Članek
Pismo naslovljeno premjeju dr. Miro Cerar - uradni profil
Objavljeno Feb 26, 2016

E spoštovani gospodič Cerar, koliko lažnih obljub ste dajal, ko ste se povzpenjal do vladnega stolčka, kako priden ste bil in se promoviral na vse možne načine, da bi pridobil čim več volivcev na svojo stran…« Pa kaj za vraga, kako ste mogel požreti vse te obljube, izigrati državljane-svoje volivce, da smo vam zaupali, kako?«…, pravi strokovnjak ste pri manipuliranju z ljudmi, še boljše vam je šlo, kot sedaj manipulirajo drugi z vami, Evropejci in Ameri, niste pa mož beseda in ste dalač, daleč od spoštovanja vrednega človeka. Kakor vsi ostali pred vami, Peterle, Rop, pokvarjen Janša, Pahor, vsi igrate na enak inštrument, če lahko komu pripišem nekaj manjših zaslug, je to Bratuškova, ki je imela več jajc od vseh vas dedcev, ŽAL!!!

 

Vedite, da se vas bomo zapomnili vsi, ki smo zastavili svoje besede in glasovali za vas, ste zelo preračunljiva oseba in nepošten sodržavljan, kaj še, da trenutno zasedate mesto predsedujočega, ki bi moral imeti največje vrednote in posluh do državljanov… Se sploh zavedate svojega ignorantskega obnašanja do vseh nas, ki ste pred volitvami plesali okoli nas, žalostno, a vendar moram omeniti, če vam že ne morem povedati v obraz, se vsaj na teh straneh lahko izpraznim, kar me teži. Vedite, da ne samo mene, še veliko državljanov imate, ki vam zamerimo in do vas ne gojimo več, nobenega spoštovanja, postal ste nam celo odvraten in gabite se nam, ob vsaki izrečeni besedi, ki jo izjavite javno, preko kamer.

 

Nič vam več ne verjamemo in obrača se nam ob spoznanju, v kako prihodnost nas vodite, ljudi-delovski razred v propad, živino na visokih funkcijah in z težko  kriminalno navlako, pa nagrajujete in dvigujete plače. Dvig mesečnega plačila za delo si zasluži delavec, upokojenec pa za minulo delo in ne gamad po raznih funcijah, ki ima že sedaj v povprečju z nami previsok odstotek zaslužka. Pa kakšen ste vi pravnik,  človek, brez vsakih moralnih načel, vrednot in brez srca, tak odnos, kot ga gojite do državljanov nižjega sloja, ni zdrav in ne more družbo peljati v lepšo-zdravo prihodnost.

 

Zato vam svetujem, da si malo zamislite in že do spoštovanja vaših staršev spremenite svoj odnos do nas, vaših volivcev, prav zaradi njih ste dobil veliko glasov, ker smo jih cenili in zelo spoštovali…«V nasprotnem pa pripišite sami sebi, če bo kaj kmalu zaropotalo pred vlado in parlamentom, državljani ne moremo več prenašati vseh teh tegob, lakote, ponižanja kar sedaj preživljamo z dneva v dan!« Vsak čas nam bo prikipelo, tokrat nas ne bo več moč ustaviti. Ne bodite potem toliko začudeni, zakaj nemiri na ulicah!!!