Članek
Ko se ne sliši glas ljudstva, je potrebno zahtevati jasna in prevdarna stališča do zahtev!
Objavljeno Dec 10, 2015

Vsaka čast tej ženski, nisem jo poslušal samo enkrat in Die Linke jim da vetra. Res, ena izmed tistih zvestih, ki zagovarja stališča treznega premisleka in ne podrepništva...Vsa opozorila in protestni govor, je namenila prav Merklovi in te graje si Merklova opravičeno zasluži. Če bi se ti napadi resnično vršili samo na ISIS, na te sadistične odpadnike, kot to počne Putin in ne, da se napada iz zraka na mesta, kjer je še veliko civilnega prebivalstva, nihče od vseh teh napadalcev pa ne razmišlja, koliko je tam še nedolžnih ljudi in otrok, ki niso nič krivi temu kaosu vojn .

V kaki Evropi dejansko sedaj živimo, si res želimo take Evrope?... Protestni govor mi je všeč, na katerega se je pa Merklova, verjetno samo hinavsko smejala, svojo politiko pa bo še naprej vodila v smeri vojnih posegov in z dogovori Amerov in Francozov.... Na vse te Evropske vojne posege, pa bi morali pomisliti tudi naši politiki in državljani, si res želimo tudi sami postali agresorji?...,mislim, da ne, kajne? Tudi pri nas gre že dolga leta vse narobe, z našimi politiki in vlado kot vidite, se ni več moč nič dogovarjati, saj ne risluhnejo ne državljanom, ne sindikatom in tudi opozorilu planiranih raznih shodov jim je malo mar. Ne spoštuje se nič več in dela se samovoljno, ne oziraje se na stisko delavcev policije in trplenje državljanov.

Ko že v tem zapisu omenjam Nemško poslanko Die Linke, bi se rad dotaknil tudi naših EU poslancev, ki jih skoraj nikoli ne vidimo s kakim pomembnim govorom, znajo vleči le dobre plače, ne smem pa reči, da so prav vsi ene zagonetke, določeni so vsaj toliko fer, da nas po spletu obveščajo o dogajanjih EU parlamenta.... Nikoli, prav nikoli pa se ne dvigne vsaj eden od njih in jasno pove svoje stališče na pošten način, kar mu leži na duši, vsi se bojijo teh Evropskih hijen, pa ne vem zakaj? Zakaj se jasno ne izlajajo, kot to počne Die Linke?... dobro, saj razumem, da od poslancev skrajne desnice tega ne moremo pričakovati, še manj zahtevati, ti so tako ali drugače prodani Merklovi in Evropskim hijenam neoliberalov…. Pričakovali pa bi od naše levice, od teh bi se moral kdaj pa kdaj kdo pokončno in brez strahu izlajati, samo nič od tega, vsi se bojijo, da bodo okregani še iz strani naših vladnih jajčkotov.

Povem vam, stvari pri nas in na področju cele Evrope, pa da ne govorim sveta, kjer že sedaj divjajo vojne, se dogajanja odvijajo na zelo tenki nitki in če bomo še naprej neopazni, bo tudi po nas. Politične struje pri nas, so veliko prešibke, da bi se oslanjali, kaj bo naredila vlada….( Nič, prav nič ne pričakujte!)..., ker je onemogočena s strani domače, svetovne in od razne druge golazni, mafijskih lobijev, korporacij kapitala, ki jih pregovarjajo, zastrašujejo, le malo še, da jim celo ne merijo s samostreli na glave, vse to pa je preveč za našo vladno ekipo, ki ni iz pravega testa, da se upre vsem tem parazitom.

Državljani Slovenije, vsaj na levici in tisti, ki se ne morejo opredeliti, bi morali razmišljati veliko bolj s trezno glavo. Izobraženi, bi se morali pričeti zalagati pri pospeševanju projekta, za preoblikovanje nove ustave, da končno postane naša država pravna in ne sedaj, ko so pisani zakoni v večini za kradljivo golazen in zato je vse v razsulu. Nujno se je potrebno aktivneje lotiti tudi novega sistema BioHumanizma, ta je nam Slovencem pisan na dušo, le poglobiti bi se bilo potrebno vanj in ga dokončno realizirati, postaviti zahtevam.

Ljudje se bodo morali prebuditi in pogledati resnici v obraz ali želijo še naprej vlogo reveža in sužnja v obstoječem zločinskem družbenem sistemu ali pa spremembo in pot v svobodo za vse, ki bodo stopili na novo pot ter uveljavili nov družben sistem Bio-humanizem. Ta pa temelji na sodelovanju in medsebojnem spoštovanju in delo postane zadovoljstvo in užitek. Sedaj še zdaleč ni tako, kajne? Če bomo še naprej čakali, se ne s skupnimi močmi zalagali za spremembe, na vseh teh področjih, se nam res slabo piše. Čas je za prebujanje, tudi tistih, ki ste postali zaspani, brezvoljni, skoro ne odločni, neodgovorni do države, potrebno se bo dvigniti in delati na zastavljenih projektih, ciljih in zahtevah, le to bo rešitev za vse nas!