Članek
LE LIZIKA, BOMBONČEK IN IGRAČKA JE BILO DOVOLJ, DA SMO PODLEGLI HIJENAM KAPITALIZMA!
Objavljeno Jun 19, 2016

Ja ja, pričnite razmišljati drugače, ker prav volitve so tista stvar, ki je najpomembnejša za cigane-politike, ko bodo ponovno pričakovali nas glas. Le takrat nas potrebujejo in izkoristijo, kasneje pa smo zanje to, kar danes smo, breme, smeti in potrošni material.

Zamislite si, da imamo to golazen le enkrat na štiri leta v svojih rokah in to je tisti pravi čas, ko lahko kot državljani - v družbi lakomnih gospodarjev pa kot hlapci, spremenimo nekaj bistvenega v naši družbi.

Na nas je spoštovani prijatelji, državljani, bomo še naprej sužnji te podkupljive politike in tega roparskega sistema ali se bomo z pokončno držo uprli in ignorirali njihova pričakovanja, da dobijo svoj glas.

Ni rešitve, če mislimo biti spet poslušni in slediti njihovi retoriki, ko nas bodo z vseh strani okopirali in bombandirali z raznimi obljubami, takrat so nas pripravljeni tudi podkupiti, le da bi dosegli svoje cilje.

Sama natolcevanja, kup propagande iz denarja, ki so nam ga pokradli in ljube obljube, kaj vse bodo postorili za vse nas, pa naj si bo to katerakoli od strank.

Zavedajmo se že končno, da v tem obstoječem strankarskem sistemu, bo vedno tako in samo še slabše, ne nasedajmo več tem strankarskim špekulantom, povzpetnežem, prevarantom, zresnite se že končno!!!

Če jim ne bomo prav v času volitev dali zaušnico, jih ignorirali, bojkotirali, bo samo še hujše. Istočasno bomo lahko dosegli prav to kar si želimo, spremembe novega sistema in ustave.

Nobeno nasilje po ulicah in kaka druga zamisel, nam ne bo prinesla izboljšav in sprememb v družbeni ureditvi, če zorganizirano ne izkoristimo bojkot volitev.

Prav z to zaušnico jim bomo dali do znanja, da nam je dovolj našega prosjačenja in klanjanja, dovolj nam je njihovih tehničnih igračk in sladkih bonbončkov, z katerimi nas kupujejo za svoje glasove.

Imajo se za močne, nadute, vzvišene, sicer pa se jim ni moč čuditi, zakaj so taki. Vsi so prodane duše zapadni klasi prevarantov kapitala in Ameriški hordi raznih korporacij, ki izčrpavajo vsako družbo, ki jim nasede, tako so zaradi podkupljivosti, nasedli tudi naši politiki.

Prav vsi delajo, le še v tem interesu, ker jim prinaša v lastne žepe dobiček in ne bodo se odrekli ne temu sistemu, ki jim to omogoča in ne donosnim zalogajem dobičkov, ki jih pridno spravljajo v oaze.

Zato, dokažimo že tem jastrebom, našim izkoriščevalskim gospodarjem, da imamo tudi sami dovolj ponosa, da ne želimo postati sužnji, ne želimo več njihovih bombončkov, igrač in da nam je teh izkoriščevalskih iger, več kot dovolj.

Postanimo močni in vztrajni, združevalni, humani, državljani z vrednotami do sočloveka, le to nam daje duhovno moč, prinese spremembe in boljše življenje.

Ne postanimo taki, kot so ti jastrebi, lakomni, nikoli nasitni v kapitalu, ropanju, ker to je prava fašistična taktika, diktatura! Bodimo tisti državljani, ki nosijo v srcu prave človeške vrednote za pravičnost tega sveta.

Kako sploh še spoštovati take politike, kateri bi šli tudi z orožjem nad nami in še s čim, če ne bomo mirni in poslušni, brat proti bratu, so to pravi politiki? Usposabljajo prave fašistično naravnane huligane, da bi izganjali nad nami teror!

Ne dragi moji, tega nam ni treba, dovolj je bilo fašistov in klanja med 2. Sv. vojno in po njej, dovolj nam je tega terorja, dovolj trpinčenja v teh letih.

Pamet v glavo in pričnimo vsi, ki smo prizadeti in si želimo sprememb imeti le en sam cilj, POVEZOVATI SE!

Po področjih v vsej Sloveniji se iščejo pravi ljudje z dušo, ki jim organizacija ni tuja in bi imeli voljo delati na tem projektu povezovalnosti. Če imate interes, da prispevate svoj prosti čas za spremembe v tej družbi, oglasite se zaradi nadalnjih napotkov.

Bi pa ob tej priliki prosil vse, prisluhnite temu posnetku, ki vas bo osvetljil vaše obzorje in da boste vedeli v kakem sistemu-med kakimi politiki, roparskimi lobiji, korporacijami sedaj živimo in kako moramo na miren način ukrepati.

Samo od sebe se mora zrušiti prav tisto slabo, kar ne velja za našo družbo in ne za nas državljane, kateri si želimo zmernega, poštenega življenja z dostojanstvom, v tej družbi in novem sistemu, ustavi!