Članek
Samo s pisanjem ne bomo pripeljali te države do sprememb!
Objavljeno Jan 12, 2016

Že nekaj let se samo dogovarjamo, pišemo, se jezimo in nič ne spremenimo. Do kdaj bomo še požirali vso to nesnago, ki nam jo filajo vse vladne mafije, kdaj bo napočil čas, da se pojavimo na ulicah z zahtevami, da se pospravi vso elito iz vlade in parlamenta na ulice in da te prostore zasede ljudstvo. Ljudstvo se mora prebuditi- priboriti novo ustavo in sistem, po sprejetju le teh, naj bi prav ljudstvo po volitvah izbralo prave ljudi, ki bodo imeli znanje, karizmo, ambicije in naj ne bi bili preobremenjeni z razno navlako iz preteklosti.   

V tem trenutku odsvetujem, ko nekateri razmišljajo, da se ponovno zamenja samo vlada. Ne!..., ne vidim pravih rešitev za državo in ne za nas državljane, ker bomo na istem, kot smo sedaj. Kaj pridobimo z menjavo vlade, kaj jih ni bilo zamenjanih že vse preveč do sedaj. V tem roparskem sistemu, v katerem moramo živeti sedaj, pokvari vse nove politike, pa bili obremenjeni z navlako ali bili brez nje!...Samo, da prestopijo prag vladnih prostorov ali parlamenta, jih pričnejo loviti-dušiti in zasliševati razni lobiji močnih domačih in svetovnih korporacij, ki uživajo veliko zaupanje tega kapitalističnega sistema, kateri nas trenutno uničuje in potaplja.

Dozorel je čas, da tudi Bruslju pokažemo roge in ne razmišljajmo preveč, kako bomo vse to dosegli, dovolj časa je bilo za razmislek in pokazalo se je, da v vsem tem času, nismo postorili na tem področju prav nič. Slovenci smo lahko močni, le, da se morda tega še ne zavedamo dovolj, v nas je trenutno premalo samozavesti in volje. (SPREVIDITE ŽE KONČNO!) Imamo osnutek nove ustave, imamo sistem, ki nam je pisan na kožo, kaj za vraga potem še čakamo?

Nič bolje ne bo, vse do takrat, dokler se (ljudsko ne priborimo) novo ustavo-sistem in da bo pričel pihati povsem nov veter, ki bo čist kot biser in ne umazan-zastrupljen. Le tokrat bomo imeli neko novo upanje za boljši jutri, vse do takrat, pa pozabite, da bi se našel človek, ki ne bi podlegel mafijam kapitalizma in imel resnično toliko jajc, da bi z njimi zamašil gobce vsej domači in tuji mafiji kapitalizma...

- nekaj zapisov o novem sistemu

1.) socialnaunija - Rožniška deklaracija

2.) socialnaunija - Konflikt ali sodelovanje!

3.) socialnaunija - Zločinski družben sistem

4.) socialnaunija - Past za naivne in neodgovorne

-ustava

ZA NOVO DRŽAVO SLOVENIJO :: VTA MREŽA :: Blog :: MMC RTV Slovenija