Članek
V Franciji se je pričel masaker, kje se bo nadaljeval in sloh še kdaj končal?
Objavljeno Nov 15, 2015

Ja ja, sovražniki so nenasitni politiki in ljudje, ki niso ljudje, niso živali, kot jih nekateri imenujejo, živali spoštujejo naravo, to so sami nenasitni hudiči v človeški podobi, ki izkoriščajo sistem in svoje državljane, da jim lažejo, jih pošiljajo v vojsko proti teroristom, sami pa ropajo po svetu in po deželah, ki dejansko niso njihova skrb in so jim dovolj umaknjene. Narod jim pa še kar naprej naseda in verjame, da se bori proti terorizmu, ne vedo pa, da so to že izguljene bajke iz propadlega in zavoženega sistema, ki dopušča ropanje.

Kdo pravzaprav izziva terorizem, se tega kdo, kdaj sploh vpraša? Tega ne bi bilo, če ne bi sami pustošili po njihovih arabskih deželah in pobijali nedolžne ljudi. Potem se pa žalijo nad raznimi terorističnimi skupinami, ki se želijo maščevati Amerom in Evropejcem, izvajajo razne, tudi namišljene atentate po njihovi domovini, čeprav so tudi pri teh atentatih umešani ti požrešni pohlepni krokodili, vse pa zvračajo na izmišljene teroriste. Tudi 11 septembra 2011 so krivili Bin Ladna za napade na dvojčka, resnica pa je povsem drugačna. Je kaj čudnega, da prihaja do takih izgredov in masakrov, kot je bil sinoči v Franciji, kdo vse to zakuha, kdo? Kdo trpi na račun nenasitne politike in sistema, ki v vse bitke in masakre uvlači nedolžne ljudi.

Ameri pošiljajo v vojsko nedolžne, mlade, ki se vračajo v krsti, drugi na pol zmešani in tretji, če imajo srečo, da preživijo in ostanejo še prisebni. Kaj delajo Ameri z svojimi državljani, mladimi, sami uničujejo svoj narod in to zaradi prestiža in bogatenja. Kdaj se bo zbudil narod Amerike, matere in zaščitile svoje otroke, sinove in dekleta v najlepših letih, da jih država ne bo več pošiljala v smrt.

Je to še človeku podobno ravnanje, ne! To je daleč od neke humanosti, dobrote, Božjih zapovedi, na katere tako močno prisegajo Ameri, da so neki krščanski ljudje in naj bi jim bila vera sveta. Tudi kleri izkoriščajo vero za pridobitništvo, zato se ni čuditi, da med cerkvijo in državo nikjer ni velike razlike, to se čuti tudi pri nas. Zakaj se potem ne ravnajo po njej, po Božjih zapovedih, kje so tukaj človekove vrednote, smo sploh na tem svetu še sploh normalni ljudje ali ponorela drhal pohlepa, prestiža in nam resnično sledi samo še, da se vsi pobijemo. Je to učil Bog in Kristus?