Članek
KAKO NAJ BI BILI ISLAMISTI SKUPNI SOVRAŽNIK, KAKO?
Objavljeno Dec 02, 2015

Sami Ameri ste jih oskrbeli z orožjem in ostalo bojno opremo, verjetno ne iz sovražnosti, temveč ste z njimi simpatizirali iz interesa, kot to počnete že več kot 200 let vašega obstoja.

Le nekaj več kot deset let se niste jagali in srali po drugih deželah, jih ropali, tako kot Angleži, svet pa vsa ta dolga leta imeli za norca, to pa vam uspeva še danes kajne? Le kdo ima tukaj koga za norca, dovolj je bilo laži in sprenevedanja s strani ZDA in Anglije, sedaj ste okužili še Evropo, ji podtaknili begunce, migrante in teroriste, res ste prave morilske hijene, ki vam ni za sočloveka, temveč za kapital, ki ga izropate po vseh nerazvitih deželah, povsod, kjer je naravno bogatstvo.

Fizično z zverinskim streljanjem, bombardiranjem ali z kemikalijami in raznimi strupi uničujete življenja ljudi, srečnih družin in otrok po celem svetu, sejete nesrečo med ljudi, vse za prestiž presranim kapitalistom, svetovnim korporacijam in bankam ste pa v ponos, vse to sadistično, zverinsko in morilsko početje, pa je dejanje v veri do Boga, kajne? Hinavci eni in drugi, čeprav eni Kristjani in nič bolji od Islamistov, vse isti šmorn...

zapis: romano r.