Članek
Evropski poslanec, ki nam je prej v sramoto, kot v korist
Objavljeno Nov 27, 2015

Na strani Evrope in Amerike ne more nihče biti hkrati, bedak zahojeni Zverov! Amerika je Amerika, Evropa pa Evropa. In Rusija tokrat še kako deluje v interesu Evrope, ker edina bije bitko proti zveri, imenovani ISIS in islamski fundamentalizem in terorizem!

Koga torej sedaj on kot SDS-ovec podpira? Glede na to, da Rusija tolče po Islamski državi, je torej Zver pristaš Islamske države in torej tudi zagovornik terorizma in islamizacije. Druge logične razlage tukaj ni, ker vse drugo je zame nelogično!

Evropa Amerika...kaj mamo mi od teh dveh...saj so nas rešili svobode, dostojanstva, socijale....uničili nam vse tovarne edini realen vir našega obstoja...podtaknili so nam pa nekakšno, že zdavnaj preživeto demokracijo, zadolževanje, tajkunizacijo, nemoralo in zločinski, totalitarni in kapitalistični družben sistem...

..............................................................................................................................................

Dejstvo je da ni nikaršne možnosti iztopa Slovenije iz NATA ali EU, dokler ne menjamo obstoječega zločinskega družbenega sistema, zato je nuja krepiti vse napredne demokjratične sile v Sloveniji (v smislu povezovanja in sodelovanja) za spremembo družbenega sistema!

Če kdo misli, da je sprememba v neposredno demokracijo utopija, potem nič ne misli, ali pa je oportunist, ker nima rešitve in se rajši skriva in pretvarja, kot pa da bi podprl potrebne spremembe za spremembo družbenega sistema v neposredno demokracijo!

Vse je mogoče, le rešitev ali uresničljiv predlog je potrebno imeti in ga podpreti! Vsi tisti, ki nimajo svojega boljšega predloga, pa naj podprejo tistega, ki v nasprotju z obstoječim (slabim) stanjem najboljši!

Za vsako delo je potreben določen čas in trud, da se pride do določenega cilja, zato je tudi za nov družben sistem potrebena volja, želja in podpora, namesto kritiziranja in brezplodnega jamranja s katerim nekdo, le dokazuje svojo nemoč in nesposobnost za spremembe!

Ko bomo uveljavili nov družben sistem bomo tudi z lahkoto odločali o tem kaj želimo in hočemo ter kako bomo dosegli skupne cilje, ki smo jih zastavili in jih želimo doseči. V novem družbenem sistemu ne bomo živeli na obljubah drugih, temveč na rezultatih svojega dela in to je tisto, kar nam bo omogočilo boljše življenje le v novem družbenem sistemu (ne v obstoječem).

Vse skupne cilje lahko dosežemo, če smo za to pripravljeni tudi kaj storiti. Ko bomo delali za sebe (v sodelovanju in dogovoru z drugimi) v novem družbenem sistemu (zdaj delamo za druge) bomo tudi živeli človeka dostojno življenje. Dokler pa delamo le za druge, bomo še naprej životarili in umirali na obroke!

Pomembno vprašanje – zakaj kapitalisti in izkoriščevalci uspevajo in dobro živijo na tuj račun (brez dela). Zato ker ne dremajo in spijo (ne lenarijo in čakajo na druge), temveč vsak trenutek ukrepajo v smeri izkoriščanje drugih za svoje egoistične potrebe!

Vse cilje je mogoče doseči, če vztrajamo na novi poti in uresničujemo ali podpiramo vse ukrepe in dejanja za nov družben sistem Bio-humanizem! O tem je le potrebno vztrajno govoriti se dogovarjati in dogovorjeno uresničevati!