Romano Rajkov

V nobeni življenjski
preizkušnji se ne pozabi
ozreti proti vrhu gore,
kajti to govori o tvoji veličini.
Ne pozabi tega in ne dovoli,
da bi ti kaka težava,
pa naj se zdi še tako velika,
vzela pogum, naj tvoje
pozornosti ne odvrne nič,
kar je manjše od vrhov vseh najvišjih gora.

Prijatelji (65)
I K A
ALEŠ ADAMIĆ
Anton Komat
Tina Gaber Lužar
Leon Kralj
Mitja Derenda
Miha Stefe
Zlatko Hernčič
Spremljevalci (17)
Dejan Kos
Tatjana Lukežič
Jerneja Ksir
Peter Zlodej
Lara Arh
I K A
Dajana Babič
ALEŠ ADAMIĆ
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Z osiranjem Tita, se ne bomo prebudili v lepše jutro, kdaj vam bo to jasno?
Kako spoznati in ob sebi zadržati, tiste prave prijatelje!
NE IZPOSTAVLJAJTE FOTKE SVOJIH OTROK IN VNUKOV NA FB. STRANEH, delite naprej v čimvečjem obsegu...
PRVE DOBRE NOVICE O OTROČKIH IZ VELENJA!
Želje po vsiljenem vplivu v družbi, simboli sistema-Tito, ki jih sovražijo in simbol katerega častij
PREPRIČLJIVA ZMAGA
Nekaj besed na projekt: »Vizija za Slovenijo leta 2050!«
Leta 1991 Janši 250.000 USD provizije za vsako ladjo z orožjem, trdi posrednik
Obogatite si besedni zaklad, če se boste slučajno znašli v kaki fini družbi..
Naš parlament, poln samih prevarantov in pametnjakovičev...
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Kako spoznati in ob sebi zadržati, tiste prave prijatelje!

Romano Rajkov
20.02.2017 12:04 (pred 16 urami)

Veliko pišemo o prijateljstvu, ki pa se največkrat spridijo, zaradi naše naivnosti, nepremišljenosti, dobrote, nasprotna stran pa se prilizuje zaradi preračunljivosti, koristoljubja, največkrat pa, da se v drugih očeh pokaže, kot dobra oseba, čeprav sama zelo dobro ve, kako hudo je pokvarjena, ji prav ta pokvarjenost daje motivacijo, izživljati se na drugih. Pokvarjenost jemlje kot samoumevno, še celo ponaša se s to slabo, pritlehno lastnostjo. Morda je pa ravno obratno tej razlagi in zajček tiči v vas, kaj menite?

Težko je najti tisto pravo osebo za zanesljivo prijateljstvo, za kar pa smo največkrat krivi tudi sami in se tega ne zavedamo, kje dejansko grešimo, ker se ni sami dovolj dobro ne poznamo. Kot prvo, se moramo v potankosti spoznati sami in da nas ne presenetijo drugi s svojimi opazkami, katere so lahko za nas tudi boleče. Sedaj boste rekli, kako se ne poznate?..., NE, ne poznate se dobro, dobro razmislite in tudi sami boste prišli do te ugotovitve. Kako hudo se boste čudili

Nekaj besed na projekt: »Vizija za Slovenijo leta 2050!«

Romano Rajkov
10.02.2017 14:18 (Feb 10, 2017)

Veliko nezadovoljstva na račun projekta vizija Slovenije, ki je bil predstavljen javnosti! Ko prebiram današnje članke o tem, je  povsod opaziti nerganje ljudi, zgražanje o tej strategiji, pozablja pa se, da mora imeti vsaka država nek plan, po katerem naj bi se ravnali vsi politiki in gospodarstveniki, če želimo to državo peljati po pravih in zdravih tirnicah.

Morate nekaj vedeti, sredjeročni plan in za nekaj let naprej, državnega razvoja mora imeti vsaka država, zato se ne jeziti, če so porabili denar za strategijo, po kateri naj bi strmeli državljani in politiki. Vsi pa se prav dobro zavedamo, da se ga v taki sestavi in v takem sistemu kot ga živimo sedaj, žal ne bo mogoče speljati in ne uresničiti. V zapisu je veliko planov, ki bodo temu sistemu nedosegljivi in potrebno bo trezno razmišljati o sistemskih spremembah, če bodo naši zanamci želeli vsaj delno zapolnjevati to vizijo.

Veliko sprememb bo sledilo že v kratkem, kar se zaveda tudi politika, le da javno ne želijo o tem govorit

Novela zakona o tujcih in nove razprtije med ljudmi, vlado in strankami!

Romano Rajkov
27.01.2017 15:11 (Jan 27, 2017)

Za vse nikoli ne bo prav dragi moji. Ljudem, ki so zbežali od svojih razdejanih ognjišč in so ostali brez strehe nad glavo, pa še po življenju jim strežejo, takim ljudem je potrebno v vsakem primeru pomagati. In kje se zaustavijo konji, da ne vlečejo, kot so vlekli nekoč?..., potrebno je malo premisliti!

Res je, da begunska kriza ni odvisna samo od nas in naše Slovenije, potrebno bi bilo zatočišča iskati tudi drugje in ne samo po Evropi. Veliko je še muslimanskih dežel, kjer je danes mir in niso v vojnem stanju, pa se nihče od beguncev, ne poda varnost iskati v teh deželah, vsi bi v že tako zasičeno Evropo. Krivci so nam znani, kdo vse je vabil, zakaj naj bi se danes prav naša država, ki je že tako obubožana borila še z temi reveži, ki se mi po svoje zelo smilijo, ne moremo pa pozabiti tudi na svoje ljudi, naše državljane, ki jih je skoraj polovico na pragu in celo pod pragom revščine.

Če bi bilo na tem svet dovolj poštenih ljudi in ne prestižnih  kapitalistov, ki svoj denar vlagaj

KAJ JE ŽIVLJENJE!

Romano Rajkov
24.01.2017 14:46 (Jan 24, 2017)

Življenje je dolina solza, za tisto malo lepega, veselega, nam največkrat življenje nakloni in vrača z trplenjem, veliko nas se s tem dejstvom srečuje na vsakem koraku. Le pomislite malo in sem prepričan, da se boste strinjali z mano.

Zato se je zelo pomembno imeti rad, ljubiti se in spoštovati, biti strpen do sebe in do drugih. Ne zanemarjajmo te lepe geste, človeške lastnosti in vrednote, ki jih mnogi izmed nas nosimo v sebi, le te doprinašajo do nas samih in do drugih, ki jih imamo radi, tisto malo sreče v življenju!..., (»sreča pa je, dovolj močno ljubiti!«)

Zavedajmo pa se tudi!..., da se je največkrat moč zanesti le na sebe, kajti vsa pričakovanja od drugih se največkrat razblinijo...

- za boljšo vidljivost branja pesmi, klikni na spodnjo fotko!

Učili naj bi se vse življenje!

Romano Rajkov
24.01.2017 12:14 (Jan 24, 2017)

Prijazno, zanimivo, živahno življenje dosežemo le, da se celo življenje učimo, želiš spoznavati, iskreno čutiti, misliti in aktivno delovati, ljubiti in rad imeti.
Reči si morate: »To si želim in nič drugega!..., za to pa se moramo potruditi!«

Vedno moramo strmeti za tem, da se izpopolnjujemo in izoblikujemo v dobro in razumno osebo, človeka, ki že na vzven deluje prijetno, ne odbojno. Nikoli se ne imejte za dovolj pametnega in vedno je dobro sogovorniku pokazati skromnost v nas samih.

