Resnica o fafanju, spermi, kunilingusu, seksu …

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2013-12-15 ob 11:54:48

Prejšnji teden sem imel dve super ponovitvi MonoTragiKomediji v hotelu Mons. Ko sem (na to temo) »predaval« učiteljskemu zboru neke šole, sem seveda zbral »soft« (mehkejšo) verzijo, kar se je izkazalo kot »balzam« za (razdraženo) žensko dušo. Malo sem pač ovinkaril in nisem povedal vsega. Ženskam – po mojih izkušnjah – najbolj paše poslušati »ovinkarjene okrog seska«. Najbolj strižejo z ušesi, ko govorim o fafanju, okusu sperme, depilaciji (faličnih/črnih) kocin in podobnih rečeh ...

Svoje teoretsko MnonoTragiKomično soliranje, torej »predavanje«, zabelim/začinim/popopram (dodam nekaj čilija) oz. pocukram z vložki – pa ne »damskimi« pač pa »porno-teoretskimi«. Nič si ne izmišljujem, vse je res oz. je vezano na resnične dogodke oz. resnična in legitimna moja teoretska razpredanja.
Pred par leti so me v neki (ženski) reviji naprosili, če lahko odgovorim na naslednje vprašanje: »Za dober seks so nujne spremembe. Spletna raziskava, ki pa ji gre verjeti zgolj pogojno, je pokazala, da dve tretjini žensk ne marata oralnega seksa, a to prva tretjina vseeno počne, vendar samo zato, da zadovolji partnerja, drugi tretjini se gnusi. Gre pri tem za moralni ali higienski problem?«
Moj resen teoretski izliv se je glasil nekako takole: »Prav odnos do penisa 'razgali' žensko oz. njeno razrešitve Ojdipovega oz. kastracijskega kompleksa, ki se dogodi v otroštvu vsake deklice. Žensko prakticiranje oralnega seksa ('fafanje'), ali pa vsaj fantaziranje o tem, razgalja neko njeno karakterno oz. vedenjsko paradigmo – razgalja njeno bodisi faličnost ali pa feminilnost. Tiste ženske, ki so svoj Ojdipov oz. kastracijski kompleks – torej tudi infantilno soočenje z anatomijo moških genitalij – razrešile tako, da se v odraslosti zgledujejo po moških (faličnost), moški penis predstavlja epicenter njenega nelagodja in njene (nezavedne) zavist, ki je navadno prav zaradi obračanje želje v svoje nasprotje, začinjeno tudi z gnusom. V ozadju torej tiči infantilno zavidanje penisa, ki je v osnovi nezavedno. Soočenje s penisom in eventualno 'normativno' oralno oboževanje oz. ljubkovanje, faličnim ženskam predstavlja tegobo oz. nujno zlo seksualnega odnosa z moškim, s katerim navadno moškega osreči. Nekaterim vsiljivim moškim pač uspe prepričati oz. prisiliti oz. naprositi žensko tudi v oralne prakse – kar ji lahko na trenutke (ko posedujejo določeno 'moč' oz. 'oblast' nad moškim) celo prija. Ženske, ki so bile že kot neizkušene najstnice nekako pahnjene v oralni seks – ker je to pač norma današnjih spolnih praks – in ga v odraslosti zgolj nerade prakticirajo, s tem 'odnosom do penisa' posredno izpovedujejo, da se je zavidanje penisa preko gnusa prelevilo v zgledovanje po moških in kopiranje njihovih vedenjskih vzorcev. Ženstvene ženske pa so se kot deklice 'sprijaznile' s svojim 'hendikepom' oz. 'primanjkljajem' enega organa in si ta organ (penis) v odraslosti strastno želijo in ga obožujejo ter ljubkujejo če je le mogoče, torej tudi zavestno. Oralni seks zanje predstavlja užitek: končno lahko vase sprejmejo tisto, kar si že od nekdaj želijo – zavestno in nezavedno – pa še moškega imajo pod kontrolo, saj se zvija od naslade. Gnus oz. odpor in nelagodje ob eventualnem prakticiranju oralnega seksa po drugi strani tudi pomeni nezavedni odpor do želje po penisu, ki jo ima (željo namreč) vsaka (heteroseksualne) ženska – higiena je za celotno razumevanje psihološkega konteksta torej nebistvena. Gnus se torej ne napaja zaradi (ne)higiene. Pri gnusu gre za nezavedni odpor do želje po penisu… Tista tretjina žensk, ki v oralni seks ne pristaja, v svojem 'uvajalnem' seksualnem življenju pač ni naletela na dovolj vsiljivega moškega, v katerega bi tudi dovolj zaljubljena, da bi mu izpolnila to 'večno' željo. Prav odnos do penisa in njegovega sprejemanja predstavlja ključno točko razumevanja ženske seksualnosti. Ob koncu velja še omeniti, da menda (kot kažejo ankete – če je to sploh mogoče anketno raziskati) ena četrtina žensk, ki prakticira oralni seks, pusti vase tudi ejakulacijo oz. spermo tudi pogoltne.«

Ta kontekst sem razložil tudi v enem od poglavij svoje zadnje (konroverzne) knjige O spolu (http://www.romanvodeb.com/) ki jo (znižano na 15 Eur) lahko kupite ravno v Monsu – pa še kakšno »odpiljeno« posvetilo vam (s podpisom) lahko v knjigo dopišem.

 

V MonoTragiKomičnem (odrskem) »predavanju« pa stvari »pocukram«/zabelim/popopram – vpeljem tudi ananas (ki izboljša okus sperme) – pa »gnojni izcedek« oz. »smrkelj« in/oz. (hranljiv) »cedeči se sladoled«, ki »plemeniti žensko misel«. Razložim tudi razlike v (ženski) afiniteti do »goltanja/požiranja sperme« in seveda dodam interpretacijo znamenite, skoraj vsesplošne (moške) afiniteti do ejakulaciji v (ženska) usta. Vse skupaj zavijem v šalo, da slučajno pri kakšni seksualno zavrti ženski ne pride do bruhanja, ker se mi je na enem »predavanju« (v »vaški skupnosti«) že skoraj zgodilo. In takšnih, seksualno zavrtih žensk, je potem sram zapustiti dvorano, in »(po)trpijo« do konca, na mene, oz. na »Sigmana Frojdeba« pa so jezne do konca svojih dni, in še po smrti.

 

Torej: če si hočete/želite – sebi in partner/ju/ici – popestriti veseli december pridite v torek, 17. decembra ob 20. uri v hotel Mons – karte (za 7,50 Eur) si prej rezervirajte na GSM: 040 33 66 72 ali anton@zimske-urice.si.    VABLJENI!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
10
Mjuzikl
1
Feb 03, 2014
Pa še freudovsko čitanje glasbe in glasbenih videov https://www.youtube.com/watch?v=I4hvEVFkbM0&list=PLkHPPpAaV6zavODiMRhuhGPQpChZL_4bi
#10
Alexio Dickson
0
Dec 19, 2013
Njen bivsi trener, Mazza al Mici :D
#9
Vlatka Kozlovič
0
Dec 19, 2013
Alexio Dickson,

mogoče pa res.... Kdo pa naj bi bil njen junak?
#8
Alexio Dickson
0
Dec 17, 2013
Tina Maze ima probleme s seksom, odkar ni vec njenega Junaka ne dosega vec zmag na smucanju! :D
#7
Rado K
0
Dec 16, 2013
Ah ta oralni seks.
Ne vem, če ni precenjen. Saj ne rečem, tu in tam, če je razpoloženje obojestransko. Kraj odnosov je pa vendarle, če ga daš na pravo mesto.
#6
Vlatka Kozlovič
0
Dec 16, 2013
Ja, bi rekla, da to izhaja vse iz vzoje. Če imajo starši normalne odnose in so seksualno odprti, potem je tudi njihov optrok normalen in odprt do seksualnosti. In torej spoštljiv do nasprotnega spola. V vseh oblikah.
#5
Roman Vodeb
0
Dec 15, 2013
Afiniteto do oralnih praks imajo ljudje z normalnim otroštvom - in brez vpliva kakšne radikalne antiseksualne ideologije (npr. krščanske). Če pa je imela hčerka probleme z očetom - npr. če ga ni imela, ali če je bil "preveč slab" - ali če je imela "strogo" aseksualno oz. konzervativno mamo, ki je hčerki celo otroštvo/mladost govorila: "Kurba pa že ne boš!", ali če je deklica doživela spolno zlorabo (ki je ni predelala), ima lahko probleme s fafanjem in tudi s kunilingusom (izvajanim na njej) - in seveda z orgazmom.
#4
Vlatka Kozlovič
0
Dec 15, 2013
Če nekoga resnično ljubiš, ti je vsak del telesa ljub. In ga lahko ljubkuješ. Bolj umazane, so ponavadi roke, ki so vedno zunaj. Celo obraz je lahko bolj umazan od spolovila. Obraz je vedno odkrit in na "udaru" vsem mogočim vremenskim razmeram kot tudi vsem nesnagam.
Spolovilo pa zakrito z oblačili, spodnjim perilom. In če se umivamo redno, sploh po "uporabi", je vedno čisto, pravzaprav.
Jaz mislim, da si ljudje pogosteje umivamo spolovilo kot obraz. Vsaj če sklepam po sebi. Obraz si umijem zjutraj in zvečer, ostalo pa po "potrebi". Torej? Kaj je bolj čisto? ;)
#3
Neda
4
Dec 15, 2013
Kot ženstvena ženska potrdim, da ananas res spremeni okus sperme :)
#2
Miki in Ranko
1
Dec 15, 2013
Točno tako, vse je perfektno obrazloženo v vzgojno-izobraževalnem spotu Mikija in Ranka za odraščajočo mladino in tiste, ki so ta predmet v šoli šprical
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2013-12-15 11:54:48 (Dec 15, 2013)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Pokvarjeni odvetniki
Sebastien Abramov (Colarič), Sara, Julija in odžagana roka
Absurdna blokada – za 1 dan, za 1 mesec, za …
Šola in institucionalna (pre)vzgoja
Psihopati?! Vse več jih bo!
O osmanagićologiji – 8./zadnji del
Osmanagićev nateg! – ali: o osmanagićologiji – 7. del
Osmanagićevi najbolj bizarni nategi - 6. del
Osmanagićev nateg – ali: osmanagićologija (5. del)
Osmanagićologija (bosanske piramide) – 4. del
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
LGBT
(16)
ŠPORT
(13)
ZZZDR
(13)
CSD
(5)
RAAM
(5)
1968
(4)
eu
(4)
geji
(4)
Film
(3)
MOM
(3)
FDV
(2)
WC
(2)
FF
(1)
oče
(1)
OKS
(1)
RKC
(1)
LMŠ
(1)
sd
(1)
NOB
(1)
DUTB
(1)
SURS
(1)
gurs
(1)
RTH
(1)
seks
(1)
self
(1)
mati
(1)
ONA
(1)
tek
(1)
FSD
(1)
SKZP
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

5363.) il kung - fu - cesare barioli, knjiga je v it jeziku

Kategorija: Humanistika

Cena: 18.99 €

7472.) ana karenina - l.n. tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj