Zoran Janković: Če bi bil leta 2012 predsednik vlade, bi bilo danes drugače, boljše!

Objavil/a Romano Rajkov, dne 2017-05-08 ob 17:26:11

V intervjuju za Ozadja tudi o tem, da na volitvah ne bo podprl nobenega, ki dela škodo v Ljubljani.

Zoran Janković: Največja krivica mi je bila storjena takrat, ko me je KPK dal v isti čoln z Janšo, pri čemer je sam v javnosti rekel, da sem kolateralna žrtev.

»Nekdanji predsednik KPK Goran Klemenčič, Uroš Grošelj s Fursa, ki je v službi že napredoval, Darko Majhenič, direktor NPU, in Blanka Žgajnar, vrhovna državna tožilka, to je družba, ki me poskuša obsoditi v javnosti, strokovnost jih ne zanima«, je prepričan ljubljanski župan Zoran Janković. Obširen intervju z njim lahko preberete v ponedeljkovih Ozadjih DELO.si

Res je, veliko slabih stvari so mu nameščali in ga pošiljali po sodiščih, dokazati mu pa niso mogli do sedaj skoraj nič. Ne bom rekel, da nima nič masla na glavi, ja kdo ga pa nima na takem položaju, povejte mi enega, ki je toliko dobrega ustvaril za mesto in prej za mercator pa, da je šlo vse po regelcih, neumen bi bil, če ne bi delno poskrbel tudi za sebe.

Koliko jih je, ki samo kradejo pri nas, spomnite se samo bančnikov in raznih politikov, tajkunov ki so mahali pri bančnikih z praznimi žepi in kradli vsi, komu mislite, nam vsem dragi moji, nam, državljanom in danes?...Lahko danes vidimo in slišimo, koliko so pokradli, v zaporu pa nobeden od teh kradljivih hijen. Kako je Mercator cvetel, ko ga je imel v roki Janković in kaj je nastalo, ko ga je politična drhal odstavila, pričeli so se nabirati razni pufi, Merkator zadolževali v nedogled in kdo mislite, da je to počel, ja naši vrli politiki.

Ko pa je bil tam Jankovič, jim ni dal, da bi se zadolževali in okoriščali na račun Mercatorja in zato so ga odstavili in mu kasneje tudi nagajali, ko je želel sestaviti vlado, to so naredili znani politični obrazi in jih vsi prav dobro poznate. Janković je moral spokati, da je živina lahko svobodno kradla in tega trgovca spravila na sam kant. Ne zavedate se eni, koliko nam je škodila že naša politična mafija in kje vse se je zadolževala…. Ja zakaj pa mislite, da so propadala naša zelo donosna in uveljavljena podjetja, spomnite se samo Litostroja, znanega po vsem svetu in vse so okradli in spravili v stečaj, zakaj, ker so jih le tako imeli moč okrasti in namerno uničiti. Veliko te politične drhali se še danes šopiri po parlamentu in takim mi državljani še vedno dovolimo, da nam vodijo to državo.

Vas bo končno že enkrat izučilo in da boste spregledali na čas volitev ali vas bodo ponovno premamile njihove pravljice za lahko noč?..., pazite, kaj boste počeli na čas volitev in pred tem, ko bo potekala propaganda za volitve, o tem bomo še veliko pisali. Končno nam in sebi že zaupajte!..., vse, tistim in nam, ki se borimo rešiti to deželo in nas vse. Ne stremite ponovno za temi oderuhi, ki so nas skozi vsa leta samo okradli in vedno peljali žejne skozi vodo, poskušajte že končno uporabljati svojo glavo in ne nasedati.

Strankarstvo in ta oderuški sistem so že davno tega preživeti, uničili so vse, zato se moramo sedaj mi, državljani izboriti, da se uveljavi novi sistem Bio-Humanizem, ki je nadgradnja samoupravljanja, potrebujemo pa spremeniti tudi zakon volitev, ta je še važnejši, če želimo sprovesti vse zahteve in speljati spremembe po mirni poti!...sebi pa zagotoviti varnost in da bomo imeli delo, plače in pokojnine tako, kot se spodobi za vsakega državljana in da ne bomo sužnji svoje države in politikov, za kar nas imajo danes...

Da se ponovno dotaknem še Jankovića, vedite spoštovana družba, tudi on ga je po malo sračkal, da je spravil vse na tak nivo, kot je danes Ljubljana, na katero so ponosni vsi meščani, mi državljani pa na naše glavno mesto, nekaj je šlo pa tudi narobe, samo ne glejmo pri takih zorganiziranih in dobro podkovanih ljudeh samo napake, na vse dobro pa pozabljamo. Poglejte Koprskega Popovića, tudi pri njemu ne gre vse gladko in ga kar naprej vodijo po sodiščih, naredil je pa za mesto toliko, da v vseh povojnih letih nihče, pa tudi, ko bo odšel, bo mesto obstalo, o tem se že dolgo časa govori.

