Članek
Ni prvič, pa tudi zadnjič ne, da se bodo prečkale tudi zelene meje, ki niso zaščitene, kaj storiti?
Objavljeno Mar 28, 2016

Vsi smo samo ljudje, če bi nam zrušili deželo, verjetno tudi ne bi čepeli doma in čakali, da prej poginemo od lakote, če nas že pred tem, kdo ne pospravi po hitrem postopku.

Drugače pa je za migrante, ki gredo s trebuhom za kruhom, med njimi pa še teroristi, saj nobenemu ne piše na obrazu, kaj mu je dejansko namen, ob prestopu meje. Težko je presojati, če je veliko njih brez papirjev, niso pa vsi zabeleženi kot neke problematične osebe.

Čas bo prinesel svoje, čeprav pa se osebno ne morem strinjati in ne sprijazniti, z potezo evropskih voditeljev, da so si privoščili sprejeti tako veliko maso ljudi. Svet je velik, obstaja še veliko muslimanskih dežel, kjer jih niso bili pripravljeni sprejeti, zakaj, se kdo vpraša morda tudi to?

Meni se smili narod, vsaj veliko od teh beguncev, ki bežijo pred vojno, tem je potrebno nuditi vso pomoč, za vse druge, ki prihajajo pa tudi iz območij, kjer ne divjajo vojne, bi morali pa že na samem začetku teh vdorov poskrbeti, da bi se sprejelo le njih, prave begunce.

Tukaj pa so naredili veliko napako, ko so dopustili in legalno uvažali ilegalno delavno silo, s katero so Nemčija in še neke zapadne države želele pridobiti poceni delavno silo in na njej dobro služiti, ne zavedajoč se, da s tem siromašijo še vse ostale članice schengena.

Kasneje si lahko preberete tudi za zapis o Afganistanki!

Moja prihodnost je svetla. Afganistanka (Judita Trajber)

Ni nič napak, če se narod pomeša, temu nekateri nasprotujejo, če pa gledamo iz stališča na zdravstvene razmere po Evropi in da smo po zapadnih deželah že vsi okuženi z raznimi neozdravljivimi boleznimi in da gensko lahko izboljšamo stanje duha trenutne situacije, ki je v porastu, tudi umrljivost med mladimi, bi se z leti samo še slabšalo. Če se pomeša kri različnih narodov, ki si še zdaleč nista blizu, lahko uničimo veliko teh bacilov, kateri so povzročitelj za razne neozdravljive bolezni, gledano na dogoletni rok. Vem, da se nekateri s tem ne boste strinjali in pomislili, da več virusov in bolezni razsaja po njihovih deželah, povsod so, kjer jih namensko zaseje amero mafija, o tem pa le toliko!

To so prednosti, je pa veliko in vse preveč zaskrbljujočih dejavnikov-ovir za sožitje med nami. Največja negativna in škodljiva ovira so religijske razlike in navade, morate vedeti, da obstaja več vrst muslimanske veroizpovedi, ki se razlikujejo od te, ki deluje v Sloveniji, Bosni in po deželah stare Juge. Problem je tudi, način življenja, ta se povsem razlikuje od našega in nas lahko tako velike razlike, z leti tudi pokončajo. To je le nekaj mojih videnj in stališč na vso to kolobocijo pribežnikov-migrantov in imigrantov.

-dodatek zapisu

Le nekaj še v jasnost, ker opazim, da je večina ljudi zavedena. Vso to preseljevanje je bilo planirano že v letu 2006, ker pa planov Evrope, ki so delno potekali, z dogovori amerov ni bilo v tem času moč speljati- uresničiti, so jih imeli možnost speljali v teh letih, ko se Evropa in njenene članice utaplajo in soočajo z največjimi problemi ekonomsko- gospodarske krize, pri tem pa jim manjka delavne sile. Praktično se v Evropo uvaža delavna sila, da je pa v očeh javnosti prikazano drugače, so poskrbeli tudi za vojne in begunce.

To da se naše stranke ves čas kregajo, mečejo polena pod noge, zaradi teh beguncev- migrantov, vedite da to delajo plansko in z dogovori, to je njihova taktika, kako zavesti vso javnost, cilj pa je vsem enak, levim in desnim, da izpolnijo evropske zahteve. Še veliko nejasnosti je med vlado-parlamentom in vsemi nami državljani, ker nam dejansko prikrivajo vso resnico, kaj je v  ozadju dogovorov med Evropo in njimi, zato nam ves čas mečejo pesek v oči, želijo nas imeti skregane, da ne sledimo zbrano njihovemu dejanskemu delu, ki ga od njih zahteva evropska skupnost. Dela se le v smeri kapitala, neoziraje se na posledice, kar preživljamo mi državljani.