Članek
Naši resnični skupni sovražniki, ki nam krojijo naša življenja, do kdaj še?
Objavljeno Mar 23, 2016

Levi, desni, srednji, beli, rdeči, zgornji, spodnji,...delate TOČNO TO, kar hočejo Zionisti (Rothchild, Rockefeller, Morgan,...družine, ki upravljajo z Wall Streetom, največjimi sv.bankami, sami tiskajo Dolar, kontrolirajo UN, IMF, World Bank,...) NAŠI RESNIČNI SKUPNI SOVRAŽNIKII!

Da nas skrejajo med sabo in potem udarijo z razglasitvijo izrednih razmer (preiskava brez naloga, prisluškovanje, pridržanje v nedogled brez razloga,...) vojsko in policijo. Nič več zasebnosti, neodvisnosti (NSA na dan prestreže 1.5 miljarde emailov v ZDA!), svobode. Cilj Zionistov je enostaven, zelo podoben naci Nemčiji (dedek Bush, in Soros sta ga itak izdatno financirala -obstajajo dokumenti).

T.i. NWO (Novi Svetovni Red), ki si ga tako želijo Zionisti, je v bistvu sestavljen iz sinergije multinacionalk & velikih bank na eni in vojsko & policijo na drugi strani. In bolj kot smo NEENOTNI, bolj pljuvamo v lastno skledo! Da ubiješ svoje ljudi - napad na WTC....moreš biti lasten izdajalec svojega naroda...in takim se naj Slovenija in Evropa podredita ?!

A veste, česa se t.i. Elita najbolj boji?? Da bi šli ljudje na ulico! Vedo, da združen sv.narod ne morejo premagati, zato nas skušajo skregati med sabo. Pustite na trenutek to, kar se je dogajalo. Važno je, kaj se dogaja po svetu sedaj! Usoda vseh nas je na kocki!

Borimo se raje skupaj proti PRAVEMU SOVRAŽNIKU (omenjene družine & lobisti "izza zavese"). A vam še zdaj ni jasno da srednjega razreda kmalu ne bio več! Revni postajajo še bolj revni, bogati še bolj bogati. Potem pa jim vlade še davke znižajo. Nam, revežem, pa zvišajo. Mir vsem poštenim ljudem!

Srčno upam, da bo ta zapis, še komu povsem jasno razsvetlil in odprl oči. To je resnica, katere bi si morali zavedati prav vsi, levi, desni, beli, rdeči ali kakršni že koli. Še en čas bomo nasedali, dopustili, da nam hodijo preblizu, nas  bodo oskubili do kosti...