Sedaj mesto živi, diha, iz tega Kopra je naredil močno turistično mesto, zakaj, kaj menite?..., zato, ker je dober gospodarstvenik, dober maneger in vse te vrline kot jih ima Popko, lahko pripišemo tudi gospodu Jankoviću, tudi za njega bi lahko naštel enake kvalitete kot Popović. Ne pozabite, koliko projektov je bilo dokončanih, ne samo speljanih na pol in opuščenih v mestu Ljubljana, delalo in obnavljalo, dograjevalo se je tako kot v Kopru, le egoizmu in žlehnobnim lobijem, pa se ni bilo vedno moč upirati.

To sta dva zelo sposobna človeka, zapomnite, ker vesta, kako je potrebno voditi gospodarstvo in ne tako, kot naši vsi politiki z predsedniki, ki ne vedo, kje se jih drži rit in veljajo za največje barabe, so oderuhi nas državljanov, uničevalci podjetij, države in državljanov, zato moramo, moramo poskrbeti, da jim damo ostav na čas volitev in naj se že vsi spokajo tam, kjer jim je mesto, veliko njih tudi za rešeta, če bo potreba...

*******************************************************

Tudi taki članki se najdejo, zakar pa se ne da kriviti samo župana, saj se ne more raztegniti na vse strani Ljubljane. Poznam Cesto dveh cesarjev in velikokrat sem se peljal po njej, ker mi je tam živela teta, zato mi je poznan ta predel Ljubljane.

Cesta je resnično v slabem stanju in ni pločnikov v naselbini, kar tudi ni v redu, samo ne da se vse in plan za obnove ne dela sam ŽUPAN, saj ima zato sodelavce, ki planirajo, kaj se bo naredilo v tekočem letu. Tudi sam ima besedo vsdno pa tudi ne in ni vedno tako, kot želi on sam. Žalosten dogodek, za kar pa ga ne moremo pripisati njemu in ga kriviti za nesrečo te družinice, je tako?... http://www.zurnal24.si/zupan-umrl-je-oce-mojih-otrok-bo...

Lahko prisluhnete spotu iz današnje objave,
Ozadjih DELO.si

Zoran Janković: Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje

Ljubljanski župan o sebi pravi, da je sicer zelo razumski človek, toda odločitve vedno sprejema intuitivno.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Romano Rajkov
0
May 08, 2017
Kakor kdo, le jaz žal še zdaleč nisem plačanec, še manj, da za njega delam reklamo, kot navajaš ti Stoyan. Je le zapis na prispevek iz DELO.si in nič drugega.

Državljani imamo različne poglede na delo župana Jankovića, mi gre pa na smeh ta tvoja izjava o plačilu, res smešno!..., vprašaj ga, koliko mi je plačal, heeeee.

Mene ne zanimajo njegova mafijska posla ob vsem, kar je naredil za mesto Ljubljana. Kot sem napisal že v samem prispevku, ga določeni gledate samo preko tega, koliko ima na glavi masla, nihče pa ne o vsem kar je uspel narediti v teh letih za naše glavno mesto Ljubljano.

Sicer pa je tako, sam pišem, kakor sam gledam na tega gospoda župana, mnenje vas drugih pa je odvisno od vas samih in nikomur ne mislim oporekati na pripombe mojega pisanja, tudi tebi ne Stoyan...
#2
Stoyan Svet
0
May 08, 2017
človek, ki podpira Jankoviča
je bodisi od njega plačan za delati mu reklamo,
ali pa mu o mafijaški politiki nič ni jasno.
#1
Romano Rajkov
Romano Rajkov
Objavil/a 2017-05-08 17:26:11 (May 08, 2017)
Starejša objava Novejša objava
Facebook

See posts, photos and more on Facebook.

Zoran Janković: Če bi bil leta 2012 premier, bi bilo drugače, bolje

Ljubljanski župan o sebi pravi, da je sicer zelo razumski človek, toda odločitve vedno sprejema intuitivno.

ZADNJE OBJAVE
Ljudstvu čast in oblast, le tako bomo v naši državi spet svobodni, socialno in pravno zaščiteni!
Čas je za nove spremembe!...,novi predsednik, naj bi bil tudi začetek teh novih sprememb!
FOTKA, KI JO BOMO POMNILI ŠE DOLGO!
ODMEVNO: Poglejte kakšno pokojnino bodo po novem prejemali upokojenci!
Nepremišljene in težko razumljene norije raziskovalcev, ki se igrajo z nadmočjo narave!
Stopimo iz teme trplenja v svetlo prihodnost, mi državljani to lahko spremenimo!
Ko državljani občutimo krivice, da smo nezaželeni, zavrženi in brez vsakih pravic!
Narod si sodbo piše sam!..., neposlušnost in naivnost, pa nas vodi v pogubo...
Nekaj misli o soočenju kandidatov za predsednika države, ki smo ga imeli moč gledati na televiziji PLANET
Povezani in združeni lahko premikamo gore, ne povezani in ne združeni, lahko le propadamo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Oglasi

vsi, ki se navdušujete nad ekstremnimi športi, preverite tudi ponudbo podjetja altituda. ta ima namreč v ponudbi soteskanje različnih težavnosti, spust po jeklenici in še kaj bi se našlo. preverite še ostale aktivnosti v adventure slovenia.