V življenju se ni nikoli prepozno naučiti še kaj novega, nam neznanega. Prijazno in z zanimanjem je potrebno slediti- sprejemati od drugih zdrave lastnosti in lepe misli človeka, ki pozitivno vplivajo na nas in na druge, učenje pa je tisto, ki nas bogati in privede do prave razsodnosti.

Povsem drugače se bomo obnašali do drugih ljudi, z prijetnimi in ne odvratimi zateženimi občukti, temveč z načeli zdravih vrednot, ki v človeku izražajo duhovno rast in ljubezen.

V takih okoliščinah, bomo obkroženi

Ko se sistem kapitalizma in neoliberalizma ruši sam od sebe!

Romano Rajkov
23.01.2017 16:38 (Jan 23, 2017)

Sedaj je moč opaziti Clintonove privržence kapitalizma, kako množično podpirajo propadle demokrate. 20. januar leta 2017 je pomemben za ves svet in ne samo za Ameriko!

Finančno močne elite, ki vsi finanacirajo v nemire po svetu, med temi elitami je vsa mafija elitnih svetovnih umetnikov, kot so pevci, filmski igralci, ki podpihujejo stavke in shode po vseh večjih mestih sveta.

Na stavkah je moč videti te umetnike in kdo vse od njih je vpleten v te svinjarije in vojne po svetu. Podporniki niso samo iluminati kot je Soroš in njemu podobni milijonarji, temveč je vpletena vsa elitna umetniška mafija, ki je premožnejša in je ravno tako vlagala v donosne posle, kot je orožje.

Njih plani oplemenjevati svoje bogatstvo so se razblinili, v planu pa je bila tudi III. sv. vojna, kjer bi preživeli le najbogatejši zemljani in to se jim je spridilo. Nemiri se bodo še nadaljevali in mira še ne bo kmalu konec, skrbeli bodo za nemire po svetu še naprej in ne samo po ZDA, pa čeprav vedo, da ne bod

Referendum o denacionalizaciji

Romano Rajkov
11.01.2017 17:36 (Jan 11, 2017)

V Slovenski škofovski konferenci so prepričani, da pobuda stranke Zavezništvo za razpis posvetovalnega referenduma o denacionalizaciji posredno spodbuja nestrpnosti do Cerkve.

LE KDAJ SE JE CERKEV VPRAŠALA, KOLIKO NESTRPNOSTI SO IN ŠE KAR NAPREJ SEJEJO MED DRŽAVLJANE IN JIH SPRAVLJAJO K ZGRAŽANJU IN OGORČENJU?

Skrajni čas bi že bil, da dobimo državljani pravico in da s svojo voljo odločimo do česa od nepremičnin je opravičena cerkev in do česa ne in da se cerkvi podarjajo gozdovi, ki so že davno tega bili poplačani s strani države.

Cerkev si lasti tudi parcel, ki niso bile nacionalizirane, temveč so bile v lasti države že pred tem. Da bi bila pa mera polna, še odškodninska tožba v nenormalno visoki vsoti, ki jo cerkev želi iztožiti od države, zaradi zamude v denacionalizacijskem postopku o vračanju. Pa kam vse to vodi, dragi moji, kaj nas niso že dovolj izkoristili-okradli, kaj vse jim bomo še dovolili???

»Koliko dobrin in denarja jim je še potrebno, da uničijo državo, slovenske dr

SŠK: Referendum o denacionalizaciji spodbuja nestrpnost do katoličanov :: Prvi interaktivni multimed

V Slovenski škofovski konferenci so prepričani, da pobuda stranke Zavezništvo za razpis posvetovalnega referenduma o denacionalizaciji posredno spodbuja nestrpnosti do Cerkve. Pobudo za razpis ...

Imeti radodarno in veliko srce...

Romano Rajkov
29.12.2016 12:00 (Dec 29, 2016)

ŽIVIMO V KRIZNIH ČASIH IN V PREDPRAZNIČNIH DNEH, KO SE VELIKOKRAT NEPREMIŠLJENO RAZDAJAMO ZA DRUGE, NA SEBE PA NAJVEČKRAT POZABIMO.

Lepo je, da nosimo v sebi dobre in zdrave lastnosti, ravnajmo se po njih, kar dejansko čutimo tudi v srcu. Ne pretiravajmo samo v očeh drugih, ker nas to lahko drago stane in z takim ponašanjem boste najprej ogrozili in razočarali sebe, potem pa še druge, morda celo najbližje, ki jih imate neizmerno radi.

Bodite pozorni pri samih obljubah, te znajo biti zelo boleče za tiste, ki bodo pričakovali, sami pa boste v neprijetni situaciji, če tega ne boste v stanju izpolniti. Včasih je dovolj samo nežna beseda, nasmeh, topel in iskren objem, vse to pa naj ne bi bilo ne prisiljeno, temveč izraženo od srca, te geste naj osrečijo tudi vas. Kar pa se tiče materialnih dobrin, pa je predhodno zelo dobro razčistiti in premisliti pri sebi, do kje lahko dejansko sežemo.

Po navadi je že tako, da mi vsi največkrat le mislimo, da smo dobri, polni srčnosti, dobrohotnih namer,

Borba proti lakoti otrok, Afriko imamo doma!

Romano Rajkov
25.10.2016 15:15 (Oct 25, 2016)

Kam nas je pripeljala uničevalska politika in ta požrešen sistem kapitalizma, ki je v vseh teh letih omogočil pokvarjenim politikom, da so v tej deželi le kradli- poskrbeli za nešteto lačnih otrok in ostalega prebivalstva. Sramota za vse politične veljake, pripeljali ste to lepo deželo do samega bankrota in tako poraznega stanja, da se je za zjokat!

Vsi želite biti spoštovani in da bi vas državljani še kar naprej volili. NE!..., kdo vam naj še zaupa, odda svoj glas strankam, kdo vas naj še spoštuje, vas, ki skrbite za zelo drage premestitve starih kosti,  tujih ustaških izdajalcev, nimate pa posluha za lačne državljane in otroke. Uničujete mlada življenja in starejše uboge ljudi, le zato, da so vam vaše in vaših družin polne riti in žepi raznih dobrin. Za vse to pa so drugi prikrajšani, se zavedate tega gospoda??? Simpatizirate z svetovnimi morilci, ki sejejo vojne povsod po svetu, v te krvave spopada pošiljate še našo vojsko, namesto, da bi ta prestižna morilska gospoda s tem denar

»Najtežje mi je, ko moram otroku priznati, da nimam za hrano!«

Kličemo na pomoč za družino Šerbinek, ki se je v trenutku znašla v hudi socialni stiski, ker je mamo Zdenko prizadela možganska kap in ne more delati.

Morda se je na čase dobro malo zamisliti, predvsem o sebi!

Romano Rajkov
23.10.2016 10:47 (Oct 23, 2016)

Ločili smo glavo od srca, razum od duše. Človek ni več cel, zato se ne more razvijati. Vprašajmo se česa smo se zares naučili? Ali obvladujemo strah, jezo in druga čustva?

Življenje je proces preobražanja. Kdor ima dober, plemenit značaj, je največji med vsemi. Truditi bi se morali ohranjati um čist. Slabe misli so kot okužba. O čemer razmišljam, to postanem. Ne bi smeli misliti, da je naša naloga presojati drugih, ampak spreminjati sebe. Jaz sem tisti, ki se moram spremeniti. Naš govor naj bi bil ljubezniv, saj lahko jezik zareže globlje kot meč. Ali znamo odpuščati, drugim prinašamo veselje in smo si pridobili dobre značajske lastnosti?

Znanje, ki ga imamo, je namenjeno temu, da se notranje razvijamo in skrbimo za druge. Več kot dajemo, bogatejši smo. Tako se osvobajamo ega, ki ima mnoge preobleke. Niso ljudje naši nasprotniki, temveč lažni jaz, ego.

Ne bojujmo se z drugimi, temveč s svojim egom. Ta notranji boj, o katerem govorijo modreci, nas vodi v osvoboditev. Prizadevajmo

NEKAJ BESED, O MEDNARODNEM TEDNU PRIJATELJSTVA

Romano Rajkov
17.10.2016 18:05 (Oct 17, 2016)

Prilagam spodaj zapis zgodbe, ki je obkrožila svet in mi jo je poslala ena od iskrenih prijateljeljic, preberite in delite jo, lahko pa jo pošljete tudi po meilu! Pred tem pa še moj zapis, ki se nanaša na to zgodbo...
 
Zgodba seže do srca in spravi človeka do solz, ne vse, le tiste, ki znamo čutiti in znamo uporabljati tudi čustva, kadar je to potrebno. V nas naj ne bi bilo slabih misli in ne prezira. Veliko nas je, katere bo ganila ta zgodba, se nas dotaknila z opozorilom, kdo smo in kaj dejansko občutimo, ko beremo take zapise. Opazujte se sami, kaj se bo zganilo v vas samih, občutki so lepi, istočasno tudi malo zapečejo, so pa s toplino v duši, ker znamo čutiti in ljubiti.
 
Še veliko več pa je takih, ki se jih taka ali podobne zgodbe ne dotaknejo, kaj šele, da bi se ob branju ali poslušanju, ko jim nekdo drug prebere, zganili in občutili neko bolečino v sebi ali v odnosu do sočloveka. Taki ljudje verjemite, da nimajo prijateljev, dejstvo je, da se jih tudi ne želijo, kaj

LEPŠI SVET

Romano Rajkov
08.10.2016 21:50 (Oct 08, 2016)

Do kje lahko,
še sega moj pogled,
v katerem videl bom,
v lepši svet.
Ko med ljudmi,
na ulici in vse
povsod drugod,
po celem svetu,
čutiti bo ljubezen,
in dobroto.

Kdaj najvažnejša bo,
spet tista prva skrb,
za sočloveka.
Za vse, ki danes
so brez dela,
vse mlade, bolne,
stare, vse družine,
kjer dosti je otrok.

Kdaj v celem svetu,
v družbi tej
se kdo bo zganil,
sledil pravici, srcu
in klicu bo narave,
boril se za ljudi.
Da vsi bili bi varni
in veseli, ne lačni,
ubogi in ponižani,
prestrašeni.

Živimo v
negotovosti,
zavrženi, kot višek
bi bili v tem svetu,
ne zaželjeni, vsi
gluhi, slepi.

Sedaj ves svet nori,
se kolje in pobija,
le za prestiž jim gre
in da bili bi vsi
bogati, kralji in heroji.
Do kdaj, še segal
moj pogled in
sanjal bom,
ta lepši svet.

romano r.

André Rieu - Nightingale Serenade (Toselli Serenade) - YouTube

''Behold, my friends, the spring is come; the earth has gladly received the embraces of the sun, and we shall soon see the results of their love!'' http://ww...

Je bolje biti krut in neizprosen, kot ljubezniv in OBČUTLJIV?

Romano Rajkov
02.10.2016 18:13 (Oct 02, 2016)

Vse je odvisno od tega, v čemu posameznik bolj uživa, mnoge izpolnjuje biti krut in neizprosen, obstajamo pa tudi občutljivi in ljubeznivi, le to pa ne more biti vsak. Vse je odvisno od genov človeka, od vzgoje in od druženja z ljudmi, ki mu ugajajo, predvsem pa je odvisno od družbe kot celote v kateri živi.

Vedno je bilo na tem svetu tako in drugače ne more biti, vse dokler, se tudi družba kot celota ne bo pričela spreminjati v duhovni rasti. To pa traja več generacij, prične pa se pri vzgoji malega človeka, otroka v odraščanju pri starših, v šolah in v duhovno bogati družbi, kjer se bo miselnost družbe precej razlikovala od današnje, ki je pokvarjena.

Za tak uspeh pa so potrebni koraki skozi generacije in družbene spremembe, te se sedaj izrazito odražajo, tudi v tem obstoječem sistemu, katerega trenutno živimo, vsi pa dobro vemo, da nas je zatajil-razočaral in iz nas naredil pokvarjeno in ne zdravo družbo. Preusmeril je veliko ljudi, za veliko korakov k nazadovanju in ne prispeval

Združeni smo močnejši, razdeljeni in odtujeni propadamo!

Romano Rajkov
20.08.2016 21:05 (Aug 20, 2016)

https://www.facebook.com/notes/romano-rajkov/pove%C5%BEimo-se-in-sodelujmo-/573837312799398

Povežimo se in sodelujmo !!!

-klikni na povezavo:

Narod in protislovja

Evolucija in dialektika

PREBUDITE VAŠO ZAVEST

Romano Rajkov
15.08.2016 09:34 (Aug 15, 2016)

 Prebudite vašo zavest, da postanete zvesti sebi, imejte se radi! Le tako boste sledili svojemu srcu-življenjskemu cilju in uspehu... 

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem spoznal, da sem vedno in ob vsaki priložnosti na pravem mestu in v pravem času, in da je vse kar se dogaja pravilno – od takrat dalje sem lahko miren. Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem lahko spoznal, da so čustvena bolečina in trpljenje za mene samo opozorila, da živim v nasprotju z lastno resnico. Danes vem, da se to imenuje BITI VERODOSTOJEN.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem prenehal hrepeneti za nekim drugim življenjem in lahko sem videl, da je bilo vse okoli mene poziv za rast. Danes vem, da se to imenuje ZRELOST.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem si prenehal krasti prosti čas, in prenehal sem ustvarjati mogočne projekte za prihodnost. Danes počnem samo to, kar ustvarja zadovoljstvo in radost, tisto, kar ljubim in kar ustvarja smeh v mojem srcu, n

Odgovor na objavo, POLITIČNO PASIVNI DRŽAVLJANI - zapis: Angelca Likovič

Romano Rajkov
09.08.2016 21:09 (Aug 09, 2016)

                     Predhodno preberi zapis na povezavi      

http://www.publishwall.si/angelca.likovic/post/222019/politicno-pasivni-drzavljani

Pri vsem zapisu je čutiti, kako Angelca pihate na dušo vsem volivcem, naj le gredo na volitve in volijo eno izmed desno usmerjenih strank. Opozarjate tudi na dobro pripravljen program in na samo predsedstvo v stranki, vse naj bi bilo v duhu pričakovanega od stranke in sprejemljivo za volivca. Voliti bi bila naša dolžnost, če bi bila tudi država pravična do vseh državljanov, to pa vemo, da že dolgo ni.

Ja, vse lepo in prav, veliko ste naštela, kar v resnici boli vse nas, ko opazujemo na vse te nepravilnosti, ki se dogajajo v naši skorumpirani družbi. Ni čutiti zanesljivosti pri nobeni od strank, politiki pa delajo po navodilih Evrope in Amero mafije, državljani pa smo pri politikih nepomemben člen v tej družbi.

Mislim, da je bilo že dovolj napisanega na to temo, kako gledajo politiki in vlade na nas, kot v narekovaju (enakovredne in enako

Tudi taki primeri so odraz nezdrave in bolne družbe, kot je naša!

Romano Rajkov
06.07.2016 19:02 (Jul 06, 2016)

PREBERI PRVO PRISPEVEK NA POVEZAVI!

V takih tragedijah in o kateri že nekaj dni teče beseda, bi pa ja moral nekdo od sosedov vedeti in slišati večkraten jok otroka in da se nihče ni podvizal in poklical policije, zato veliko krivico nosijo tudi sosedje in ne vem, kako se počutijo danes, ko te deklice ni več med živimi.

Tudi policija bi morala na vsako tako anonimno prijavo reagirati takoj in ne, da jih po navadi, vedno bolj zanima, kdo kliče, kdo želi da posredujejo. Veliko tudi zaradi tega ne kličejo ljudje, ker ne želijo biti vmešani v postopek pri posredovanju in zaradi maščevalnosti.

Prav na tem področju je potrebno zakonsko narediti nekaj več, da ostane klicatelj anonimen in prijaviteljev bo potem sigurno več. Ne vem pa, koliko je zakonsko urejeno pri nas, kar se tiče pretepanja otrok, ker obstajajo tudi taki starši, kateri si jemljejo vse pravice v svoje roke in smatrajo otroke za svojo las

Žal je to po dolgem času le v enem primeru, da znanost uspešno razvijajo pri nas!

Romano Rajkov
06.07.2016 18:25 (Jul 06, 2016)

Koliko pa jih je končalo na tujem?

V naši državi se politikom ni ne sanja, koliko napak so naredili v vseh teh letih, ko so uničili toliko donosnih podjetij.

To je le en primer, da so bili tujci pripravljeni vlagati v razvoj naše znanosti, lahko pa bi vlagali tudi sami, brez stratežkih vlagateljev. Samo naše gospodarstvo, so želeli naši politiki razprodati ali uničiti in to jim je tudi uspelo v teh letih.

Sedaj se hvalisajo z enim dobrim primerom, pozabijo pa na številna naša podjetja, ki so jih odprodali, kupci pa proizvodnje po nakupu preselili v tujino, ker je delavna sila cenejša, naši državljani pa ostali brez zaposlitve.

V državi imamo toliko potencialnih strokovnjakov, pa ne samo na področju farmacije. Slovenija slovi po strokovnjakih iz vseh področji in ne samo v gospodarstvu, le da se odgovorni v naši državi ne zavedajo tega in se rajši poigravajo z talenti, ki so zlata pridobitev za vsako državo.

Žalostno pa je, da nas ti mladi talenti zapuščajo in si poiščejo za svojo us

Novartis ceni slovensko znanje

Lek odprl prvi objekt za proizvodnjo učinkovin za inovativna zdravila v Sloveniji. Naložba vredna več kot 28 milijonov evrov.

15 mlijonov letnega zaslužka, evropskega kapitalista!

Romano Rajkov
23.06.2016 15:29 (Jun 23, 2016)

Francozi neuspešno proti plači predsednika Renaulta, dobil je 15 milijonov evrov

SAMO ZA PRIMER, V KAKI SVINJARIJI ŽIVIMO. EROPA IN TA SISTEM KAPITALISTOV BO POKONČAL TUDI NAS, ČE MU NE BOMO OBRNILI HRBTA...

v Franciji so ljudi osiromašili že veliko pred nami, taka gamad neoliberalov se pa nažira in razsipava z denarjem, S katerim bi bilo moč rešiti in nahraniti nešteto revnih družin, lačnih ust. Tudi pri nas ni sedaj nič drugače, le denarja ni toliko, kot ga ima Francija za svojo živino preseratorjev.

Kaj naj porečem na vse skupaj, na svetu je dovolj denarja, dovolj prostora, dovolj hrane za vse ljudi, porazdelitev le tega, pa ne pravična. Zamislite si lahko tudi, koliko enega denarja se porabi za vojsko, razne vojne posege, ki jih svet sploh ne potrebuje, potrebuje jih le umazana drhal kapitalistov, ker jim nikoli ni dovolj. Vedno si želijo več in več!

