Romano Rajkov

V nobeni življenjski
preizkušnji se ne pozabi
ozreti proti vrhu gore,
kajti to govori o tvoji veličini.
Ne pozabi tega in ne dovoli,
da bi ti kaka težava,
pa naj se zdi še tako velika,
vzela pogum, naj tvoje
pozornosti ne odvrne nič,
kar je manjše od vrhov vseh najvišjih gora.

Prijatelji (65)
Lejla Beja
FOTOGRAFIJA "IZZIV" Roman Bor S.p. Izziv
Marjana Skalic
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
ALEŠ ADAMIĆ
Robi Rajer
Bojan Ahlin
Matea Jamnik
Spremljevalci (17)
Andrej Bajt
Miha Stefe
Dejan Kos
Tatjana Lukežič
Jerneja Ksir
Peter Zlodej
Lara Arh
I K A
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Referendum o denacionalizaciji
Leta 1991 Janši 250.000 USD provizije za vsako ladjo z orožjem, trdi posrednik
NE IZPOSTAVLJAJTE FOTKE SVOJIH OTROK IN VNUKOV NA FB. STRANEH, delite naprej v čimvečjem obsegu...
Želje po vsiljenem vplivu v družbi, simboli sistema-Tito, ki jih sovražijo in simbol katerega častij
Sporočilo G. Cerarju ob novici, da vlada išče stanovanje za begunce, državljani ogorčeni!
PREPRIČLJIVA ZMAGA
Prestiž vladnih služb in nadutih posameznikov, ki ne vidijo in ne slišijo obubožane državljane!
Ko našo suverenost in državo, politika spravlja v sam vrh ogroženosti, državljane pa do ogorčenosti.
PRVE DOBRE NOVICE O OTROČKIH IZ VELENJA!
Vsi politiki prosto zafurani zidarji, večino njih malteški vitezi, v službi jezuitov
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2017
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Referendum o denacionalizaciji

Romano Rajkov
11.01.2017 17:36 (Jan 11, 2017)

V Slovenski škofovski konferenci so prepričani, da pobuda stranke Zavezništvo za razpis posvetovalnega referenduma o denacionalizaciji posredno spodbuja nestrpnosti do Cerkve.

LE KDAJ SE JE CERKEV VPRAŠALA, KOLIKO NESTRPNOSTI SO IN ŠE KAR NAPREJ SEJEJO MED DRŽAVLJANE IN JIH SPRAVLJAJO K ZGRAŽANJU IN OGORČENJU?

Skrajni čas bi že bil, da dobimo državljani pravico in da s svojo voljo odločimo do česa od nepremičnin je opravičena cerkev in do česa ne in da se cerkvi podarjajo gozdovi, ki so že davno tega bili poplačani s strani države.

Cerkev si lasti tudi parcel, ki niso bile nacionalizirane, temveč so bile v lasti države že pred tem. Da bi bila pa mera polna, še odškodninska tožba v nenormalno visoki vsoti, ki jo cerkev želi iztožiti od države, zaradi zamude v denacionalizacijskem postopku o vračanju. Pa kam vse to vodi, dragi moji, kaj nas niso že dovolj izkoristili-okradli, kaj vse jim bomo še dovolili???

»Koliko dobrin in denarja jim je še potrebno, da uničijo državo, slovenske dr

SŠK: Referendum o denacionalizaciji spodbuja nestrpnost do katoličanov :: Prvi interaktivni multimed

V Slovenski škofovski konferenci so prepričani, da pobuda stranke Zavezništvo za razpis posvetovalnega referenduma o denacionalizaciji posredno spodbuja nestrpnosti do Cerkve. Pobudo za razpis ...

Imeti radodarno in veliko srce...

Romano Rajkov
29.12.2016 12:00 (Dec 29, 2016)

ŽIVIMO V KRIZNIH ČASIH IN V PREDPRAZNIČNIH DNEH, KO SE VELIKOKRAT NEPREMIŠLJENO RAZDAJAMO ZA DRUGE, NA SEBE PA NAJVEČKRAT POZABIMO.

