Članek
V SLOGi jE UPANjE iN MOČ, V LjUBEZNi PA VESELjE IN DUŠEVNi MiR!
Objavljeno May 25, 2016

Dragi moji vedno se bo našlo pisalo za načrtovanje prihodnosti, nikdar pa radirka za brisanje preteklosti in prave resnice.

Ne ozirajmo se na vse svinjarije, ki nam jih počnejo mafije politične oblasti že vseh 25 let, razmišlajmo rajši, kako si bomo razširili obzorje k treznemu razumu in si sami zagotovili lepšo prihodnost. Le to pa bomo dosegli, če bomo trezno razmišljali in pozitivne misli preusmerjali v dejanja.

Vse preveč je vrednot, ki se izgubljajo in izkrivljajo v interesih politične volje posamičnih strank, katere nas le zavajajo, da si gradijo svoj imperij, nas male državljane pa zanemarjajo, podcenjujejo, uničujejo.

Čas je za spremembe, za novodobni sistem in da že končno, oblast v tej državi prevzame ljudstvo, kjer ne bo prostora za sovraštvo, prezir, ponižanja, kjer bomo vsi enaki, srečni, ne glede na pripadnost in razlike.

Vse to pa lahko dosežemo, če se bomo znali združiti, da bomo enotni, povezovalni, si znali tudi dobro prisluhniti, imeli in zaživeli za enake cilje v prihodnosti. Naj bo današnji 25. maj dan novega upanja za lepši jutri...