Bulil bom v joške (na odru) - je zdravilno

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2014-04-23 ob 15:44:35

Moja odrska psihoterapijo – z Monico Bikinsky – bi lahko imela naslov: »Buljenje v joške«, tako moje/Frojdebovo, kot gledalčevo. Gledalke so bolj ali manj kislo ljubosumne – mislim glede gledanja v konkurenčne joške. Buljenje oz. »terepiranje« se bo tokrat (spet) zgodilo v  mariborskim Koloseju v petek 25. aprila ob 20. uri.

Kar se buljenja v ženske joške tiče pa tole: Pred leti so v treh bolnišnicah v Nemčiji – točneje v Frankfurtu – izvedli raziskavo o (moškem) gledanju, bolje rečeno, o buljenju v ženske joške, po možnosti velike. Raziskava, ki jo je vodil dr. Franz Eping – trajala je kar pet let – je na koncu bojda pokazala, da je gledanje v bujno žensko oprsje za moškega zdravilna. AJz bi rekel: jasno, saj gre za moški pra-spomin na dojenje oz. tiste mamine joške, ki so ga dojile in so bile zanj takrat ogromne. Buljenje v joške dobro vpliva na srce in ožilje – zmanjšuje pa razsodnost, bi dodal jaz.. Dotični »znanstvenik«, jaz bi mu rekel »seksualni slublimator«, sklepa/ugotavlja, da moškim lahko vsakodnevno vsaj nekaj minutno gledanje oz. buljenje v ženske joške podaljša življenje. Osebno, kot spoznavni skeptik sicer trdim, da je kaj takega nemogoče dokazati, a vendarle se trditve skladajo z mojimi/psihoanalitičnimi/Freudov(sk)imi gledanji na žensko i moškega in soočenje z zajetnim/bujnim ženskim oprsjem. No, »Bogovi v belem«, ki mislijo, da vse vedo – svoje mnenje pa razglašajo za sveto spoznanje – pač neko neumnost/resnico zinejo, le-ta pa potem drži kot pribita. Dotični »znanstvenik« trdi, da se lahko moški, starejši od 40 let, izognejo srčnemu infarktu in možganski kapi, če vsakodnevno vsaj nekaj minut gledajo v velike ženske joške. Priporočljiva minutaža je 10 minut – jaz bi rekel vsaj 10 minut, 30 minut pa zagotovo ne škodi. Če pa kontekst malce zbanaliziramo, pa dilema tale: kako dolgo bodo živeli moški, ki lahko bujno oprsje ogledujejo v živo (ne samo preko kakšnega ekrana ali fotke) in celo otipavajo, tudi več ur na dan?! »Znanstveniki« sicer ne poročajo, kako vpliva na zdravje dotikanje ženskega oprsja – ali celo znamenite grodnične »žličke« z različnimi deli telesa (ne samo rokami, npr. z nosom, jezikom ali celo »organom«).
S teoretskega vidika bi bilo logično, da kakšnega starejšega in »nepripravljenega« moškega tudi kap lahko trofne … (OPOMBA: »moje« Monice tudi ni priporočljivo gledati iz prvih vrst, moškim s srčnim vzpodbujevalcem ogled predstave, bolje rečeno Monice – njenih jošk – odsvetujem.
Virtualno opazovanje privlačnih in bujnih prsi, kakršne imajo recimo Urška Čepin (ta nekako ni želela biti moja odrska pacientka), La Toya, Danica Lovenjak ali Tina Gorenjak (s slednjo sem se retorično »spopadel« na kongresnem odru v Laškem), ima menda enak učinek kot pol urno aerobiciranje. Iz tujega repertuarja znamenitih joškaric – ki zdravijo z videzom – je morda smiselno omeniti Pamelo Anderson, Monico Belucci, Samantho Fox in Sabrino, ali še starejšo Dolly Parton.

Zanima me oz. sprašujem, koliko nezavedne želje je bilo udeležene pri dotičnem Franzu Epingu, da mu je um proizvedel takšen »znanstveni« oz. subjektiven sklep. Uradno naj bi do teh rezultatov prišel pri opazovanju dvestotih moških, katerih naloga je bilo zgolj opazovanje prsi, ki krasijo po njihovem mišljenju simpatično in seksapilno žensko. Ko so moški vodili raziskavo o zdravilnosti sperme, so »ugodotili«, da šilece preoralno zaužite sperme deluje (na žensko – ampak samo na žensko) kot antidepresiv. Halo?! No, tudi tale nebuloza je zrasla na moškem znanstvenem zeljniku: nosečniško slabost je treba zdraviti z oralno zaužito spermo!?!

Kakorkoli že, Epingovi rezultati so bili sicer precej »kao« presenetljivi – no, meni osebno se sploh ne zdijo presenetljivi. To, da se je vsem moškim znižal (prej previsok) krvni tlak, izboljšal utrip srca in zmanjšal odstotek žilnih bolezni, je zame pričakovano; dr. Eping pa je pojasnil, da spolno vzburjenje krepi srčni utrip in izboljša kroženje krvi po telesu. Ravno na podlagi teh sprememb so zdravniki prišli do »spoznanja« (boje rečeno mnenja), da gledanje velikih ženskih prsi izboljša zdravje moških. Prav tako je so sklepali, da imajo moški, ki si na ta način »spočijejo oči«, večje možnosti, da se izognejo srčni ali možganski kapi. Navdušeni in za takšne rezultate (nezavedno) motivirani raziskovalci so se na koncu tudi poenotili, da lahko moški z vsakodnevnim buljenjem v joške svoje življenje podaljšajo tudi za pet let. Po mojem skromnem prepričanju so se ti isti raziskovalci zasmilili svojim asistentkam, da so jim po objavljenih rezultatih redno razgaljale svoje oprsje – seveda zaradi zdravja in dolgega življenja … Vse za zdravje!
Ne upam si pomisliti, pogled na kaj, bi bil zdravilen za ženske. No, upam si, in celo to naglas povedati, na odru, kot Frojdeb. V monologu v MonoTragiKomediji »Seks, Freud in jaz« - jutri (v četrtek) ob 20h v LJ-Koloseju, v Duo(Tragi)Komediji »Lepotica in psihoanalitična zver – ali: buljenje v joške« pa pojutrišnjem (v petek) v MB-Koloseju.

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Vlatka Kozlovič
0
May 24, 2014
AD,

vse kar je lepo, je rado opazovano.
#7
Alexio Dickson
0
Apr 30, 2014
Lezbijke tudi rade bulijo v joske druge zenske?
#6
Vlatka Kozlovič
0
Apr 27, 2014
Roman,

meni so ženske z velikim oprsjem všeč, če te to zanima.

Ja, pa res! če vidim, da komu stoji, sem ziher, da je dedec in pol.
#5
Roman Vodeb
0
Apr 26, 2014
Buljenje v svoje joške v špeglu je seveda zelo zdravilno tudi za ženske. Ampak gre za bouljenje v lastne joške, ne v konkurenčne. Pri ženskah je analogno bulenje in v kurca in o ne visečega, pač pa strumno stoječega.
#4
Irena Mikro
1
Apr 24, 2014
Ali je buljenje v joške zdravilno tudi za ženske? Glede na to, da so mame tudi nas dojile, bi morale tudi me imeti ta prijeten praspomin?
#3
Vlatka Kozlovič
1
Apr 23, 2014
Roman,

ženska na fotografiji ni zadovoljna s svojim oprsjem.

In ne nosijo vse ženske enako svojega velikega oprsja.

In posledično niso vse ženske z velikim oprsjem zanimive vsem moškim.

Oprsje je treba znati nositi. Odvisno je pa od ženske samozavesti, ki je povezana z energijami.

Energije privlačijo in ne oprsje.

Lahko ima ženska malo oprsje in je nadvse privlačna.


P.S.

Zdravilen (prvi) pogled za ženske, če mene vprašaš, ki lahko izhajam le iz sebe, je pogled na moško ritko in roke.

Če ima moški seksi ritko in lepe roke, vsaj zame, je lahko že pravi "samec".

:)

#2
Jaka Lumbar
0
Apr 23, 2014
Po božji volji, lahko oslepim.Punce zakrite joške, da ne bomo moški predolgo na svetlem.
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2014-04-23 15:44:35 (Apr 23, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Peterson Vs. Žižek - 2. del
Žižek Vs. Peterson - 1. del
Odžagala si je roko
Kriva je Eva?!
Idrija - kraj nesrečnega imena
Seksizem - 2. del
40 mučenikov – ali: SEKSIZEM (1. del)
Spol.si in Mojca Dobnikar
Afera »sendvič« – 2. del
Afera »sendvič« – 1. del
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
LGBT
(13)
ŠPORT
(13)
ZZZDR
(13)
RAAM
(5)
CSD
(5)
1968
(4)
geji
(4)
Film
(3)
MOM
(3)
eu
(2)
oče
(1)
OKS
(1)
NOB
(1)
LMŠ
(1)
sd
(1)
FF
(1)
SURS
(1)
gurs
(1)
RTH
(1)
seks
(1)
mati
(1)
self
(1)
FSD
(1)
SKZP
(1)
ONA
(1)
DUTB
(1)
tek
(1)
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

nudim inštrukcije programiranja, za naslednje programske jezike: c#, c++, c, java, kotlin, swift, xml, vb, html, css.. android, ios git, svn,.. naučim vas lahko tudi dela z določenimi programi: microsoft office word, excel, powerpoint 2008 in naprej microsoft sql (2005, 2008)  eclipse microsoft visual studio 2018 android studio eclipse in ostali.. cena po dogovoru, več info na 040 396 781  

Kategorija: Inštrukcije - Naravoslovje

Cena: 1 €

davčna blagajna je postala obvezna oprema vsakega podjetnika že dobra 3 leta. naprava deluje na vseh tablicah in večini androin moblinih telefonov. pri nas vam je na voljo že za 10,90 +ddv. več: https://www.a1.si/poslovni/davcna-blagajna

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

v ponudbi že lahko najdete najnovejše samsungove telefon serije 10. med njimi tudi samsung galaxy s10e https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10e-128-gb-crna in samsung galaxy s10  https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10-128-gb-crna , ki vas bosta zagotovo očarala. za cene preverite spletno stran.

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj