Članek
Zafurani zakoni in nepravni red v državi in na sodiščih, HAG le opozarja!
Objavljeno May 09, 2017

PREDHODNO SI PREBERITE ČLANEK SPODAJ!

Odgovor na članek, ki je prilepljen v vznožju mojega pisanja

Kaj si naj človek misli ob vsem tem, kar se dogaja pri raznih banalnih dolgovih, ki jih imajo ljudje, kateri so zabredli v težave zaradi pokvarjenih politikov, lobijev, bančnikov RKC in tajkunov, kateri so krivi, da je narod obubožal, da nimajo ljudje za najosnovnejše za preživetje, kaj še za dolgove raznih posojil, privatnih in bančnih.

Saj ni čudno, če narod obupuje, koliko se jih prav zaradi tega loči, otroci reveži, koliko naredi samomor, spet so tukaj otročki, ki ostanejo brez starša, enega ali drugega, koliko deložacij, koliko brez služb. Pa kaj se je še za čuditi, da jemlje državo sam vrag, kakor tudi obupane in nemočne državljane, ki so v tej jebo držvi prepuščeni sami sebi in od nikogar v tej družbi več ne zaščiteni. Na udaru so na sodiščih, ker niso obravnavani enakopravno, odvzem in prodaja strehe nad glavo zaradi bagatele dolga, kje v svetu se še dogajajo tako grozovite in krivične razsodbe, v službah so maltretirani, izkoriščeni, zadovoljiti se morajo vsi z minimalcem po vseh firmah, pa čeprav podjetja dobro poslujejo.

Z zakonom bi moralo biti jasno zavedeno, da se isplačuje minimalca le v podjetjih, ki slabo poslujejo, sedaj pa ta zakon
izkoriščajo tudi tista podjetja, ki imajo presežke in velike dobičke, kje je tukaj pravica?...,  Delavec je izkoriščen na vseh področjih raznih manj ovrednotenih delih. Tako ne bi smelo biti in sramota za vso to našo oblast, da je državljane pripeljala do tako poraznega stanja, kot ga imamo v Sloveniji.

Lahko bi živeli vsi lepo, če ne bi bilo v tem sistemu, ki dovoljuje prav vse nedovoljena korupcija, ki jo koristijo prav tisti, kateri bi morali skrbeti za poštenost v državi. Če bi znali ljudje podeliti kar imamo v državi na vse državljane in ne tako, kot sedaj, ko se eni bogatijo na račun drugih, revež delavec pa ostane rob brez denarja največkrat tudi brez zaslužka. Dela pa bo vseeno ostal brez vsega vsak čas, če ne bomo ukrepali vsi prizadeti državljani.

Pridružite se Ljudski iniciativi za razvojne spremembe, da nekaj spremenimo v državi, nič drugega ne potrebujete, le da nas boste iskreno podpirali in oddali svoj glas, če bo ta potreba, ne obvezuje vas članstvo, ker nismo stranka, z pridružitvijo postanete samo naš cenjeni podpornik in nam stojite ob strani, ko bomo organizatorji ukrepali, vse pa brez ulic in le po mirni poti! Bo šlo ali se vam ta DRŽAVNA ZAVEST ne zdi potrebna, da izpolnite in tudi sami prispevate nekaj dobrega za spremembe v naši družbi za državo, ki zelo boluje? Dajte družba moja, razmislite in zavihajte rokave sedaj, ko imamo še nekaj malega časa za spremembe…

Tako je tudi mišljeno Abram le, da tega povsod ne omenjam, mislim pa, da sem omenil ogroženi zaradi pokvarjenega sistema in ljudi, ki ga simpatizirajo. Hvala, da si prebral in komentiral, očitno je pri nas narod še vse preveč zadovoljen in jim je všeč trpeti...

Romano:)* Nasvet ,če lahko ? Združiti se morajo brezpravni delavci iz proizvodnje,nezaposleni,mladina in upokojenci.Čim bodo v sistemu upora ljudje iz sistema javnega sektorja je stvar propadla, Moje mnenje.