Članek
Novi nadzorniki NLB in sistem, ki bo še naprej dopuščal ropanju in ne k ustvarjanju!
Objavljeno Mar 05, 2016

Po naših bankah, kot sami lahko vidite nameščajo nadzornike v ta namen, da bodo lahko spet kradli, ne opozicijske stranke, ki so nasprotovale takem početju in nameščanju koruptivnih bančnikov na NLB. niso dobile zadovoljivo glasov, da preprečijo to agonijo, ki se bo ponovno odvijala po naših državnih bankah. Za en odlomek prispevka imate povezavo spodaj PRVA, pa si jo lahko pogledate, da vam bo še jasneje.

Na kraju bomo pa spet davkoplačevalci tisti, ki nas bodo ponovno obremenili z minusi, katere bodo pridelali in ponovno želeli dokapitalizirati banke. Kam nas lahko spet vodi tako odločanje vladnih in bančnih struktur odgovornih in lobijev, kaj lahko pričakujemo od koruptivnega poslovanja po bankah, ponovnih kraj kaj menite?..., o tem molči tudi G. Jazbec iz Banke S. Verjetno pa je tudi njemu naloženo, da podpira to sestavo nadzornega sveta banke. Pred nosom nam bodo spet kradli, mi pa vse to dopuščamo, namesto, da jim preprečimo.

Le nekaj pomembnih korakov bi morali narediti državljani..., preko združene civilne iniciative, zahtevati spremembe sistemskega zakona o volitvah in strankarskem prestrukturiranju, le to je v prvi vrsti potrebno doseči. Potem bi bilo za nas državljane veliko lažje, da gremo naprej po začrtanih poteh, ki nas bi vodile do večjega odločanja in na prava pota k spremembam v državi.

Če tega ne bomo dosegli, bo šlo še naprej v enaki roparski smeri, kot do sedaj. Sistem neoliberalov-kapitalistov, nas bo uničil, če ga ne zaustavimo. Torej, na nas je, da nekaj ukrenemo, zapisal sem kaj, da ne bo preveč vprašanj, torej se je potrebno zmigati in kot državljani, preko združene civilne iniciative vložiti zahtevek, ki bo šel v parlamentarno proceduro...

Vse se da, če je dovolj močna volja ljudstva, v Sloveniji je veliko civilnih združenj, s katerimi se moramo nujno povezati, da bomo prodornejši. Nikakor pa, na to vas že sedaj opozarjam, ne bi smelo prihajati, da vleče vsak na svojo stran in na svoj mlin, če se ne bomo sporazumeli in se prepustili gradnji novemu sistemu, za skupno dobro vseh nas, ne bo nič, zato pamet v glavo!!!

https://www.facebook.com/alenka.bratusek/videos/586183738199253/?fref=nf

NLB lani z 92 milijoni evrov dobička | Gospodarstvo - Planet Siol.net