Članek
Vrhunsko izvežbani lažnivec Janis Sarts, direktor NATOvega lažnivega centra
Objavljeno Oct 31, 2015

Vrhunsko izvežbani lažnivec Janis Sarts, direktor NATOvega lažnivega centra za komunikacije Excellence v Rigi, je tokrat obtožil Ruske ekstremiste, da so krivi za dvigovanje rasizma v EU. Strokovnjak za največje možne laži se je zdaj spustil še nekaj razredov nižje, da bi zaščitil NATOva bombardiranja v Siriji in po svetu, ki so prinesla tisoče mrtvih civilistov. Lastno spodbujanje rasizma, lastno pobijanje civilistov zdaj nalaga na pleča uspešnih pri reševanju njihove morije, na državo, ki si je upala in je znala stopiti na prste NATU in ostalim zločincem.

Ubogi Latvijec, kako nizko je moral iti po naročilu. Zagovarjati NATO in od leta 2008 propadajočo EU na Ameriški način je primitivnost, ki jo zmore res samo vojaška zločinska združba. Pri tem laganju je zanimivo, zakaj se ta lažnivec ni raje lotil stokrat hujšega problema, s katerim se EU sooča prav od krize v letu 2008? Od takrat je vpeljano varčevanje na vseh področjih, v zdravstvu, šolstvu, znižane socialne pomoči, oskrbovanje prebivalcev z domovi, znižane so pokojnine in dvignjena starost, ko se lahko EU prebivalci upokojijo. Hkrati pa so vojaško vedno bolj vpleteni v svetovna morilska dogajanja, ni jim težko investirati v nove in nove vojaške baze, oboroževati svoje in tuje vojske, kupovati ameriška bojna letala za milijarde.

In ob vsem ukazanem varčevanju ter hkratnem izjemnem povečanju vojaških proračunov se v EU šele konec poletja nenadoma pojavijo begunci, pa čeprav se je vojna v Siriji začela že leta 2011. Prihajajo nasilje, mrtvi, tudi ubogi in trpeči zaradi prihajajoče zime, a večinoma tisti namerno poslani. Kaj imajo tukaj zveze Rusi, takšni ali drugačni, ko pri njih beguncev ni, razen nekaj Sirijcev, ki so jih sami pripeljali v Rusijo in jih bodo vrnili na lastne domove, ko naženejo NATOve uslužbence!? Ja, in laži NATA so enake lažem Slovenije! Koliko je pri nas takih Sartsov, norih, neukih, izvežbanih za laži in zločine, brez sramu in spoštovanja človeka? Noro veliko! Tudi Jelko Kacin je za nagrado v NATU! /virPravda/

objavil: Božo Žabjek