Članek
Vsi politiki prosto zafurani zidarji, večino njih malteški vitezi, v službi jezuitov
Objavljeno Dec 19, 2015

Tako lahko pri nas opredelimo družbo in politike..., (ni več) močne in junaške levice, ki smo bili nanjo ponosni, (ni) pa tudi poštene desnice, vse skorumpirano... še malo pa nam bodo službe jezuitov ukazovale, kaj smemo državljani in kaj ne!!!

Minilo je četrt stoletja, odkar nam je desnica ob osamosvajanju in v novem demokratičnem sistemu obljubljala, da bo življenje nas Slovencev brezskrbno. Kaj vse smo prehodili v vseh teh letih, preko čega vse smo morali, da smo dejansko samo preživeli. Koliko šokov, nezadovoljstva, koliko laži- zavajanja-odrekanja, je bilo serviranega v vseh letih…. »Pa kaj smo res tako kratke pameti in dopuščamo, da nam še kar naprej servirajo vsa ta nategovanja z lažmi, manipulirajo z nami in da se politiki do nas državljanov obnašajo, kot do smeti v družbi, katero so v vseh teh letih pripeljali, pred sam prag prepada?«

V vseh teh letih se je zamenjalo veliko vlad in državljani smo ob vsaki menjavi pričakovali vsaj nekaj pozitivnih sprememb, naj bo to od levice ali desnice. Čeprav je danes in že nekaj let, težko govoriti o dobri politični  atmosferi, zagnanosti, zalaganju v dobrobit državljanov in države…. »Težko pa je zadnje čase, tudi te politike še moč ločevati, po strankarski zavezanosti in pripadnosti- ker so prav vsi iz enakega šmorna in vsi- prav vsi delajo in vodijo državo v propad!"... To pa počnejo, po že utečenem kopitu, ki ga koristijo vsa ta leta. Nihče pa ne prisluhne nam državljanom, kaj si želimo mi in z nami postopajo, kot da smo že vsi slepci in gluhonemi.

Nikomur od politične veje oblasti, ni več moč zaupati, ne na občinski ali državni ravni, ne od levih in ne desnih, ni dobrih ne zagnanih, ne ambicijoznih, ne strokovnih in še najmanj pa je poštenih. Naj si to gledamo kakor koli, moč zaupanja je padla tudi do tožilcev, sodnikov, kaj šele do ustavnih, ki so najmočnejša oblast v državi in delajo pristransko…. » Kako zaupanje naj imamo še državljani na našo celotno oblast, na vse dosedanje vlade in politike, bančnike, sodnike, tožilce in če gledamo na splošno, tudi na vse službe, ki imajo velik državni vpliv na državljane, lahko kratko malo zatrdim, da nobenih!!!!« …

Državljani smo prepuščeni sami sebi, smo razvrednoteni, nepomembni, zaničevani, v breme državi, vsaj tako so nam dokazali in še se dokazujejo, koliko jim je mar za nas, koliko jim je mar za državo, vsi delajo, brez, da se vsaj delno posvetujejo z nami pri raznih odložitvah. Kaj je rezultat njihove neposlušnosti, samovolje in samovšečnosti prepametnih.

Mislim, da so rezultati dela vseh dosedanjih vlad v vseh teh letih, dokaj jasni-vsi po vrsti katastrofalni, še predvsem za vse nas davkoplačevalce. Zjebali so to državo in državljane na vsej črti še normalnega, uničili težko prigarane ustvarjene velike firme, kjer smo si državljani služili za preživetje in da smo lahko tudi uspešno ustvarjali…. Vse to so do sedaj že skoro razprodali, brez, da prisluhnejo mam, sedaj razprodajajo še naravne vire, kot je voda, investirali so v propadle astronomno drage projekte, kot je elektrarna Šoštanj, posredovali pri odobritvi spornih kreditov v državnih bankah, samo RKC 2800 MILIJONA EUR, poskrbeli in dovolili za razlastnitev malih bančnih delničarjev in še bi lahko našteval.

Vedno prepametni, ko se odločajo o meddržavnem solastništvu, kot na primer nespoštovanje pogodbe z Hrvati o skupni investiciji pri gradnji, obnovi - nedobavljeni elektriki, poskrbeli so za izpraznitev pokojninskega sklada, razprodali orožje TO…., to so samo delno našteti nepremišljeni projekti in KRAJE, katere še kako občutimo državljani, tudi kod davkoplačevalci, ki nas obremenjujejo z izgubami, ki so jih pridelali le oni in ne mi..

Vse to, pa jim dovoljuje sadistično požrešen neoliberalen in samo mafijcem usmerjen sistem, ki nas bo vsak čas uničil, posesal v globine svojega neusmiljenega požiralnika…. Če se bomo še en čas držali nazaj, prepuščali usodo nas in države nesposobnim politikom-mafijcem, ki nas ropajo in ne poskušali rešiti te države in nas samih, bomo zagazili tako globoko, da nam ne bo rešitve.  Prebuja se nacistični roj neofašizma, ki se v povezavi z RKC plemeniti, njih cilj pa je samo eden, kako obogateti, povsem izropati to deželo, ne glede na posledice, preživel še kdo ali ne.

Nudi se nam sistem BioHumanizem, ki nam leži na dušo. Skupna lastnina ima v novem družbenem sistemu (strateški razvojni pomen), tako za blaginjo ljudi, okoljsko ravnovesje ter posledično tudi za mir, sožitje in skupno perspektivno v prihodnosti za vse!   Stanje strukture v zavesti ljudi je sedaj v trenutnem stanju resnično taka, da smo ujetniki pokvarjenega sistema in ljudi, ki nas usmerjajo v brezizhodno stanje.  

Večina je prepojenih s strahovi tega režima, in branja raznih novosti iz sveta, kjer se dogovarjajo in rovarijo z vojnami. Vse to pa vodi v strah z namenom, da se državljane in ves svet, drži na vrvici, kot sužnje. Poneumlja se jih v toliki meri, da sprejemajo trenutni sistem za samoumevnega, pa čeprav so v sebi prepričani, da ni tako. Zatira se jih v svobodnem razmišljanju in razumu.

Čas je da spregledamo, da spregledajo tudi vsi ti politiki, ki nam že vsa ta leta krojijo in uničujejo naša življenja, spoznajo, da niso več zaželjeni in ne v stanju to državo pametno, trezno in razsodno voditi naprej. Zakaj si enkrat to že ne priznajo, če vidijo, da nas državljane spravljajo samo v še večje težave in bedo. Vsi, prav vsi, bi se morali umakniti in dati prostor vodenju te države mlajšim, zagnanim, z ambicijami in ne z kupljenimi doktorati, v glavah pa slama. Poberite se, dovolj ste se opomogli na račun ljudi, državljanov. Napolnili ste svoj budet, iznosili denar na račune tujih bank po raznih eksotičnih deželah in v prisebni zavesti da kradete nam državljanom, ki smo vam zaupali…

-zapis: romano r.