Lepo je, da nosimo v sebi dobre in zdrave lastnosti, ravnajmo se po njih, kar dejansko čutimo tudi v srcu. Ne pretiravajmo samo v očeh drugih, ker nas to lahko drago stane in z takim ponašanjem boste najprej ogrozili in razočarali sebe, potem pa še druge, morda celo najbližje, ki jih imate neizmerno radi.

Bodite pozorni pri samih obljubah, te znajo biti zelo boleče za tiste, ki bodo pričakovali, sami pa boste v neprijetni situaciji, če tega ne boste v stanju izpolniti. Včasih je dovolj samo nežna beseda, nasmeh, topel in iskren objem, vse to pa naj ne bi bilo ne prisiljeno, temveč izraženo od srca, te geste naj osrečijo tudi vas. Kar pa se tiče materialnih dobrin, pa je predhodno zelo dobro razčistiti in premisliti pri sebi, do kje lahko dejansko sežemo.

Po navadi je že tako, da mi vsi največkrat le mislimo, da smo dobri, polni srčnosti, dobrohotnih namer,

Borba proti lakoti otrok, Afriko imamo doma!

Romano Rajkov
25.10.2016 15:15 (Oct 25, 2016)

Kam nas je pripeljala uničevalska politika in ta požrešen sistem kapitalizma, ki je v vseh teh letih omogočil pokvarjenim politikom, da so v tej deželi le kradli- poskrbeli za nešteto lačnih otrok in ostalega prebivalstva. Sramota za vse politične veljake, pripeljali ste to lepo deželo do samega bankrota in tako poraznega stanja, da se je za zjokat!

Vsi želite biti spoštovani in da bi vas državljani še kar naprej volili. NE!..., kdo vam naj še zaupa, odda svoj glas strankam, kdo vas naj še spoštuje, vas, ki skrbite za zelo drage premestitve starih kosti,  tujih ustaških izdajalcev, nimate pa posluha za lačne državljane in otroke. Uničujete mlada življenja in starejše uboge ljudi, le zato, da so vam vaše in vaših družin polne riti in žepi raznih dobrin. Za vse to pa so drugi prikrajšani, se zavedate tega gospoda??? Simpatizirate z svetovnimi morilci, ki sejejo vojne povsod po svetu, v te krvave spopada pošiljate še našo vojsko, namesto, da bi ta prestižna morilska gospoda s tem denar

»Najtežje mi je, ko moram otroku priznati, da nimam za hrano!«

Kličemo na pomoč za družino Šerbinek, ki se je v trenutku znašla v hudi socialni stiski, ker je mamo Zdenko prizadela možganska kap in ne more delati.

Morda se je na čase dobro malo zamisliti, predvsem o sebi!

Romano Rajkov
23.10.2016 10:47 (Oct 23, 2016)

Ločili smo glavo od srca, razum od duše. Človek ni več cel, zato se ne more razvijati. Vprašajmo se česa smo se zares naučili? Ali obvladujemo strah, jezo in druga čustva?

Življenje je proces preobražanja. Kdor ima dober, plemenit značaj, je največji med vsemi. Truditi bi se morali ohranjati um čist. Slabe misli so kot okužba. O čemer razmišljam, to postanem. Ne bi smeli misliti, da je naša naloga presojati drugih, ampak spreminjati sebe. Jaz sem tisti, ki se moram spremeniti. Naš govor naj bi bil ljubezniv, saj lahko jezik zareže globlje kot meč. Ali znamo odpuščati, drugim prinašamo veselje in smo si pridobili dobre značajske lastnosti?

Znanje, ki ga imamo, je namenjeno temu, da se notranje razvijamo in skrbimo za druge. Več kot dajemo, bogatejši smo. Tako se osvobajamo ega, ki ima mnoge preobleke. Niso ljudje naši nasprotniki, temveč lažni jaz, ego.

Ne bojujmo se z drugimi, temveč s svojim egom. Ta notranji boj, o katerem govorijo modreci, nas vodi v osvoboditev. Prizadevajmo

NEKAJ BESED, O MEDNARODNEM TEDNU PRIJATELJSTVA

Romano Rajkov
17.10.2016 18:05 (Oct 17, 2016)

Prilagam spodaj zapis zgodbe, ki je obkrožila svet in mi jo je poslala ena od iskrenih prijateljeljic, preberite in delite jo, lahko pa jo pošljete tudi po meilu! Pred tem pa še moj zapis, ki se nanaša na to zgodbo...
 
Zgodba seže do srca in spravi človeka do solz, ne vse, le tiste, ki znamo čutiti in znamo uporabljati tudi čustva, kadar je to potrebno. V nas naj ne bi bilo slabih misli in ne prezira. Veliko nas je, katere bo ganila ta zgodba, se nas dotaknila z opozorilom, kdo smo in kaj dejansko občutimo, ko beremo take zapise. Opazujte se sami, kaj se bo zganilo v vas samih, občutki so lepi, istočasno tudi malo zapečejo, so pa s toplino v duši, ker znamo čutiti in ljubiti.
 
Še veliko več pa je takih, ki se jih taka ali podobne zgodbe ne dotaknejo, kaj šele, da bi se ob branju ali poslušanju, ko jim nekdo drug prebere, zganili in občutili neko bolečino v sebi ali v odnosu do sočloveka. Taki ljudje verjemite, da nimajo prijateljev, dejstvo je, da se jih tudi ne želijo, kaj

LEPŠI SVET

Romano Rajkov
08.10.2016 21:50 (Oct 08, 2016)

Do kje lahko,
še sega moj pogled,
v katerem videl bom,
v lepši svet.
Ko med ljudmi,
na ulici in vse
povsod drugod,
po celem svetu,
čutiti bo ljubezen,
in dobroto.

Kdaj najvažnejša bo,
spet tista prva skrb,
za sočloveka.
Za vse, ki danes
so brez dela,
vse mlade, bolne,
stare, vse družine,
kjer dosti je otrok.

Kdaj v celem svetu,
v družbi tej
se kdo bo zganil,
sledil pravici, srcu
in klicu bo narave,
boril se za ljudi.
Da vsi bili bi varni
in veseli, ne lačni,
ubogi in ponižani,
prestrašeni.

Živimo v
negotovosti,
zavrženi, kot višek
bi bili v tem svetu,
ne zaželjeni, vsi
gluhi, slepi.

Sedaj ves svet nori,
se kolje in pobija,
le za prestiž jim gre
in da bili bi vsi
bogati, kralji in heroji.
Do kdaj, še segal
moj pogled in
sanjal bom,
ta lepši svet.

romano r.

André Rieu - Nightingale Serenade (Toselli Serenade) - YouTube

''Behold, my friends, the spring is come; the earth has gladly received the embraces of the sun, and we shall soon see the results of their love!'' http://ww...

Je bolje biti krut in neizprosen, kot ljubezniv in OBČUTLJIV?

Romano Rajkov
02.10.2016 18:13 (Oct 02, 2016)

Vse je odvisno od tega, v čemu posameznik bolj uživa, mnoge izpolnjuje biti krut in neizprosen, obstajamo pa tudi občutljivi in ljubeznivi, le to pa ne more biti vsak. Vse je odvisno od genov človeka, od vzgoje in od druženja z ljudmi, ki mu ugajajo, predvsem pa je odvisno od družbe kot celote v kateri živi.

Vedno je bilo na tem svetu tako in drugače ne more biti, vse dokler, se tudi družba kot celota ne bo pričela spreminjati v duhovni rasti. To pa traja več generacij, prične pa se pri vzgoji malega človeka, otroka v odraščanju pri starših, v šolah in v duhovno bogati družbi, kjer se bo miselnost družbe precej razlikovala od današnje, ki je pokvarjena.

Za tak uspeh pa so potrebni koraki skozi generacije in družbene spremembe, te se sedaj izrazito odražajo, tudi v tem obstoječem sistemu, katerega trenutno živimo, vsi pa dobro vemo, da nas je zatajil-razočaral in iz nas naredil pokvarjeno in ne zdravo družbo. Preusmeril je veliko ljudi, za veliko korakov k nazadovanju in ne prispeval

Združeni smo močnejši, razdeljeni in odtujeni propadamo!

Romano Rajkov
20.08.2016 21:05 (Aug 20, 2016)

https://www.facebook.com/notes/romano-rajkov/pove%C5%BEimo-se-in-sodelujmo-/573837312799398

Povežimo se in sodelujmo !!!

-klikni na povezavo:

Narod in protislovja

Evolucija in dialektika

PREBUDITE VAŠO ZAVEST

Romano Rajkov
15.08.2016 09:34 (Aug 15, 2016)

 Prebudite vašo zavest, da postanete zvesti sebi, imejte se radi! Le tako boste sledili svojemu srcu-življenjskemu cilju in uspehu... 

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem spoznal, da sem vedno in ob vsaki priložnosti na pravem mestu in v pravem času, in da je vse kar se dogaja pravilno – od takrat dalje sem lahko miren. Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem lahko spoznal, da so čustvena bolečina in trpljenje za mene samo opozorila, da živim v nasprotju z lastno resnico. Danes vem, da se to imenuje BITI VERODOSTOJEN.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem prenehal hrepeneti za nekim drugim življenjem in lahko sem videl, da je bilo vse okoli mene poziv za rast. Danes vem, da se to imenuje ZRELOST.

Ko sem se začel resnično imeti rad, sem si prenehal krasti prosti čas, in prenehal sem ustvarjati mogočne projekte za prihodnost. Danes počnem samo to, kar ustvarja zadovoljstvo in radost, tisto, kar ljubim in kar ustvarja smeh v mojem srcu, n

Odgovor na objavo, POLITIČNO PASIVNI DRŽAVLJANI - zapis: Angelca Likovič

Romano Rajkov
09.08.2016 21:09 (Aug 09, 2016)

                     Predhodno preberi zapis na povezavi      

http://www.publishwall.si/angelca.likovic/post/222019/politicno-pasivni-drzavljani

Pri vsem zapisu je čutiti, kako Angelca pihate na dušo vsem volivcem, naj le gredo na volitve in volijo eno izmed desno usmerjenih strank. Opozarjate tudi na dobro pripravljen program in na samo predsedstvo v stranki, vse naj bi bilo v duhu pričakovanega od stranke in sprejemljivo za volivca. Voliti bi bila naša dolžnost, če bi bila tudi država pravična do vseh državljanov, to pa vemo, da že dolgo ni.

Ja, vse lepo in prav, veliko ste naštela, kar v resnici boli vse nas, ko opazujemo na vse te nepravilnosti, ki se dogajajo v naši skorumpirani družbi. Ni čutiti zanesljivosti pri nobeni od strank, politiki pa delajo po navodilih Evrope in Amero mafije, državljani pa smo pri politikih nepomemben člen v tej družbi.

Mislim, da je bilo že dovolj napisanega na to temo, kako gledajo politiki in vlade na nas, kot v narekovaju (enakovredne in enako

Tudi taki primeri so odraz nezdrave in bolne družbe, kot je naša!

Romano Rajkov
06.07.2016 19:02 (Jul 06, 2016)

PREBERI PRVO PRISPEVEK NA POVEZAVI!

V takih tragedijah in o kateri že nekaj dni teče beseda, bi pa ja moral nekdo od sosedov vedeti in slišati večkraten jok otroka in da se nihče ni podvizal in poklical policije, zato veliko krivico nosijo tudi sosedje in ne vem, kako se počutijo danes, ko te deklice ni več med živimi.

Tudi policija bi morala na vsako tako anonimno prijavo reagirati takoj in ne, da jih po navadi, vedno bolj zanima, kdo kliče, kdo želi da posredujejo. Veliko tudi zaradi tega ne kličejo ljudje, ker ne želijo biti vmešani v postopek pri posredovanju in zaradi maščevalnosti.

