Članek
Prepočasno prebujanje ljudi, bo pripeljalo do trplenja in ne samo do ogorčenosti!
Objavljeno Apr 26, 2016

Tik pred nami so prvomajski prazniki, se še spomnite leta nazaj, ko smo ta praznik dela praznovali z žarom v očeh. Kaj pa danes? Žalostno, saj nam je vsa ta politična drhal v teh dvajsetih letih vse uničila, izropala, pokradla in prodala, nas pa spravila na cesto. Kakor koli že, jaz bi vam rad zaželel, da vseeno lepo preživite ta nekoč, časti vreden praznik, veliko vas z žalostjo v očeh, nekaj manj veselih, nekaj njih pa pijanih od polnih preseratorskih riti. Čas za razmislek, med in po praznikih!

Prepočasno prebujanje nas bo pripeljalo do trplenja, trenutno smo samo ogorčeni, narod še kar naprej mirno in brezbrižno spi, politiki pa sanjajo o svojih polnih žepih cvenka in svojih interesih, kako postati pomemben in finančno dovolj podkovan del te družbe. Ker drugače niso uspeli v družbi, se jim je pokazala še tista zadnja možnost, da nastopijo v politiki, kjer ne potrebuješ veliko znanja, da se prikoplješ do sistemskega statusa vzvišenih in zelo bogatih, tako je pri nas!

Vsaka sranko-kracija pa deluje tako, kot lahko sami vidite, vse stranke le sebi v prid in v prid svojim članom, če nisi član katere od strank, si odmetnik v tej družbi, kjer je čutiti le tiranija nad vsemi ostalimi državljani. Res, da imamo ponavadi vsi keke simpatizerje, le to pa se ponavadi po volitvah zjalovi in pokaže, da postanejo vsi samovoljni in delajo samo po svojih prepričanjh, na ostale državljane se ne ozirajo in tudi prisluhnejo jim največkrat ne!

Vizija je spet drugo poglavje, govori se veliko, naredi pa nič, vsaj v smeri zadovoljstva ljudem, ki čakamo, da se končno politiki zbudijo iz sanj in pričnejo že enkrat delati za vse ljudstvo in za to državo. Očitno pa vse te preseratore pritegne le pokvarjen-oderuški in zločinski sistem in že stokrat prirejena ustava, ki jih finančno nagrajuje za zlorabe pa ne kaznuje. Le nas ljudi, državljane pa uničuje in siromaši!... in dokler nam bodo kraljevali z tako družbeno ureditvijo, kot jo živimo sedaj bo še zelo hudo pri nas in nikakor ne bo moglo priti do nobenih vidnih sprememb. Spremembe bomo čutili le državljani, ker bomo z dneva v dan bolj siromaki.

Vsi ti naši politiki so okuženi od raznih zapadnih in amero ošpic, to pa deluje na vso našo politiko v nasprotju dobro-bit človeka in naše države. Med ljudi se seje le nezadovoljstvo in ogorčenje, kar pa se jim fučka, to je tudi njih cilj, ker le z takimi prijemi napredujejo, ostali državljani pa nazadujemo. Kam nas to lahko še pripelje, le do tega, da se bomo pričeli med sabo še bolj sovražiti, zatirati svoje dobre lastnosti, ki tlijo v nas in v vse te nevšečnosti bomo prisiljeni, če ne bomo prav kmalu kaj ukrenili...