajal državljanom, ne zavedajoč se, da prav v tem deluje odbijajoče in prav odvratno-otročje in če ga še poslušaš, te zamori vsakič, ko zine!... Ne zaveda se svojih nepremišljenih izjav, ki jih trosi med državljane, če se obrnemo samo na to zadnjo v tem prispevku od včeraj, ko se je pojavil v studiu, je deloval tako, kot bi te lopnil po glavi...( »Nisem popoln in tudi nisem moralna avtoriteta!«)... Ja, kaj pa si potem, lutka iz cujn?..., tako osebnost si pa res ne zasluži Slovenija za predsednika, še manj pa mi državljan!

Potrebujemo človeka z razumom, dušo, razgledanostjo, ki se ne pretvarja, pa tudi avtoriteta je še kako pomembna pri tej politični funkciji!...Duh kritikov je venomer na preži, tudi iz sveta in nimajo kaj dobrih vtisov o njegovem obnašanju-ponašanju, ocenjujemo ga lahko pa tudi mi državljani, saj naj bi bil vendar to naš idol oblasti, kajne? Žalostno pa je tudi, da se v vseh teh dolgih, dolgih letih odkar je v politiki, zadnja leta celo predsednik vlade in sedaj na najvišjem položaju v državi!..., ni pa se naučil prav nič! Kot , da je gluh, slep, lahko bi zatrdil neprišteven!..., ne sledi državljanom- javnosti, ki ga že vsa leta opominja, kje greši, kako naj bi se moral vesti, kot predsednik države. On pa nič, skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven, kot otroček, ki je v razvoju, pa še ta več dojame in ostane mu veliko več v glavi, kot ubogemu G Pahorju.

Naj bo dovolj moje kritike, tako in tako ni moj predsednik, kot je izjavil pisatelj Boris Pahor, ki je močna avtoriteta, priznan pisatelj in cenjena osebnost v državi, zato mislim, da imam tudi jaz sam vso pravico, da mu javno izrazim svoje nezadovoljstvo lot državljan Slovenije. Borut, nisi in tudi v nadaljnje ne boš nikoli moj predsednik, ker ne poskrbiš in se ne trudiš biti človek predanosti za ljudi in kot že sam poveš, celo glasno zatrdiš, da si brez avtoritete!..., lahko pa še sam dodam in to, da nisi zanesljiva-priljubljena javna osebnost v državi…, (zato bom glasoval za drugega kandidata za predsednika!) Ti pa srečno naprej!