Prav na tem področju je potrebno zakonsko narediti nekaj več, da ostane klicatelj anonimen in prijaviteljev bo potem sigurno več. Ne vem pa, koliko je zakonsko urejeno pri nas, kar se tiče pretepanja otrok, ker obstajajo tudi taki starši, kateri si jemljejo vse pravice v svoje roke in smatrajo otroke za svojo las

Žal je to po dolgem času le v enem primeru, da znanost uspešno razvijajo pri nas!

Romano Rajkov
06.07.2016 18:25 (Jul 06, 2016)

Koliko pa jih je končalo na tujem?

V naši državi se politikom ni ne sanja, koliko napak so naredili v vseh teh letih, ko so uničili toliko donosnih podjetij.

To je le en primer, da so bili tujci pripravljeni vlagati v razvoj naše znanosti, lahko pa bi vlagali tudi sami, brez stratežkih vlagateljev. Samo naše gospodarstvo, so želeli naši politiki razprodati ali uničiti in to jim je tudi uspelo v teh letih.

Sedaj se hvalisajo z enim dobrim primerom, pozabijo pa na številna naša podjetja, ki so jih odprodali, kupci pa proizvodnje po nakupu preselili v tujino, ker je delavna sila cenejša, naši državljani pa ostali brez zaposlitve.

V državi imamo toliko potencialnih strokovnjakov, pa ne samo na področju farmacije. Slovenija slovi po strokovnjakih iz vseh področji in ne samo v gospodarstvu, le da se odgovorni v naši državi ne zavedajo tega in se rajši poigravajo z talenti, ki so zlata pridobitev za vsako državo.

Žalostno pa je, da nas ti mladi talenti zapuščajo in si poiščejo za svojo us

Novartis ceni slovensko znanje

Lek odprl prvi objekt za proizvodnjo učinkovin za inovativna zdravila v Sloveniji. Naložba vredna več kot 28 milijonov evrov.

15 mlijonov letnega zaslužka, evropskega kapitalista!

Romano Rajkov
23.06.2016 15:29 (Jun 23, 2016)

Francozi neuspešno proti plači predsednika Renaulta, dobil je 15 milijonov evrov

SAMO ZA PRIMER, V KAKI SVINJARIJI ŽIVIMO. EROPA IN TA SISTEM KAPITALISTOV BO POKONČAL TUDI NAS, ČE MU NE BOMO OBRNILI HRBTA...

v Franciji so ljudi osiromašili že veliko pred nami, taka gamad neoliberalov se pa nažira in razsipava z denarjem, S katerim bi bilo moč rešiti in nahraniti nešteto revnih družin, lačnih ust. Tudi pri nas ni sedaj nič drugače, le denarja ni toliko, kot ga ima Francija za svojo živino preseratorjev.

Kaj naj porečem na vse skupaj, na svetu je dovolj denarja, dovolj prostora, dovolj hrane za vse ljudi, porazdelitev le tega, pa ne pravična. Zamislite si lahko tudi, koliko enega denarja se porabi za vojsko, razne vojne posege, ki jih svet sploh ne potrebuje, potrebuje jih le umazana drhal kapitalistov, ker jim nikoli ni dovolj. Vedno si želijo več in več!

Na tem svetu bo vedno tako, s sistemom lahko le zmanjšamo ali omilimo kriminal in nepraviščnost v svetu, ni pa vse to moč, tudi zatre

Francozi neuspešno proti plači predsednika Renaulta, dobil je 15 milijonov evrov - siol.net

Carlos Ghosn je kot predsednik Nissana in Renaulta v zadnjem poslovnem letu skupaj zaslužil dobrih 15 milijonov evrov, kar pa je še vedno manj od...

LE LIZIKA, BOMBONČEK IN IGRAČKA JE BILO DOVOLJ, DA SMO PODLEGLI HIJENAM KAPITALIZMA!

Romano Rajkov
19.06.2016 14:03 (Jun 19, 2016)

Ja ja, pričnite razmišljati drugače, ker prav volitve so tista stvar, ki je najpomembnejša za cigane-politike, ko bodo ponovno pričakovali nas glas. Le takrat nas potrebujejo in izkoristijo, kasneje pa smo zanje to, kar danes smo, breme, smeti in potrošni material.

Zamislite si, da imamo to golazen le enkrat na štiri leta v svojih rokah in to je tisti pravi čas, ko lahko kot državljani - v družbi lakomnih gospodarjev pa kot hlapci, spremenimo nekaj bistvenega v naši družbi.

Na nas je spoštovani prijatelji, državljani, bomo še naprej sužnji te podkupljive politike in tega roparskega sistema ali se bomo z pokončno držo uprli in ignorirali njihova pričakovanja, da dobijo svoj glas.

Ni rešitve, če mislimo biti spet poslušni in slediti njihovi retoriki, ko nas bodo z vseh strani okopirali in bombandirali z raznimi obljubami, takrat so nas pripravljeni tudi podkupiti, le da bi dosegli svoje cilje.

Sama natolcevanja, kup propagande iz denarja, ki so nam ga pokradli in ljube obljube, kaj vse b

Resnica o volitvah slovenski podnapisi - YouTube

http://www.freedomainradio.com/donate.aspx Freedomain Radio is the largest and most popular philosophy show on the web - http://www.freedomainradio.com

KRIK NARAVE

Romano Rajkov
16.06.2016 15:03 (Jun 16, 2016)

Že jok z neba, šum in
vpitje vseh gozdov, krik
vseh bolanih, obupanih ljudi,
živali, ne ustavi ves teror,
ki NATO ga nad nami izvaja.

Zastruplja vodo nam,
naravo, gozdove in ljudi, živali.
Le to ne vidi in ne sliši
parlament, ne naša vlada,
njim interes v glavah se poraja,
kot bi bila lastnica vsega sama.
Živali vseh, dobrin naravnih
in vsakega bi državljana.

Kroji življenje nam in
ne prisluhne vpitju, joku,
kriku, le kaj se moralo zgodit,
da umaknemo se tem,
že toliko prekletem NATU.

Le kaj storit, da v glavah njih,
v zavesti bodo prebudili se,
odločali v interesu ljudstva,
nas ljudi in ne samo
po svoji samovolji, pameti.

Gospoda, nam dala je besedo
in ljudstvo, mi smo jim zaupali,
sedaj pa nam nič ne prisluhnejo
in vse po svoje delajo.

Kje tiste meje so, da
konec bo sovraštva, ki ga
zasejali ste in ga gojite, do
vse narave, nas državlanov.

Le kaj še, ste nam pripravljeni storit,
da duše vaše bodo mirne,
še predno boste vse zafurali
in nas do kraja vse un

V SLOGi jE UPANjE iN MOČ, V LjUBEZNi PA VESELjE IN DUŠEVNi MiR!

Romano Rajkov
25.05.2016 14:50 (May 25, 2016)

Dragi moji vedno se bo našlo pisalo za načrtovanje prihodnosti, nikdar pa radirka za brisanje preteklosti in prave resnice.

Ne ozirajmo se na vse svinjarije, ki nam jih počnejo mafije politične oblasti že vseh 25 let, razmišlajmo rajši, kako si bomo razširili obzorje k treznemu razumu in si sami zagotovili lepšo prihodnost. Le to pa bomo dosegli, če bomo trezno razmišljali in pozitivne misli preusmerjali v dejanja.

Vse preveč je vrednot, ki se izgubljajo in izkrivljajo v interesih politične volje posamičnih strank, katere nas le zavajajo, da si gradijo svoj imperij, nas male državljane pa zanemarjajo, podcenjujejo, uničujejo.

Čas je za spremembe, za novodobni sistem in da že končno, oblast v tej državi prevzame ljudstvo, kjer ne bo prostora za sovraštvo, prezir, ponižanja, kjer bomo vsi enaki, srečni, ne glede na pripadnost in razlike.

Vse to pa lahko dosežemo, če se bomo znali združiti, da bomo enotni, povezovalni, si znali tudi dobro prisluhniti, imeli in zaživeli za enake cil

Namesto v službo zaslužiti za preživetje, sedaj na rdeči križ po miloščino!

Romano Rajkov
19.05.2016 14:43 (May 19, 2016)

Ja ja, namesto v službo služiti denar, sedaj na RDEČI KRIŽ po miloščino, da preživiš. Kje ste drhal politki, oglejte si do kam ste pripeljali to državo in državljane. Samo ne, nič se vas ne dotakne, kakor, da ne vidite in ne slišite, kot, da ste gluhi in slepi.

Vse stare stranke, ki ste bile do sedaj na oblasti, enkrat levi, drugič desni in vsi ste zjebali to državo in osiromašili državljane, to vam je dobro uspelo in bili ste pravi stručkoti, prava mafija.

To vam je omogočal obstoječi- roparski sistem in zakoni, ki so jih za vas in kradljivo mafijo tajkunov, prirejali palamentarni dobičkarji-hitrozaslužkarji. Vsega tega ste se vsi, ki ste se želeli osamosvojiti in se združiti v skupno Evropo, NATO, še kako dobro zavedali, da boste lahko svobodno kradli, skupaj s tajkuni!

Sedaj pa se še nekaj repinčite in očitke mečete Cerarju in njegovi vladi, priznam, da je tudi ta Cerarjeva vlada, še slabši od vas vseh, samo revščina ljudi ne traja od letos gospoda, temveč jo državljani občuti

Ogrožena naj bi bila petina svetovnega rastlinstva, kaj pa ljudje in živali?

Romano Rajkov
12.05.2016 14:49 (May 12, 2016)

 
 
JE KAJ ČUDNEGA, DA PRIHAJA DO IZUMRTJA RASTLINSTVA
 
Po raznih zapraševanjih, ki jih vrši NATO na vseh področjih Evrope in sveta, razen v vzhodnih deželah in ostalih kontinentih, kjer nimajo dostopa, tega je moč opaziti že kar nekaj let tudi pri nas. Lahko pa le predvidevamo, da so naročniki tega zapraševanja močni lobiji in roparske korporacije, ki izčrpavojo svet z izmišljenimi krizami za lastno okoriščanje.

Ne čudi me, da se ni rastlinje, še posebno drevje v gozdovih, najbolj so prizadeti iglavci in kostanj. Vse to rastlinje se upira, ne more pa se ubraniti strupom in raznim kemikalijam, ki jih pršijo iz letal, katera so prirejena prav v ta namen. Pred vstopom v EU in NATO, tega ni bilo moč opaziti v našem podnebju.
Kaj vse dopuščamo, da se vrši v našem podnebju, ne spregovori nobena od svetovnih in ne naših strokovnih inštitutov-strokovnjakov, očitno ostaja do sedaj, vse to zapraševanje v strogi tajnosti. Ne moč je izvedeti, čemu koristi zapraševanje, se morda n

Ogrožena naj bi bila petina svetovnega rastlinstva :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RT

Botaniki iz londonskega Royal Kew Gardens so v prvem poročilu o stanju svetovnega rastlinstva našteli 390.900 rastlinskih vrst. Ocenili so, da je ogrožena kar petina rastlinstva.

Prisluhnite lekcijam za vse naše in Evropske politike, ki nam uničujejo naša življenja!

Romano Rajkov
09.05.2016 15:41 (May 09, 2016)

Povezave: PRISLUHNI

- klikni na povezavo!

..............................................................................................
Ovaj govor treba da čuju svi na Balkanu i po cijeloj Evropi, sve im je treba reči u lice!

Žal, bomo to razuleli le mali ljudje, tako nas je javno označil G. Cerar. Veliki naj bi bili le vsi tisti, ki nosijo v državi neke odgovornosti, obnašajo se pa zelo neodgovorno. Prav tem pa namenjam ta posnetek, katerega bodo verjetno preslišali ali celo ne razumeli.