Na tem svetu bo vedno tako, s sistemom lahko le zmanjšamo ali omilimo kriminal in nepraviščnost v svetu, ni pa vse to moč, tudi zatre

Francozi neuspešno proti plači predsednika Renaulta, dobil je 15 milijonov evrov - siol.net

Carlos Ghosn je kot predsednik Nissana in Renaulta v zadnjem poslovnem letu skupaj zaslužil dobrih 15 milijonov evrov, kar pa je še vedno manj od...

LE LIZIKA, BOMBONČEK IN IGRAČKA JE BILO DOVOLJ, DA SMO PODLEGLI HIJENAM KAPITALIZMA!

Romano Rajkov
19.06.2016 14:03 (Jun 19, 2016)

Ja ja, pričnite razmišljati drugače, ker prav volitve so tista stvar, ki je najpomembnejša za cigane-politike, ko bodo ponovno pričakovali nas glas. Le takrat nas potrebujejo in izkoristijo, kasneje pa smo zanje to, kar danes smo, breme, smeti in potrošni material.

Zamislite si, da imamo to golazen le enkrat na štiri leta v svojih rokah in to je tisti pravi čas, ko lahko kot državljani - v družbi lakomnih gospodarjev pa kot hlapci, spremenimo nekaj bistvenega v naši družbi.

Na nas je spoštovani prijatelji, državljani, bomo še naprej sužnji te podkupljive politike in tega roparskega sistema ali se bomo z pokončno držo uprli in ignorirali njihova pričakovanja, da dobijo svoj glas.

Ni rešitve, če mislimo biti spet poslušni in slediti njihovi retoriki, ko nas bodo z vseh strani okopirali in bombandirali z raznimi obljubami, takrat so nas pripravljeni tudi podkupiti, le da bi dosegli svoje cilje.

Sama natolcevanja, kup propagande iz denarja, ki so nam ga pokradli in ljube obljube, kaj vse b

Resnica o volitvah slovenski podnapisi - YouTube

http://www.freedomainradio.com/donate.aspx Freedomain Radio is the largest and most popular philosophy show on the web - http://www.freedomainradio.com

Oglasi

ajdovo kašo lahko pripravimo kot prilogo ali pa glavno jed. ajdova kaša malinca ne vsebuje glutena, in je tako lahko prebavljiva. pri malinci je na voljo v eko pridelavi.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

new apple iphone 7plus & 6s plus 128gb gsm factory unlocked whatsapp: +14049824263   contact us through the below email for more information.   email : simoncowan983@gmail.com   whatsapp: +14049824263     apple iphone 7plus   1 year manufacturer warranty 5.5" retina hd display with 3d touch fingerprint-resistant oleophobic coating a9 chip with 64-bit ultrafast 4g lte advanced wireless new 12-megapixel isight camera 4k video recording ios 9 with touch id and apple pay

Kategorija: IP telefoni

Cena: 500 €

3039.) alternativni  načini zdravljenja

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

4341.) 3. stopnja

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

bi radi smučali po ugodnih cenah? potem obiščite spletno strani 1nadan, kjer lahko najdete več dnevne ponudbe za smučanje italija. celotno ponudbo preverite na 1nadan.si!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

351.)  svoboda v razvalinah

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

4849.) o osebnem računalku

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

5983.) bon appetit

Kategorija: Kulinarika

Cena: 9 €

6160.)  govorica telesa

Kategorija: Turistika

Cena: 13.99 €

7506.) nadaljevanje naše poti

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

živjo, jaz sem posameznik, ki zagotavlja mednarodnih posojilo. e-pošta: contact.gmfinance@gmail.com  

Kategorija: Biolekarna

Cena: 1 €

z kapitala za kratkoročno in dolgoročno posojil med posamezniki iz 2000 € do 50.000,000€ za vse resne ljudi v dejansko potrebuje. jaz sem na voljo za moje stranke izpolniti v obdobju največ 3 dni po prejemu obrazca za vlogo.

Kategorija: Biolekarna

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj