Članek
Tisoč bi jih v Ljubljani delalo za srbskega tajkuna, čeprav bi plačal mizerno
Objavljeno May 09, 2017
To je način, ko prihaja tuj investitor v Slovenijo in vsak bo iskoristil moznosti, ki mu jo ponuja zlovenska zakonodaja, ta pa vsi vemo, da je skorumpirana, razvrednotena in ponižujoča, še posebno za malega človeka, delavca. Vsi dobro vemo, kaj je v ozadju vsega, o čemur že leta pišemo po raznih skupinah na fb. in se jezimo v Zloveniji. Zapisi zakonodaje na vseh področjih so pisani tako, kot narekuje tajkunsko- kapitalska družba v pokvarjeni demokraciji, če jo sploh še lahko tako imenujemo.
 
Takemu odvratnemu početju, pa lahko krivimo družbeno-roparski sistem, ki ga živimo sedaj že nekaj let in dokler nam ne bo uspelo menjati volilno zakonodajo, za tem bi morala v naši družbi slediti menjava družbenega sistema Bio-Humanizma, ki je le nadgradnja samoupravljanja in na kraju še nova slovenska ustava, bo v tej naši deželi šlo še veno vse narobe.
 
Ko pa bomo v Zloveniji rešili te tri zelo pomembne točke, bo v naši lepi Sloveniji postalo socialno- varnejše in znosnejše življenje, tudi delavci bodo tek takrat plačani po pošteno zapisani zakonodaji, spremenilo pa se bo še veliko stvari v naši družbi, potrebna je le volja državljanov, da se združimo, le to je potrebno! ..., združeni smo lahko močnejši, razdeljeni propadamo, zavedajte se tega.
 
Zato pošiljam apel prav vsem nezadovoljnim v tej deželi, priključite se Ljudski iniciativi za razvojne spremembe, da končno nekaj spremenimo!..., je to tako težko, da boste z nami organizatorji, ko bomo želeli delati red v tej naši deželi?
Še je čas, da se združimo in se rešimo teh gnid, ki se zažirajo v vse pore zakonodaje, da lažje izkoriščajo in kradejo delavce vseh vrst poklicev, le odvetniki, bančniki, politiki, sodniki tožilci in še nekaj bi se jih dalo našteti, vsi ti poklici, pa so sedaj že nekaj let izkoriščevalski za nas male ljudi v tem roparskem sistemu, da ne omenjam roparskih tajkunov, raznih lobijev in še in še!