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

bliža se čas praznikov in verjetno ste tudi vi med tistimi, ki že mrzlično razmišljate, kaj podariti vašemu malčku ali nečaku za novo leto. majhni fantki so najbolj navdušeni nad avtomobilčki, tako da z nakupom takega darila zagotovo ne boste zgrešili. preverite še ostalo ponudbo podjetja vlakec. 

Kategorija: Igrače za fante

Cena: Pokličite za ceno

mi smo registrirana tvrtka koja se nalazi u velikoj britaniji i južnoj africi, mi smo ovdje služiti ćete biti dobri i visoko kvalitetne proizvode po vrlo konkurentnim cijenama.   trenutno imamo prodaju popust na sve naše proizvode odmah imamo prodaju popust cijena zbog svečane i već krajem godine prodaje.     mobilni telefoni su novi, originalni, otključani zapečaćeni u kutiji s europskim jamstvom.   dostava na vašu adresu traje 3 dana putem kurirske službe fedex express ili dhl-a.   zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com     telefonski broj: ☎ +27604484153     apple iphone x   apple iphone x 64gb počevši od € 480   apple iphone x 256gb počevši od € 540     apple iphone 8 i 8 plus     apple iphone 8 64gb  od 400 €    apple iphone 8 256gb od 440 €      apple iphone 8 plus 64gb 420 €    apple iphone 8 plus 256gb od € 460       apple watch series 3 od € 200       apple iphone 7 32gb od 300 € apple iphone 7 128gb od 330 € apple iphone 7 256gb od 360 €   apple iphone 7 plus apple iphone 7 plus 32gb od 320 € apple iphone 7 plus 128 gb od 350 € apple iphone 7 plus 256 gb od 380 €         apple iphone 6s apple iphone 6s 16gb od 250 € apple iphone 6s 64gb od 270 € apple iphone 6s 128 gb od 300 €   apple iphone 6s plus 16gb od 290 € iphone 6s plus 64gb ...... 310 € apple iphone 6s plus 128gb .... 330 €     apple iphone 6 plus apple iphone 6 plus 16gb od 170 €   apple iphone 6 plus 64gb od 200 €   apple iphone 6 plus 128gb od 220 €       ipad   ipad ipad wi-fi + mobilni 128gb - od 300 €   wi-fi apple ipad 32gb od 200 €   apple ipad mini 4 128-inčni wi-fi od 250 €   tablet apple ipad air 2 wi-fi 32gb od 220 €   apple ipad pro 12.9 "32gb od 340 €   apple ipad pro 128gb wi-fi + 4g od 350 €             samsung   samsung galaxy note 8 64gb od 450 €   samsung galaxy s8 + plus 64gb od € 400   samsung galaxy s8- 64gb od 380 €   samsung galaxy s7 edge 32gb od 300 €   samsung galaxy s7 edge 64gb od 340 eura     samsung galaxy s6 + edge 32gb od 240 €   samsung galaxy s6 + edge 64gb  od 260 €       sony xperia xz premium g8142 64gb  4g od 280 €     htc u11 6gb ram 128gb 4g od po 300 €   htc one 10 32gb 4g slobodno - od € 180   htc u ultra 64gb 4g  slobodan - od € 180   sony playstation 4 1tb + fifa 18 + 2 dualshock ... 190 €           zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com   telefonski broj: ☎ +27604484153

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 480 €

če v vašem podjetju pripravljate poslovni dogodek in bi radi poslali lično oblikovana vabila, potem kontaktirajte podjetje dominatus d.o.o., ki nudi profesionalno . 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2840.) kruto in nenavadno

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

6998.) elektra

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

1135.) pogum za vzgojo

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

  we are selling all kinds of brand new unlocked mobile phones.   apple iphone 6s plus 16gb – space grey apple iphone 6s plus 64gb – gold apple iphone 6s plus 128gb rose gold   apple iphone 6s – 16gb – rose gold apple iphone 6s – 64gb – rose gold apple iphone 6s – 128gb – rose gold apple iphone 7 – 128gb apple iphone 7s – 256gb   apple iphone 8s apple iphone 8s plus apple iphone x   samsung galaxy s6 edge plus 32gb samsung galaxy s6 edge plus 64gb samsung galaxy s7 samsung galaxy s8 samsung galaxy s8 plus       email:   mobilephoneslimited88@gmail.com  

Kategorija: Knjige

Cena: 200 €

699$ | 999$ capacity - 64gb | 256gb   • new condition  color available - space gray & silver apple  international   warranty  - 1 year  & mobile store shop retailer warranty - 1 year   offer - free apple smartwatch series 3   • free returns, free shipping, worldwide - no tax    100% secure shopping backed by store money back guaranteed    info chat telegram  whatapp  + 17828212310   phillips mobile electronics tms ltd europa , elpaso tx g.mail--easystocksales @ gmail  tel + 14302015690

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 699 €

287.) izza kongresa

Kategorija: Zdravje

Cena: 11.99 €

7677.) pogled v prihodnost

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7330.) suhe mesnine narodne posebnosti

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj