Članek
Država pravi, da primanjkuje zdravnikov in denarja.
Objavljeno Jan 22, 2016

Država pravi, da primanjkuje zdravnikov in denarja. Nič novega. Smo že država, ki ima vse atribute "divjega zahoda" in kavbojcev, pa to uvedimo.

-Porodnišnice razen ene zapreti in zaposliti 100 babic za rojevanje na domu, baje je to modni hit.
-anasteziste ukiniti in nabaviti cisterne poceni whisky-a in voz lesenih macol, baje je ta anestezija zelo učinkovita, brez preračunavanja na težino in spol.

-psihiatrije ukiniti in postaviti šotore v Kočevskem Rogu, ker zrak in narava pomagata psi "psihičih"...
-zdravstvene domove in družinske zdravnike ukiniti in postaviti "zdravilomate", kjer si vsak plača in dobi zdravilo po želji. Saj je tisti moto, sam si sebi najboljši zdravnik.

-pogrebne zavode ukiniti in vse poslati v TEŠ6-krematorij. S tem bi postavili TEŠ6 v rentabilno podjetje z pozitivno bilanco.
-preveč upokojencev? Ni problema. Prvi mesec jim izplačaš tri pokojnine in od radosti vsaj 1/3 rikne. Drugi mesec jim naložiš, da dve penziji morajo vrniti v roku 8.dni..spet 1/3 rikne.

-dvig natalitete? Ni problema. Vsako večer po poročilih na TV izklopiti elektriko do 5. zjutraj..garantirano sex na vidiku
-ukiniti vso kirurgijo razen ene in preseliti v betonska zaklonišča, tista iz NNNP. Notri so prezračevalne naprave in podobno..
-banke zapreti in po trgih postaviti navadne lesene pulte (bance), kjer bi se vse opravljalo. Če bi šlo kaj narobe, prevrneš bank in "office) je zaprt. Od tu tisti "banca rota"-razbiti bank, ko gre banka "remengo"

To je samo nekaj predlogov in verjamem, da bi ZZZS imel enormne dobičke, katere bi v obliki božičnic in 18.plače razdelil med državno upravo. Upam, da me bodo predlagali za Borštanov prstan za odlično izvedbo v teatru ali cirkusu...
Primorec Obala