Postreferendumsko olajšanje

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2015-12-22 ob 10:54:31

Tako kot leta 2012, sem tudi letos za novinarje pripravil dve izjavi. Eno, če zmaga "ZA" in eno, če zmaga "PROTI". Takole sem se razpisal v času predreferendumskega molka v soboto:

Če zmaga »ZA«:

Celo kampanjo sem govoril: »Naj si narod sodbo piše sam! In če je tako butast, da bo izglasoval to noro novelo, mora trepeti! In za kazen naj trpi!« In danes je zame žalosten dan. Jaz imam čisto vest. Opravil sem svojo moralno dolžnost: kot levičar in kot dober poznavalec človeške psihe sem se angažiral in skušal v svoji kampanji ljudem dopovedati, da je novela ZZZDR popolnoma spodletela. V svoji kampanji sem bil očitno premalo učinkoviti – ker se bil tudi precej spotikan; ali pa so ljudje pač zgolj slepo ubogljive ovce. Sam sebi nimam kaj očitati, storil sem vse, kar je bilo v moji moči, da bi zmagal PROTI. Sedaj mečem puško v koruzo. Narod pa naj sedaj trpi – razen, če ne bodo to zakonsko in protiustavno spodletelosti presekali ustavni sodniki in povedali, da je novela ZZZDR v nasprotju z Ustavo (vsaj v treh členih: 53., 54. in 56. členu).

Če zmaga »PROTI«

Kljub vsem krivicam, ki sem jih na to in podobne teme doživljal v življenju, nisem zgubil upanja – še vedno mislim in vem, da »dobro vedno zmaga«. In danes je na referendumu zmagalo »dobro«, tisto kar je moralno korektno in etično neoporečno. Ljudje so iz vse te leve, torej legebitrovsko-feministične indoktrinacije vendarle izluščili bistvo: otrokove pravice (do očeta in matere) morajo biti nad pravicami spolno frustrirane manjšine gejev in lezbijk. In ponosen sem, da sem »svojim« levičarjem v tej kampanji dopovedal, da naj glasujejo po svoji vesti in naj popravijo napako, ki so jo v Državnem zboru v začetku tega leta zagrešili njihovi politični voditelji, ko so obšli demokracijo. V čast si štejem, da sem v tej kampanji predstavljal pomemben člen za zmago nasprotnikov novele ZZZDR. Zahvaljujem se vsem levičarjem, ki so na referendumu glasovali proti, bodisi po lastni intuiciji, ali pa pri svoji odločitvi upoštevali ravno moje psihoanalitične protiargumente.

Novinarki Dela, ki se je razpisala o mojih blokadah profila na Facebooku, sem obe izjavi tudi posredoval, toda tiste, ki je bila primerna za objavo, torej »če zmaga PROTI«, ji odgovorni uredniki pri Delu niso objavili.

Bi pa ob tej priložnosti še malo pokritiziral tiste vrle politične analitike, ki so komentirali referendumske izide. »Blestela« je (leva) antropologinja Svetlana Slapšak, ki je rekla da imajo od izida referenduma »koristi samo majhna skupina tretjerazredni političnih dobičkarjev«. Bolj glupega komentarja si ne bi mogel izmisliti niti LeGeBiTrovci sami. Glupo pa je izapdla tudi nacionalna TV, ki jo je vprašala za mnanje.

Sam pa pravim, da ne gre za to, da je levica slabo vodila referendumsko kampanjo – kar mnogi poudarjajo (tudi Vesna Vuk Godina, ki v svojih TV-komentarjih tudi ni blestela); gre preprosto zato, da voda ne teče navhrib, da jajce ni štirioglato, da opice ne govorijo, da sneg ni črne barve – torej, da otroci rabijo (moškega) očeta in (žensko) meter.

Razočarali so me vsi politični analitiki, ki imajo FDVjevsko poreklo. Mimo je brcal tudi politični analitik Miha Kovač. Tukaj ne bi smelo biti govora o politični analitiki. Šlo je za pravice otrok, za tradicionalne družine, kar ne bi smelo biti povezano s politiko. LeGeBiTrovci pa seveda tudi lahko živijo v svojih libidinalnih/čustvenih (seksualnih), življenjskih/bivanjskih skupnostih, tandemih, duetih – samo otroke in tradicionalne družin (in poroke) naj pustijo pri miru.

Post festumsko sta se v medijskem etru pojavila krščanska zakonca Erzar – Lia-Katarina Kompan Erzar in njen mož Tomaž Erzar ... Kje sta pa bila, ko sem jaz "kri scal" na vseh teh podlih soočenjih?! Mastiti se s torto je luštno, drek žret pa pač ne.

Ob tej priložnosti bi se na svojevrsten, torej sadističen način rad "zahvalil" dr. Bogdanu Lešniku (pionirju gejevskega gibanja Magnus, pozneje dekanu FSD in mentorju mojega nesojenega doktorata na ISH) in dr. Vlasti Jalušič (nekoč direktorici Mirovnega inštituta in dokončni »rabljici« mojega doktorata). Mogoče sem bil pa res prav jaz tisti, ki sem okrog 100.000 levičarjev na referendumu prepričal, da otrok rabi očeta in mamo. Če se ta dva vrla »gospodarja vednosti« (s poziciji moči in oblasti) pred 15-leti ne bi sadistično izživljala pri pridobivanju mojega akademskega naziva »dr.« – prav zaradi njiju namreč nisem »dr.« – ne bi (po letu 2012 še drugič) premogel volje, da se spopadam s tem psihopatskim LeGeBiTrovsko-feminističnim ideološkim aparatom, ki je popolnoma kontaminiral slovensko levico.

Spoštovani geji in lezbijke – Bogdanu Lešniku in Vlasti Jalušič se imate za zahvalit, da sem se kot levičar v referendumski kampanji tako srčno razdajal za pravice otrok do očeta in matere.

Dobro se z dobrim vrača, slabo pa s slabim!

PS: Vsem, ki ste me zadnji teden referendumske kampanje zaman iskali na Facebooku ... Evo ... reaktiviral sem neko staro "fenovsko" FB-stran. Tam (me) lahko spremljat "kaj dogaja" ... https://www.facebook.com/Roman-Vodeb-28399593456/

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
9
Sponko
0
Feb 01, 2016
Da ne bo pozabljen, zadnji pogovor za slišeče in videče:
(31.Jan.2016)

https://youtu.be/XsfZL2qXcFI
#9
Sponko
0
Dec 30, 2015
DELO - poroča
Polona Malovrh
tor, 29.12.2015

"Božiček je letos še posebej razveselil Romana Vodeba, teoretskega psihoanalitika, organizatorja kampanje proti noveli zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki ga je na nedavnem referendumu zavrnilo dobrih 63 odstotkov udeležencev. Spet je dobil nazaj svoj profil na facebooku, ki so mu ga pred referendumom štirikrat "zminirali".

"Po desetih dneh in številnih posredovanjih v Ameriko na centralo Facebooka so mi vrnili moj profil. Pošiljal sem številne dokaze - fotokokopije,"skene" uradnih dokumentov, fotografije ..., da sem res jaz in da na svojem zidu nisem objavljal in pisal nič sovražnega," je za Delo dejal Vodeb, ki si je po referendumskem izidu pripisoval zasluge za to, da mu je uspelo skupaj s "svojimi levičarji" popraviti napako levičarskih voditeljev v državnem zboru: "Tisoče levičarjev sem prepričal in sem postal kar nekakšen njihov neformalni predstavnik."


(Se zgodi:)
#8
Sponko
0
Dec 26, 2015
Samo za močne, ki ne podležejo tujemu vplivu in znajo pobrskati po spominu, ter premleti vsakodnevne informacije, brez panike.

https://youtu.be/kej1wm_Qcug

Holokavst počasne smrti: Dokaz vlada vas zastruplja - YouTube

Donirajte Bitcoin: 1AvgZRsRQTBgUCzY6xDCMzRckz2VDdn96C Dokaz, da vlada zastruplja prebivalstvo z njihovim zastavljenim ci
#7
Stoyan Svet
0
Dec 22, 2015
lp Roman, čestitke za tvoj trud,
zdaj prihaja čas, da se pokončni ljudje združimo
in nadomestimo te zblojene pokveke v državnem zboru.
Poglej to našo stran in vidi, če se lahko vidiš v njej;
http://zdruzimo-slovenijo.si/

Združimo Slovenijo

ZDRUŽIMO POŠTENE, ODLOČNE IN ODGOVORNE LJUDI SLOVENIJE ZA NOVO- PRAVIČNEJŠO DRUŽBENO UREDITEV
#6
Roman Vodeb
1
Dec 22, 2015
Trudim se, ker čutim, da je tako moralno prav.
#5
VinKos
1
Dec 22, 2015
Gospod - ali, če želite, tovariš - Vodeb - cenim vašo možatost, pa tudi pronicljivost - težke stvari, ki smo jih kdaj doživeli, nas zgostijo. Iz nekaterih oblik ogljika pod pritiskom nastane prah, iz drugih - diamant!
#4
vojko
0
Dec 22, 2015
procentualno so profesorji po naravi enako izprijeni kot vsi ostali. Se spomnite učiteljice iz Tržiča, ki se je gola sončila na internetu? Pa psihologinje iz Nove Gorice, ki je sodno preganjala dijaka, kateri je odkril njene perverzne fotke? Pa mariborskega primera*?
#3
Sponko
1
Dec 22, 2015
NOVA 24TV - 17.12.2015 poroča (pod panorama)

"Ravnateljica Gimnazije Ptuj pojasnjuje: Ogled homoseksualnih erotičnih filmov je za dijake obvezen"

Z njo se moramo strinjati. Nazorne vaje različnih praks, se zgodijo že v zbornicah, da pridejo pred dijake pripravljeni.
#2
rastko plohl
0
Dec 22, 2015
lp
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2015-12-22 10:54:31 (Dec 22, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Prvi spol - knjižnica Jožeta Mazovca
Greta, njeni »gretofili« in »greteni«
Šport in seksualnost - 4. del
Seks pred tekmo – da ali ne? - 3. del
Psihoanalitični transfer v razumevanju odnosa trener/ka-športni/k/ca – 2. del
Tabu tema: seksualnost in šport (mladih) - 1. del
Pokvarjeni odvetniki
Sebastien Abramov (Colarič), Sara, Julija in odžagana roka
Absurdna blokada – za 1 dan, za 1 mesec, za …
Šola in institucionalna (pre)vzgoja
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ŠPORT
(17)
LGBT
(16)
ZZZDR
(13)
CSD
(5)
RAAM
(5)
eu
(4)
geji
(4)
1968
(4)
MOM
(3)
Film
(3)
WC
(2)
FDV
(2)
RKC
(1)
FF
(1)
sex
(1)
OKS
(1)
NOB
(1)
LMŠ
(1)
sd
(1)
oče
(1)
ONA
(1)
DUTB
(1)
SURS
(1)
gurs
(1)
RTH
(1)
seks
(1)
mati
(1)
self
(1)
FSD
(1)
SKZP
(1)
tek
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2072.) ljubljanski trikotnik - marko pogačnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4071.) zadnji kmečki punti - janez zupan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj