Članek
ABORTUS, ISTOSPOLNOST, POSVOJITEV, PRISVOJITEV IN REFERENDUM
Objavljeno Mar 31, 2015

Večkrat me ljudje sprašujejo, kaj imam toliko proti sprenevedanju? Saj se vendar vsi po malem sprenevedamo, a ne?

Zavedati se moramo, da je sprenevedanje v današnji "civilizaciji" najvišje cenjena obrt. Ljudem brez te veščine so tesno zapahnjena vrata v svet politike in visokega biznisa.

Kako sprenevedanje deluje v "biznisu", nazorno spregovori tale primer:

Imaš štiri mlade muce s katerimi ne veš kaj bi. Sosed se ponuja, da jih utopi, vendar ti za živali ni vseeno in poskušaš z malimi oglasi. Nobenega odziva. Ko že skoraj obupaš, ti "izvedenec tržnega komuniciranja" svetuje, da objaviš oglas "Tri grde majhne mucke oddam." V hipu si priča neverjetnemu odzivu "zaščitnikov" živali, v manj kot uri mucke dobijo svoje lastnike.

No, približno tako deluje sprenevedanje tudi v poklicni praksi. Z njo svoje delovanje že stoletja izdatno plemenitijo vladarji, bankriji, politične stranke, korporacije. Kaj je res in kaj ni, kaj kaj pomeni, konec koncev nima koga kaj zanimati - še pravici se je zvezalo oči, če že ne rok - važno je, kar šteje, šteje, šteje v zlatu.

V Sloveniji in Evropi smo ta hip priča dramatičnim dogajanjem, ki zabijajo žebelj v krsto slovenske in evropske demokracije: sprejemajo se prelomni dokumenti s katerimi gospodarsko in politično in lastninsko suverenost dokončno prepuščamo EU roparjem, ECB z naprintanim denarjem (odkod jim ta copyright?) trpa žepe tistih, ki so svet pahnili v največjo stisko v zadnjih sto letih, Bruselj predrzno žuga s prstom zoper neodvisne preiskave zoper poneverbe in goljufije v banki Slovenije, ...

Le kanček poznavanja političnega marketinga zadostuje, da se zavemo, zakaj je Sloveniji danes treba postreči z "nadvse pomembno temo" kot je referendum o istospolnih porokah in posvojitvah. "Abortus" je v zahodnih demokracijah že desetletja preizkušeno sredstvo speljevanja energije in pozornosti na led in postopnega, a zanesljivega odpravljanja demokracije.

Najbolj noro pri vsem skupaj je to, da TISTI, ki predlagajo REFERENDUME zoper istospolne poroke in abortuse, neredko sami obilno izvajajo tako istospolne prakse, prisvojitve in posvojitve kot tudi abortuse ali celo pedofilije.

Dokazov tega poklicnega sprenevedanja smo danes deležni na takorekoč dnevni ravni: včeraj je, naprimer, britanski tisk razkril, kako je "znamenita" borka proti abortusu in stavkam in pravicam istospolnih, Margaret Tatcher, preprečila preiskavo o pedofiliji zvestega kolega v parlamentu. In zatem odločilno pomagala k posvetiti pedofila v Viteški red.

Te tuje krvi pijane pijavke na telesu planeta zemlje se namreč docela zavedajo, da delujejo nad zakoni. Kot beli dan jim je jasno, da svet nadzakonja - po krvni, naravni in denarni pravici - pripada njim. In nikomur drugemu!

(10. marec, 2015)