Članek
Želje po vsiljenem vplivu v družbi, simboli sistema-Tito, ki jih sovražijo in simbol katerega častij
Objavljeno Feb 18, 2016

Lepo vas je spremljati skozi zelo zanimive komentarje pri zadnjem prispevku o Titu, ki se dobesedno krešejo v razmišljanju. Je že tako, da eni gledamo na zgodovino z nostalgijo in treznim razumom, drugi pa prezirom, bolje rečeno s sovraštvom, ki jim je usidrano že iz otroških let pričevanj tistih, ki so se borili na strani nacizma. Pozabljajo, kake svinjarije so njihovi predniki in z navodili RKC počeli med 2. svetovno vojno, da so izdajali svoj narod in tudi sami sodelovali v raznih pokolih, obešanjih in pobojih, koliko nedolžnih je zaradi njihovega izdajstva končalo v koncentracijskem taborišču Auschwitzu. Arhivi, zapisi in fofografije ne lažejo.  

Venomer se meče vsem v nos povojno ubijanje nedolžnih povratnikov, ki so želeli pobegniti iz Hrvaške in Slovenije in ne vem od kje še vse, bili pa vrnjeni nazaj od Angležev in ruske vojske, v roke naj razjarjenim partizanom, kot jih vsi desničarji prikazujete in imenujete, komunistom. Me zanima, kaj bi v nasprotnem počeli, da so zmagali domobrani?..., verjetno ne bi samo pobijali s puškami, z užitkom tudi klali in sekali glave, obešali, da o vsem drugačnem mučenju ne govorim! Vse preveč se pozablja na vse medvojne grozote, ki jih je počela prav belogardistično nacistična gamad domobranov, po Hrvaškem ustaše, na jugu četniki, eni in drugi klavci nešteto otrok in ne samo odraslih nedožnih.

Tudi danes se čuti, ta nastrojenost in prezir-sovražnost do drugače mislečih, kateri niso naklonjeni ideologiji nacizma… Prav v skrajni desnici stranke SDS, so nacistično nastrojeni in samo čakajo trenutek, ko naj bi se jim dodelil status njihove strankarske garde, čeprav jo trenutno v javnosti drugače poimenujejo. Ne nasedamo vam več, svoj čas smo vam izkazovali celo spoštovanje, v teh letih pa ste pokazali, kaj vam je cilj in da v sebi nosite le sovražnost in prezir. Na vse možne načine iščete možnosti, kako priti do svoje vojske in zavedate se prav dobro, da je sedaj najidealnejši čas vaših sanj, ko je pomanjkanje vojske za varovanje naših meja. Kasneje bi ponovno želeli prevzeti oblast v državi in si očistiti svoj teren, o katerem sanjarite skupaj z RKC mafijo.

POSLANEC SDS-a FRANC BREZNIK, KRITIZIRA... - Slovenski Partizani | Facebook

Povsem normalno je, da so vsi taki ljudje sovražno nastrojeni do Tita in prezirajo vse, kar je v povezavi z njegovo ideologijo in sistemom, pod katerim smo živeli dolgih petdeset let. V nos jim gre petokraka zvezda, želijo si neke sprave, simpatizirajo pa nacistične simbole, le ti so jim že od vedno pisani na kožo. Ne vem in ne razumem, kakšno spravo bi želeli po vseh njihovih dejanjih in po vsem rušenju sožitja med ljudmi? Do NOB in komunizma gojijo sedaj prezir, sovraštvo, veliko njih pa je za časa socializma želelo imeti partijsko knjižico in prisegalo, prav na ta komunizem iz priviligiranosti v družbi, da so bili v krogih ljudi z funkcijami in neprestano pri koritih, kot to počnejo še danes. Jih v času komunistov ni motila rdeča knjižica in da so s ponosom vihteli Titovo zastavo, hinavci! Ni jih malo, ki so se prefarbali in da se obračajo po vetru. Vem in siguren sem v to, da če bi prišlo do sistemskih sprememb v državi, bi se ponovno prelevili! Taki ljudje so vredni, da jih poščije pes, ker imajo preveč umazane duše!..., kaj šele, da so na položajih!!!

Pred letom je *ivo na PW še nekaj oddal, potem pa nad nami obupal :-(

Romano :)* Pravi opis teh podgan in prodanih duš. Ti brezhrbteničniki in jegulje vedno najdejo sistem, ki odgovarja njihovim prodanim dušam.Raje ponosen crknem kot, da živim kot ti ritolizniki.Tako bo potrebno začeti komunicirati s temi prodanimi dušami.

Le nekaj si pozabil ! AL KAIDO in ISIS je ustvarila AMERIKA ! To desničarsko greznico je ustvarila -- PARTIJA oz. ZK !

ROMAN , ZDETEK V POLNO ! ODLIČNO NAPISANO - SUPER !