To žensko, ki nosi sporočilo vseh nas malih ljudi in bi bilo prepotrebno, da bi ga slišali prav vsi v našem in evropskem parlamentu. Ne bi pa škodilo, da bi tej gospej prisluhnili tudi v predcedniški in vladni palači, morda bi veliki pa le dojeli, kaj jim želimo povedati mi, vsi mali ljudje.

Kraljujte velika gospoda še en čas, kraljujte, možnost vam je dana samo še do prvih volitev, po volitvah pa se vam bo izteklo zatiranje malih ljudi i

Ko se v duši prebudi tudi podzavest, ki usmerja naš razum!

Romano Rajkov
08.05.2016 14:06 (May 08, 2016)

Zapis na temo prispevka:
Lepo je bilo pri Abramu prebrati vse vaše zapise v komentarjih, čeprav so odgovori nekaterih kratki, so dovolj jasni, vem, da se je težko podajati v tako debato o analizi samega sebe. Lepo pa je videti, da radi živite in da je odziv na prispevek, številčno precej obsežen, kar ni v navadi na teh straneh PublishWalla.
Tudi mi vsi se občasno srečujemo z analizo svojega življenja. To ni lahko, je pa zelo koristno, ker le to človeka usmerja na tiste prave življenjske poti. Dobro je včasih prebrati tudi kako dobro knjigo priznanega pisca, ki ne piše samo po svojih zamislih, temveč vsebinsko črpa tudi sam iz raznih preverjenih in doživetih analiz.
 
Na temo take ali podobne tematike o življenju, se je možno ogledati kar nekaj filmov, le ta pa so iz časa, ko nas še ni bilo ali smo bili še mladi in ko je bil življenjski tempo živeti še znosno-spodobno in varno. Danes se filmske produkcije ne ukvarjajo več z tako tematiko, k

Oglasi

stave bet 365 veljajo za zanesljivo stavnico na kateri je registriranih že več kot 15 milijonov uporabnikov. začnite igrati stave na portalu stave365.com še danes!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

vas zanima kakšen je toplotne črpalke cenik pri ponudniku inštalacije štrus? na njihovi spletni strani lahko najdete različne vrste toplotnih črpalk. preverite celotno izbiro na spletni strani instalacije-strus.si!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

4116.) princeskin dnevnik

Kategorija: Humanistika

Cena: 7.99 €

iščete zobozdravnika v ljubljani? ustna medicina d.o.o. je odlična izbira za vse tiste, ki želite profesionalno nego vaših ust, zobovja in dlesni. obiščite nas.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kopalniška keramika je namenjena postavitvi v kopalnico. na spletni strani keramoteka.si si lahko pogledate veliko ponudbe kopalniške opreme po ugodnih cenah.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

se odločate za google adwords oglaševanje, pa ne veste kakšen je google oglaševanje cenik? preverite na spletni strani podjetja dominatus d.o.o. in pošljite povpraševanje!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

2381.) slovenija te poznam ?

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

1414.) december moon

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

v aag pričenjamo z 16. januarjem  2017 z izvajanjem projekta brezplačno pravno svetovanje. v kolikor potrebujete pravni nasvet iz kateregakoli področja prava, se oglasite v času uradnih ur v prostorih po spodaj navedenem urniku oz. nas kontaktirajte na naslov:  projekt je prvenstveno namenjen socialno šibkejšim posameznikom, ki jim želimo olajšati vključevanje v družbo in dostop do pravnih nasvetov. prav tako pa bomo pomagali še naprej civilnim iniciativam, društvom in posameznikom, ki imajo probleme na področju okolja, narave in zdravja kot posledice nezdravega okolja v katerem živijo. na svetovanju vam bo naš pravnik odgovoril na pravno vprašanje, vam razložil vsebino in postopke omenjene zadeve ter vam predlagal možnosti oz. pot naprej. vojko bernard

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

4576.) vse o gobah

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

2795.) nova velika kuharica

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 15.99 €

1169.) kuhinja za alergike

Kategorija: Kulinarika

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj